Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort Focal Elegia - DEMO Around-ear hodetelefon - Sort

Focal Elegia - DEMO

Around-ear hodetelefon - Sort

Focal Elegia er en lukket hodetelefon med fantastisk lydkvalitet og høy brukerkomfort. Å lytte til Elegia er som å høre på et ekte High-end stereoanlegg. De store klokkene ligger godt rundt ørene og putenes minneskum tilpasser seg din hodeform for best mulig komfort og lydisolering.

Strøken demomodell komplett med original emballasje. Selges med full garanti.

 

What Hi Fi Focal Elegia Eisa Awards Focal Elegia

Varenr: 129379_D
5 490,-Tilbudspris
Førpris: 6 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med sine fantastiske hodetelefoner ønsker Focal å gi deg romfølelsen og opplevelsen av et tredimensjonalt lydbilde som man får fra et ekte High-End stereoanlegg. Å få en liten driver i et lukket rom til å gjenskape realismen fra et stereoanlegg er en komplisert affære og Focal benytter en rekke innovative teknologier for å nå sitt mål.

 

  • Lukket konstruksjon
  • 40 mm aluminium/magnesium driver
  • Invertert M-formet driver
  • Ergonomisk og komfortabel
  • 35 ohm impedans
  • 5Hz - 23kHz frekvensrespons
  • 430 gram vekt

 

M-formet element

For å klare å få elementet til å levere et komplett lydbilde med fylde og slagkraft i bassen samtidig som man har superb oppløsning med et luftig lydbilde benytter Focal Elegia et 40 mm element med en invertert M-formet dome i aluminium og magnesium. Dette gir membranen høyere stivhet og mindre oppbrytning i diskantområdet, som igjen gir renere lydgjengivelse. Det 0,11mm tynne opphenget gir NBR-ringen god elastisitet og hjelper membranen til å spille de aller dypeste frekvensene samtidig som den har stabil og lineær frekvensrespons opp til 23 kHz. Med en motstand på 35 ohm er hodetelefonen lettdreven nok til at man kan spille på mobile enheter, selv om vi naturligvis anbefaler å benytte en ordentlig hodetelefonforsterker for å få ut det som virkelig bor i Elegia.

 

Focal Elegia

 

Spole uten form

Spolen som driver membranen er en unik konstruksjon der spoletråden i rent kobber ikke er viklet rundt en spoleform. For at spolen skal beholde riktig form bruker man et svært sterkt lim og man oppnår dermed en meget lav vekt på elementet.

 

Focal Elegia

 

Lukket konstruksjon

Ved å benytte en lukket konstruksjon isolerer Elegia godt for støy fra omgivelsene og reduserer lydlekkasje som kan sjenere for andre som oppholder seg i rommet. I tillegg til lydisolering er fordelen ved en lukket konstruksjon at det er enklere å få en kontant og fyldig bassrespons. Focal benytter to ventiler for å kontrollere lydbølgene i kammeret og hindre dekompresjon. Den ene ventilen sitter i bakkant av driveren og gir bedre basskontroll. Den andre ventilen ligger i selve koppen og reduserer kompresjon og gir utvidet bassrespons. Nærmest som en bassrefleksport på en vanlig høyttaler.

 

Focal Elegia

 

Puter i mikrofiber

Focal Elegia er svært behagelig å ha på hodet. Med øreputer i 2 cm tykt minneskum ligger de fantastisk rundt ørene. Putene er kledd med mikrofiber som bidrar til lydisoleringen og gjør de komfortable å ha på hodet.

 

Focal Elegia

Teknisk info
Type Circum-aural closed back headphones
Impedance 35 Ohms
Sensitivity 105 dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD 0.1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Frequency response 5 Hz-23 kHz
Speaker driver 1.57" (40 mm) "M"-shape Aluminium/Magnesium dome
Weight 430 g
Cable provided

1.2 m asymmetric cable (3.5 mm TRS jack)

3.5 mm to 6.35 mm stereo jack adapter

Hard-shell carry case provided 250 x 240 x 120 mm
Documentation

Specification sheet

User manual

WEEE recycling directive

Headphones Catalog

White paper

Kundeanmeldelser
141971