Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver Marantz NR1711 hjemmekinoreceiver

Marantz NR1711 - Sort

Hjemmekinoreceiver

Marantz NR1711 er en godt utstyrt hjemmekinoreceiver i et slankt og møbleringsvennlig format. Receiveren er utstyrt med HDMI 2.1 og støtte for 8K.

Tester av Marantz NR1711: 

Lyd og bilde tester Marantz NR1711

Varenr: 113333
9 990,-
-+
orange-stock-iconUbekreftet til lager 16.12.2022

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Marantz NR1711 gir deg det du trenger av funksjoner i hjemmekinoen uten at du trenger en stor boks som tar mye plass i benken. Receiveren har 7.2 kanaler og er oppdatert med siste HDMI standard (HDMI 2.1) som gir støtte for 8K og de nyeste gaming teknologiene, som er Variable Refresh Rate (VRR), 4K/120Hz pass-through og Auto Low Latency Mode (ALLM). NR1711 er godt utstyrt med strømmefunksjoner, som Airplay og Bluetooth og lar deg spille musikk fra strømmetjenester som Spotify, Tidal, Deezer og TuneIn internettradio. Med 7x90 watt (6 ohm) er forsterkeren godt rustet til å drive de fleste normale høyttalere.

 

 • HDMI 2.1 - 8K/60 Hz, en dedikert 8K inngang og 8K oppskalering på alle innganger
 • 6 HDMI innganger
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC)
 • Slank profil – nesten halve høyden av en vanlig hjemmekinoreceiver (10,5 cm)
 • 7 x 90 watt (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
 • Roon Tested
 • Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, og DTS Virtual:X
 • HDR10+
 • HLG
 • Dolby Vision
 • Dynamic HDR
 • 4K/120Hz pass-through
 • Variable Refresh Rate (VRR)
 • Auto Low Latency Mode (ALLM)
 • Quick Frame Transport (QFT)
 • High-Res lyd-strømming - FLAC, ALAC, WAV og DSD 2.8/5.6MHz
 • HEOS multirom
 • Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect, Tidal, Deezer og TuneIn internettradio
 • Bluetooth ut, til hodetelefoner
 • Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri
 • Integrert phono-inngang for direkte tilkobling av platespiller

 

Nyeste HDMI standard – 8K oppløsning

Marantz NR1711 er utstyrt med HDMI 2.1 som er den nyeste HDMI-standarden. Receiveren er bestykket med 6 HDMI-innganger og 1 utgang. Alle HDMI-inngangene kan oppskalere til 8K, og støtter Dolby Vision, HDR10+, 4:4:4: Pure Colour sub-sampling, 21:9 video, BT.2020 pass-through og HDCP 2.3 kopibeskyttelse. HDMI-teknologier som Dynamic HDR og Quick Media Switching (QMS) eliminerer video forsinkelse.

 

NR1711 har 1 dedikert inngang for kilder som kan sende 8K innhold, slik at du kan ta bildekvaliteten til neste nivå. NR1711 er også utstyrt med det siste innen gaming-teknologi, som reduserer hakking i bildet: 4k/120Hz pass-through, ALLM, VRR og QFT-støtte.

 

 

Marantz NR1711

 

 

Slank profil

NR1711 er en slank receiver som leverer høy ytelse i et kompakt kabinett. Receiveren er nærmest halvparten så høy som en normal hjemmekinoreceiver og er enklere å plassere i en vanlig TV-benk. Tross sin slanke utforming, leverer NR1711 musikaliteten Marantz er så kjent for.

 

 

Marantz NR1711

 

 

Kraftig 7-kanals diskret forsterker

Med et kraftig og diskret innebygget effekttrinn kan du nyte høykvalitets lyd når det kommer til både film og musikk. Med identisk kraft til alle de syv kanalene (7 x 90 watt (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)) og god kontroll på lav impedans, får du god kontroll på høyttalerne dine.

