home Meny close
menu Meny

Klipsch Premiere RP-280FA gulvstående høyttaler Atmos - Sort

Ta kinolyden til nye høyder med Dolby Atmos. Klipsch Reference Premiere RP-280FA er bygget på samme teknologi som RP-280F, men har innebygget en Atmos høydekanal på toppen av høyttaleren. Den innebygde høydekanalen spiller oppover og reflekterer lyden mot taket og tilbake mot lytteren. Pris pr par.
kr 23 990,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128068
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Klipsch Premiere RP-280FA gulvstående høyttaler Atmos - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • 2 stk. 8" Cerametallic elementer
 • 1 stk. LTS Tractrix horndiskant (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 600 watt
 • Høy effektivitet med følsomhet på 98 dB ved 1 watt / 1 meter
 • Impedans på 8 ohm
 • Frekvensgang: 32 Hz – 25 kHz (+/-3dB)
 • Doble tilkoblingsterminaler for hovedhøyttaler, pluss egne terminaler for høydekanal
 • Kabinettutførelse i sort
 • Mål (H x B x D): 109,2 x 26,8 x 48,2 cm
 • Vekt: 32,50 kg
Beskrivelse

Detaljer

Ta kinolyden til nye høyder med Dolby Atmos. Klipsch Reference Premiere RP-280FA er bygget på samme teknologi som RP-280F, men har innebygget en Atmos høydekanal på toppen av høyttaleren. Den innebygde høydekanalen spiller oppover og reflekterer lyden mot taket og tilbake mot lytteren.


Med to stk 8" Cerametallic basselement og nyutviklet LTS Tractrix horn er dette en særdeles engasjerende og underholdende høyttaler, som spiller vilt dynamisk og med en rå kraft få andre høyttalere i klassen kan matche.


Klipsch Reference Premier serien:


Klipsch hadde et mål med den nye Reference Premiere-serien, det var å gjøre kundene målløse, å få lytteren så nær musikkopplevelsen at du neste er der. De har kombinert deres lange erfaring med det nyeste i materialer og teknologi for å lage en høyttaler gjør at forelsker deg i musikken din på ny.


Dolby Atmos


Dolby Atmos gir lytteren opplevelsen av 360 grader lyd, uten det vanlig "hullet "i lydbildet mellom front- og side/bakhøyttalerne. Den innebygde høydekanalen spiller oppover og reflekterer lyden mot taket og tilbake mot lytteren. Høydekanalen kobles til med egen kabel fra receiveren og sørger for å levere et komplett lydbilde til hjemmekino, uten at egne høyttalere og kabler må installeres i taket.


Helt nytt 90x90 Hybrid Tractrix Horn


Helt nydesignet horn som kombinerer både et rundt og et rektangulært horn for å gi bedre oppløsning samtidig som man får enda mer dynamikk. Hornet er støpt i et komprimert gummimateriale som fjerner skarphet og øker detaljinformasjonen.


Linear Travel Suspension (LTS) Titanium diskant


LTS diskanten minimerer forvrenging og gir en meget detajert lyd. Kjent Klipsch teknologi som nå er videreutviklet med helt ny faseplugg.


Spunnet Kobber Cerametallic basselementer


Cerametallic basselementene med titanium svingspole er det ypperste av Klispch sin element-teknologi, de gir ektrem styrke, lav vekt og minimal oppbrytning. Dette gir igjen veldig lav forvrenging. Sammen med den Tractrics hornladede LTS diskanten, gir dette de mest følsomme høyttalerne i sin klasse


Helt ny Tractrix Port


Klispch bruker sin Tractrix teknologi i bassportene på alle modellene i den nye serien. Tractrix porten gir den beste og raskeste luftoverføringen, for i gi deg den reneste og kraftigste bassresponsen tilgjengelig


MDF kabinett med børstet Polymerbelagt front-baffel


Stødig og pen avtagbar frontgrill Grillen monteres med magneter og gjør høyttaleren om fra en show-stopper til et diskret møbel

Følg oss