Klipsch Reference II 5.0 Pakke R-800F, R-50C, R-50M Klipsch Reference II 5.0 Pakke R-800F, R-50C, R-50M Klipsch Reference II 5.0 Pakke R-800F, R-50C, R-50M Klipsch Reference II 5.0 Pakke R-800F, R-50C, R-50M

Klipsch Reference II 5.0 Pakke

R-800F, R-50C, R-50M

Rå hjemmekino høyttalerpakke i Reference serien fra Klipsch. Pakken består av Klipsch R-800F fronthøyttalere, R-50C senterhøyttaler og R-50M bakhøyttalere. Du trenger kun hjemmekinoreceiver og en subwoofer i tillegg.
Varenr: 117002
21 470,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

KLIPSCH REFERENCE II

 

KLIPSCH REFERENCE II - eksempel på oppsett med atmoshøyttalere

 

Nye 90° x 90° Tractrix horn


Klipsch er velkjent for sin innovative Tractrix-teknologi. Dette er hornteknologi som gir høyttalerne mer kraft, detaljer og følelse i musikken. Klipsch har nå videreutviklet teknologien og hornene rekker nå helt til kanten av høyttalerne, i stedet for å være innfellt slik som tidligere. Dette lar høyttalerne spille enda mer nøyaktig tvers gjennom frekvensspekteret.

 

nærbilde av element og diskanthorn KLIPSCH REFERENCE II

 

Lineærdempet (LTS) aluminiums diskant


Et kjennetegn på Klipsch høyttalere er den eksklusive 1” LTS-en med Kapton Suspension diskanthøyttaler, som minimerer forvrenging og lager en mer detaljert ytelse og lyd. Elementet er laget av aluminium, som er et ekstremt lett og stivt materiale som brukes i diskanthøyttaler-elementet for å skape en høy effektivitet.

illustrasjon av hvordan diskanthøyttaleren er oppbygd

 

Kobberspunnet termoformede woofere i krystallinsk polymer


Ved å bruke “trickle-down” teknologi fra Klipsch sin meget anerkjente Reference Premiere høyttalerserie, har de 8” TCP basshøyttalerne en brattere vinkling av kjeglene for en jevnere respons og forbedret nøyaktighet og gjennomsiktighet.

 

KLIPSCH REFERENCE II elemtnmembran

 

Høykvalitets kabinett-design & utseende 


Skjulte fester, kant-til-kant horn og lavprofil magnetiske gitter gir høyttalerne et polert, moderne utseende. MDF-kabinett med ripe-resistant, teksturert tre, som passer rett inn i hjemmedekoren.

 

KLIPSCH REFERENCE II kabinett

 

Reference Redefinert


Sjekk ut alle høyttalerne i den nyeste generasjonen av de legendariske Klipsch Reference serien av høyttalere.

Kjøp nye Reference her

 

KLIPSCH REFERENCE II gulvstående høyttaler, atmos, subwoofer og senterhøyttalere ved TV

Teknisk info

Pakken inneholder:

Fronthøyttaler        

Klipsch R-800F

Senterhøyttaler

Klipsch R-50C

Bakhøyttaler

Klipsch R-50M

 

NB: I denne pakken trenger du en receiver og subwoofer i tillegg.

 

Klipsch R-800F - fronthøyttalere

Den største modellen i Reference 2-serien med nye kant-til-kant 90° x 90° Tractrix horn. Med de 8" TCP basshøyttalere, får man en mer detaljert ytelse og lyd. R-800F passer perfekt til deg som vil ha skikkelig lyd som også ser bra ut.

 

Klipsch R-50C - senterhøyttaler

Klipsch RP-50C er en kompakt senterhøyttaler med doble TCP-woofere og Tractrix-horn. Senterhøyttaleren har særdeles god spredning mellom woofererne og diskantelementene, og oppnår fantastisk klarhet i vokal og stemmer i film, musikk og spill.
 

Klipsch R-50M - bakhøyttalere

Stativhøyttalerne R-50M i den nye Reference 2 serien til Klipsch kommer med nye kant-til-kant 90° x 90° Tractrix diskant horn - likt på som de større modellene. Klipsch R-50M har 5.25" TCP woofere som virkelig slår fra seg. Designet er i klassisk Klipsch stil, som passer inn i en hver stue.

Alternativer
Kundeanmeldelser
197061