 

 

Marantz NR1711

 

 

Svært musikalsk lyd

Marantz sine ingeniører har finpusset forsterkeren så den leverer en lydsignatur av høy klasse. Ingen komponenter kommer gjennom testfasen uten å ha blitt nøye gransket av deres ingeniører. Her er det bare å nyte – fra den kilden du selv ønsker å bruke.

 

Oppslukende surround-lyd

Omskap hjemmekino-opplevelsen med overbevisende surround-lyd. NR1711 støtter Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X og DTS Virtual:X.

 

Dolby Atmos

Kjenn på hver dimensjon i Dolby Atmos. Nyt 5.1 surround-oppsett med to ekstra høyttalere som sender lyd ovenfra. På den måten vil du oppleve dramatiske lydeffekter som pakker deg inn i lyd -- inkludert Dolby Surround upmixer for eldre innhold som ikke er mikset i Atmos.

 

Har du ikke takhøyttalere eller høyttalere som peker oppover, kan opplevelsen simuleres med forovervendte høyttalere med hjelp av Dolby Atmos Height Virtualization-teknologien. Konfigurer opptil fem høyttalere for å gjenskape effekten av to takmonterte høyttalere, eller bruk alle syv kanaler for å simulere effekten av fire takmonterte høyttalere.

 

 

Marantz Dolby Atmos

 

 

DTS:X

DTS:X-teknologien plasser lydeffekter der de naturlig ville oppstått i rom, som resulterer i en svært livaktig lydopplevelse. Dette er mulig takket være en rom-kartleggingsmotor kalt DTS Neural:X. Den gir lyd med innlevelse uten at man må ta i bruk høydekanaler, og gir virtuell høydelyd i 2.1-, 5.1- eller 7.1-konfigurasjoner.

 

 

Marantz NR1711 dts X

 

 

Tilkoblingsmuligheter, strømming og multirom

Strøm fra de mest populære strømmetjenestene – som Spotify, Deezer, Tidal og mange flere – via Bluetooth, AirPlay 2 eller HEOS-appen. Bruk HEOS eller AirPlay 2 for å nyte favorittmusikken i hvilket rom du skulle ønske med den trådløse multirom-funksjonen. Spill samme sang i hvert rom eller velg forskjellig musikk over alt – valget er ditt.

 

Som en tilleggskonfigurasjon, kan du også nyte 5.2 surround-lyd i hjemmekinoen og samtidig spille stereo-lyd fra en annen kilde i et separat rom. Det er bare å koble et par høyttalere til høyttalerutgangene som er kompatible med multirom, eller koble en ekstra stereoforsterker til Zone 2-pre-utgangene.

 

 

Marantz NR1711 multirom

 

 

Støtter de mest kjente stemmestyringstjenestene

Med innebygget HEOS kan du fleksibelt bruke de ledende stemmestyringstjenestene på markedet. Gi kommandoer til Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri. Be dem om å spille favorittmusikken din, skru og volumet, hopp til neste låt, endre input og mye mer. Bytt mellom stemmestyringstjenester eller velg din favoritt – det er opp til deg. Funksjonalitet varierer fra tjeneste til tjeneste.

 

AirPlay 2 + Apple Siri Voice Control

Strøm lyd fra dine favorittjenester som Apple Music og Spotify, eller se på videoer med tjenester som YouTube og Netflix fra en hvilken som helst iPhone, iPad, Mac eller Apple TV og hør lyden perfekt synkronisert til høyttalerne dine via AirPlay 2.

 

For multiromlyd kan du strømme innhold til flere AirPlay 2-kompatible enheter samtidig, med forbedret lyd-buffering for å sikre jevn og fin avspilling. AirPlay 2 gir kontroll og muligheten til å gruppere enheter via Apple Music- eller Home-appen. AirPlay 2 kan brukes med app eller stemmestyring via Siri.

 

 

Marantz NR1711 airplay

 

 

Amazon Alexa Voice Control

Bruk stemmen din for å strømme musikk til innebygde HEOS. Spør Alexa om å spille musikk fra Tidal, Spotify, Amazon Music og mye mer. Bytt mellom innganger (Blu-ray, DVD, Media Player, etc.), skru volumet opp eller ned, pause, mute og spill neste sang – alt dette med stemmen din. Med HEOS og Alexa, kan du strømme til denne forsterkeren og andre enheter med innebygget HEOS.

