Marantz M-CR612 og Klipsch R-50M Stereopakke med radio og cd-spiller

Marantz M-CR612 og Klipsch R-50M

Stereopakke med radio og cd-spiller

Flott stereopakke med Marantz M-CR612 og Klipsch Reference R-50M. Her får du et kompakt stereoanlegg med DAB-radio, cd-spiller og streaming via både Wi-Fi og Bluetooth.

Varenr: 117733
9 990,-Tilbudspris
Førpris: 10 480,-
-+
orange-stock-iconBekreftet til lager 15.07.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Marantz M-CR612

Marantz sin Melody serie har lenge vært vårt førstevalg av enkle kompaktsystemer. Årsaken er at produktet har fremragende lydkvalitet og er godt utstyrt med både funksjoner og tilkoblingsmuligheter. M-CR612 er nyeste modell i denne serien og er oppgradert med nye funksjoner som Airplay 2 og støtte for stemmestyring fra Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri.

 

 • 2 x 60 watt (6 ohm), 4 x 30 watt (A/B)
 • A/B høyttalerutgang med individuell volumstyring
 • CD-spiller
 • FM/DAB+ radio
 • Internettradio
 • Spotify
 • Tidal
 • Airplay 2
 • Bluetooth
 • Wi-Fi
 • Støtter MP3 og gapless WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz avspilling
 • Støtte for Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri stemmestyring
 • 2 stk digitale optiske innganger
 • Subwoofer-utgang
 • Melody kan programmeres til å styres av TV-fjernkontrollen

 

 

 

 

Lydkvalitet i fokus

M-CR612 er konstruert i tråd med Marantz sin lydfilosofi og er optimalisert for best mulig lydkvalitet. Ved å benytte kortest mulig signalvei i kretsene reduseres forvrengning og lyden presenteres med større presisjon. Produktet gjennomgår omfattende testing og tuning av Marantz ingeniør-team for å sikre den perfekte lyden. De digitale forsterkerne leverer 2 x 60 watt i 6 ohm eller 4 x 30 watt om du vil drive 2 par høyttalere. M-CR612 lar deg justere volumet individuelt. Perfekt om du ønsker lyd i 2 rom på en enkel måte.

 

 

Marantz Melody Media M-CR612
 
 

Kompakt med et hav av muligheter

CD-receiveren M-CR612 både ser fantastisk ut og låter bra. I tillegg er den godt utstyrt med funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Den lar deg spille CD-plater, lytte til radio fra FM/DAB+ eller internett og kan by på moderne strømmefunksjoner som Spotify, Tidal, Airplay 2 og Bluetooth. Den har 4 høyttalerutganger slik at du kan ha lyd i 2 rom. Den er utstyrt med analoge og digitale optiske innganger for tilkobling av eksterne kilder (f.eks TV) og en subwoofer-utgang om du vil ha enda fyldigere lyd. Du kan styre anlegget med den medfølgende fjernkontrollen eller Marantz sin app.

 

 

Klipsch Reference R-50M

 

Nye 90° x 90° Tractrix horn


Klipsch er velkjent for sin innovative Tractrix-teknologi. Dette er hornteknologi som gir høyttalerne mer kraft, detaljer og følelse i musikken. Klipsch har nå videreutviklet teknologien og hornene rekker nå helt til kanten av høyttalerne, i stedet for å være innfellt slik som tidligere. Dette lar høyttalerne spille enda mer nøyaktig tvers gjennom frekvensspekteret.

 

nærbilde av element og diskanthorn KLIPSCH REFERENCE II

 

Lineærdempet (LTS) aluminiums diskant


Et kjennetegn på Klipsch høyttalere er den eksklusive 1” LTS-en med Kapton Suspension diskanthøyttaler, som minimerer forvrenging og lager en mer detaljert ytelse og lyd. Elementet er laget av aluminium, som er et ekstremt lett og stivt materiale som brukes i diskanthøyttaler-elementet for å skape en høy effektivitet.

illustrasjon av hvordan diskanthøyttaleren er oppbygd

 

Kobberspunnet termoformede woofere i krystallinsk polymer


Ved å bruke “trickle-down” teknologi fra Klipsch sin meget anerkjente Reference Premiere høyttalerserie, har de 8” TCP basshøyttalerne en brattere vinkling av kjeglene for en jevnere respons og forbedret nøyaktighet og gjennomsiktighet.

 

KLIPSCH REFERENCE II elemtnmembran

 

Høykvalitets kabinett-design & utseende 


Skjulte fester, kant-til-kant horn og lavprofil magnetiske gitter gir høyttalerne et polert, moderne utseende. MDF-kabinett med ripe-resistant, teksturert tre, som passer rett inn i hjemmedekoren.

 

KLIPSCH REFERENCE II kabinett

 

Reference Redefinert


Sjekk ut alle høyttalerne i den nyeste generasjonen av de legendariske Klipsch Reference serien av høyttalere.

Kjøp nye Reference her

 

KLIPSCH REFERENCE II gulvstående høyttaler, atmos, subwoofer og senterhøyttalere ved TV

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
207705