 

 

Marantz NR1711 amazon alexa

 

 

Google Assistant Voice Control

Spør Google Home, Google-appen eller andre enheter med Google Assistant innebygget om å kontrollere innhold på tvers av lytteomgivelsene dine. Start musikk i HEOS-appen, så spør Google Assistant om å kontrollere volumet, play, pause, hopp til neste sang og mer.

 

 

Marantz NR1711 google assistant

 

 

Hi-Res Audio Support

Nyt musikk akkurat som artisten ønsket det. NR1711 dekoder høyoppløselig lyd som ALAC, FLAC og WAV lossless-filer på opptil 24-bit/192-kHz, så vel som DSD 2.8MHz og 5.6MHz-spor (tilsvarende SACD). Lytt til musikken din via frontpanelets USB-inngang eller over nettverket.

 

Marantz NR1711 Hi-res

 

Integrert platespiller-inngang

NR1711 er utstyrt med egen inngang for platespillere (MM). Koble på enkelt vis din platespiller til receiveren og nyt den rene, analoge lyden til vinylsamlingen din direkte inn i forsterkeren.

 

 

Marantz NR1711 platespiller inngang

 

 

Avansert 32-bit D/A-konverter på alle kanaler

NR1711 benytter en avansert referanse-klasse 32-bit AKM AK4458 D/A-konverter til alle kanaler. DAC-en gjenskaper det digitale signalet med svært høy oppløsning og presisjon som er lik i alle kanaler.

 

Multi-kilde, multi-rom

NR1711 lar deg spille 5.1 hjemmekino i stuen samtidig som du kan spille stereo-lyd i et annet rom. Om du vil spille det samme som i stuen eller fra en helt annen kilde velger du selv. Du kan enkelt koble til 2 høyttalere til Zone 2 høyttaler-terminalen, eller benytte en ekstern effektforsterker fra Zone 2 linjeutgangen.

 

 

Marantz NR1711 multi-kilde multirom

 

 

Bluetooth til hodetelefon

Med NR1711 kan du sende lyd fra forsterkeren til dine hodetelefoner via Bluetooth. Du kan spille på kun hodetelefonene eller ha lyd på høyttalerne samtidig som hodetelefonen. En kjekk funksjon om man ser på TV sammen med en person som er hørselshemmet, så slipper man å skru volumet opp.

 

 

Marantz NR1711 bluetooth til hodetelefon

 

 

Roon Tested

Alle nye hjemmekinoreceivere fra Marantz er «Roon Tested», inkludert NR1711. Det betyr at produktet er undersøkt av Roon, og Roon vil gjenkjenne produktet og sende et lydsignal som er optimalisert til produktets egenskaper.

 

 

Marantz NR1711 roon tested

 

 

Marantz AVR Remote App

Marantz AVR Remote-appen til iOS og Android tilbyr komplett kontroll over de nyeste Marantz nettverksreceiverne. Bruk den til å slå av/på, tilpass volum, inngang og innstillinger, eller bytt sømløst til HEOS-appen.

 

 

Marantz NR1711 app

 

 

Enkel å sette opp, enkel å bruke

NR1711 har fargekodede høyttalerterminaler med et sett matchende kabel-merkelapper for å forsikre korrekt oppkobling. Det innebygde Setup Assistant-programmet tilbyr enkle, grafiske instruksjoner på skjermen, og Quick Start-guiden sikrer best mulig oppsett for enhver konfigurasjon.

 

 

Marantz NR1711 enkel å bruke

 

 

Dobbel Subwoofer-utgang

Receiveren støtter opptil to subwoofere for en jevn, lavfrekvent bassrespons i ditt lyttemiljø. Nyt presis bass uten hørbare ujevnheter uansett hvor du plaserer subwooferen.

 

Audyssey MultEQ for enkelt oppsett og romkalibrering

Optimaliser lydopplevelsen din med Audyssey MultEQ, Dynamic Volume og Dynamic EQ for et sømløst oppsett i ditt lyttemiljø. Med den medfølgende mikrofonen analyserer MultEQ hver høyttalerutgang (inkludert subwooferen) og generer presise digitale filtre som optimaliserer hver kanal til korrekt frekvensbruk på sitt område. Bruk Audyssey Dynamic EQ for å levere klar dialoglyd og god frekvensrespons selv på lavt volum, eller Audyssey Dynamic Volume for å unngå plutselige volumhopp og normalisering av volum når innhold på TV bytter mellom TV-program og reklame.

 

 

Marantz NR1711 audyssey MultiEQ

 

 

Audyssey MultEQ Editor-app

NR1711 støtter en helt ny app kalt Audyssey MultEQ Editor. Gå "under panseret" og konfigurer innstillinger for detaljert tuning, tilpass lyden mer presist for spesifikke problemer i ditt rom, og skreddersy lyden til din personlige preferanse:

 

 • Se på resultatene til «speaker detection» for å sjekke at installasjonen er korrekt
 • Se før-og-etter-resultater fra Audyssey-kallibreringen, som gjør det enklere å identifisere romproblemer
 • Endre på Audysseys "target curve" for hver kanal så du kan tilpasse den til din smak
 • Tilpass EQ-en frekvensområder for hvert kanal-par
 • Bytt mellom to høyfrekvens roll-off target-kurver
 • Slå av eller på mellomfrekvens-kompensering for å gjøre stemmeområdet skarpere eller mykere
 • Lagre og last inn kallibreringsresultater

 

Audyssey MultEQ Editor-appen, til Android og iOS, er til salgs på Apple Store og Google Play Store.

 

Enkle Smart Select-funksjoner

Fire Smart Select-knapper på den medfølgende fjernkontrollen kan lagre dine foretrukne oppsett – inkludert inngangsvalg, volum og Audyssey-konfigurasjoner – for spesifikke kilder. Med ett knappetrykk konfigureres receiveren perfekt til hvilken som helst kilde, fra Blu-ray til TV-boks, til din favoritt radiokanal og mer.

 

 

Marantz NR1711 smart select

 

 

Intelligent ECO Mode

Integrert ECO-modus tilbyr energi-sparing og et ECO-meter som vises på skjermen. Bruk receiveren i strømsparemodus for å redusere maksimalt strømbruk eller tilpass strømsparefunksjoner på tvers av innstillinger. Uansett er det lydkvaliteten som gjelder, og denne forblir uendret.

 

Over 65 år med audiofil erfaring

Marantz ble grunnlagt i 1953, og har en rik historie når det kommer til utvikling av lydkomponenter hyllet av musikkelskere og kritiske lyttere over hele verden. Musikk er viktig, og NR1711 bærer videre Marantz sin tradisjonelle evne til å levere lytteopplevelser som er best i sin klasse på både musikk og film.

 

Marantz logo

Teknisk info

Multichannel Surround

DTS HD Master Yes
DTS:X Yes
DTS:X Pro No
DTS Neo:X No
DTS Neural:X Yes
DTS Virtual:X Yes
Dolby TrueHD Yes
Dolby Atmos Yes
Dolby ProLogic II No
Dolby Surround Yes
Dolby Height Virtualization Yes
Front Wide Speakers: Dolby / DTS No
Auro 3D No
IMAX Enhanced No
MPEG-H No
Multichannel Stereo? Yes
max. number of processing (preamp) channels 7.1

Sound Enhancements

Single Board Power Amplifier No
Discrete Power Amplifier 7
Copper plated chassis No
Power Transformer EL
Current Feedback Topology? No
Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) No
Pure Direct? Yes
High Grade Audio Components No
Gold plated RCA terminals No
Clock Jitter Reducer No
Audyssey MultEQ
Audyssey Dynamic EQ Yes
Audyssey Dynamic Volume Yes
Audyssey LFC No
Audyssey APP support Yes
Speaker Setup Presets 2
Compressed audio Enhancer MDAX2

Network

HEOS Multiroom & Streaming Yes
Lossy formats

MP3

WMA

AAC

Lossless formats

FLAC

ALAC

WAV

DSD Audio Streaming up to DSD5.6
FLAC HD 192/24 Yes
WAV 192/24 Yes
ALAC 192/24 Yes
Gapless playback Yes (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2 Yes
Roon Tested Yes
Internet Radio TuneIn
Streaming services

Spotify Connect

Tidal

Deezer

Amazon Prime Music

Pandora

others

Compatible with Remote APP for Smart Phones Android / iOS
Compatible with Remote APP for Tablets Android / iOS/Amazon Kindle
Ethernet Ports Yes
WiFi Yes
Bluetooth Yes
Bluetooth Headphone transmission Yes

HDMI

HDMI inputs back 6 / front 0
HDCP2.3 support  Yes
HDMI outputs main 1 / zone 0
HDMI max Resolution (8k / 4k) 8k/60 - 4k/120
Video conversion Analog -> HDMI  No
HDMI to HDMI scaling up to 8K 60/50
HDMI

8K

4K

CEC

eARC

HDMI

Dolby Vision

HDR 10+

Dynamic HDR

HLG

HDMI

ALLM

QMS

QFT

VRR

HDMI pass-though in standby mode Yes
DSD Audio capability No

MULTIROOM / CI

HEOS Multiroom integrated Yes
TV Sound grouping Yes
Multiroom zones 2
Main room multichanel audio - Zone stereo downmix Yes
Zone audio source

HDMI (2ch)

Opt, Coax (2ch)

Network, USB

Analog

Zone audio output

Speaker

Preout

Zone HDMI output from HDMI source No
Webbrowser Setup Yes
External control

IP control

RS232 control

Web control

App control

IR Flasher In No
Marantz remote bus Yes
DC Trigger output 1

Others

Voice Control

Works with Amazon Alexa

Google Assist

Apple Siri

Voice Control - Microphone built-in No
Auto speaker setup by microphone Audyssey MultEQ
FL Display 1 line
Graphic User Interface - GUI Advanced
ISF certification Yes
GUI languages 9
Setup Assistent Yes
Smart Select Yes
Firmware Update by

Network

USB

Variable cross over Yes
Optimized Bass Redirection Yes
Bass Sync No
ECO Mode Yes
Auto Power off  Yes
Sleep Timer Yes

Inputs/Outputs

Composite In 3 / Out 1
Component In 2 / Out 1
HDMI In 6 / Out 1
Multi-Room Video Out No
Analogue In 3 / Out 0
Phono (MM) In Yes
Digital in Optical 1 / Coaxial 1
Multi-Room Out Analog 1 / Digital 0
Multichannel Pre Out Yes (2.2)
Subwoofer Out 2
7.1 multichannel input No
Speaker Terminal Regular screw
Number of speaker terminals 7
Speaker A / B assignable
Bi-amp drive assignable
Multi-Room Speaker Terminal assignable
Front Inputs USB
USB Audio / Made for iPod / Works with iPhone Yes / AirPlay / AirPlay
DAB / DAB+ tuner No
FM Tuner with RDS Yes

Specifications

number of poweramps 7
Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive) 50 W
Power Output (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 70 W
Power Output (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive) 90 W

General

Available colors

Black

Silver-Gold

Metal Front Panel No
System Remote Control RC042SR
Power Consumption 250 W
Power consumption No-Sound (ECO on / off) 30 W / 40 W
Standby Consumption 0.2 W
CEC Standby Consumption 0.5 W
Network Control On Consumption 3.7 W
Maximum Dimensions

Antenna:Horizontal:(W x D x H)   440 x 378 x 105 mm

Antenna:Vertical :(W x D x H)   440 x 378 x 173 mm

w/o Antenna :(W x D x H)    440 x 366 x 105 mm

Weight 8.3 Kg
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) 525 x 495 x 192 mm
Carton Weight (inc. product) 10.5 Kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
137400