Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker Focal Elegia med Chord Mojo 2 Hodetelefon med hodetelefonforsterker

Focal Elegia med Chord Mojo 2

Hodetelefon med hodetelefonforsterker

Pakke med Focal Elegia Hi-Fi hodetelefon og den portable hodetelefonforsterkeren Chord Mojo 2, trolig verdens beste forsterker under 10.000,-.

Varenr: 117625
10 990,-Tilbudspris
Førpris: 12 980,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen
green-stock-iconSoundgarden Forus
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)
green-stock-iconSoundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Focal Elegia

Med sine fantastiske hodetelefoner ønsker Focal å gi deg romfølelsen og opplevelsen av et tredimensjonalt lydbilde som man får fra et ekte High-End stereoanlegg. Å få en liten driver i et lukket rom til å gjenskape realismen fra et stereoanlegg er en komplisert affære og Focal benytter en rekke innovative teknologier for å nå sitt mål.

 

 • Lukket konstruksjon
 • 40 mm aluminium/magnesium driver
 • Invertert M-formet driver
 • Ergonomisk og komfortabel
 • 35 ohm impedans
 • 5Hz - 23kHz frekvensrespons
 • 430 gram vekt

 

M-formet element

For å klare å få elementet til å levere et komplett lydbilde med fylde og slagkraft i bassen samtidig som man har superb oppløsning med et luftig lydbilde benytter Focal Elegia et 40 mm element med en invertert M-formet dome i aluminium og magnesium. Dette gir membranen høyere stivhet og mindre oppbrytning i diskantområdet, som igjen gir renere lydgjengivelse. Det 0,11mm tynne opphenget gir NBR-ringen god elastisitet og hjelper membranen til å spille de aller dypeste frekvensene samtidig som den har stabil og lineær frekvensrespons opp til 23 kHz. Med en motstand på 35 ohm er hodetelefonen lettdreven nok til at man kan spille på mobile enheter, selv om vi naturligvis anbefaler å benytte en ordentlig hodetelefonforsterker for å få ut det som virkelig bor i Elegia.

 

 

Focal Elegia

 

Spole uten form

Spolen som driver membranen er en unik konstruksjon der spoletråden i rent kobber ikke er viklet rundt en spoleform. For at spolen skal beholde riktig form bruker man et svært sterkt lim og man oppnår dermed en meget lav vekt på elementet.

 

 

Focal Elegia

 

Lukket konstruksjon

Ved å benytte en lukket konstruksjon isolerer Elegia godt for støy fra omgivelsene og reduserer lydlekkasje som kan sjenere for andre som oppholder seg i rommet. I tillegg til lydisolering er fordelen ved en lukket konstruksjon at det er enklere å få en kontant og fyldig bassrespons. Focal benytter to ventiler for å kontrollere lydbølgene i kammeret og hindre dekompresjon. Den ene ventilen sitter i bakkant av driveren og gir bedre basskontroll. Den andre ventilen ligger i selve koppen og reduserer kompresjon og gir utvidet bassrespons. Nærmest som en bassrefleksport på en vanlig høyttaler.

 

 

Focal Elegia

 

Puter i mikrofiber

Focal Elegia er svært behagelig å ha på hodet. Med øreputer i 2 cm tykt minneskum ligger de fantastisk rundt ørene. Putene er kledd med mikrofiber som bidrar til lydisoleringen og gjør de komfortable å ha på hodet.

 

 

Focal Elegia Stereopluss

 

  

Bærbar High-End

Chord Mojo 2 verdens mest avanserte bærbare DAC- og hodetelefonforsterker.

Konstruert rundt en kraftig, spesialkodet FPGA-prosessor, drar Mojo 2 nytte av flere unike teknologier. Sentralt i den nye Mojo 2 er verdens første tapsfrie DSP, en avansert 'digital tonekontroll' uten noen forringelse av lydkvalitet. UHD DSP gir Mojo 2 uovertruffen kompatibilitet med dagens brede utvalg av hodetelefoner, pluss uovertruffen fleksibilitet med tredjeparts utstyr.

 

Hva er nytt?

Chord Mojo har selvfølgelig en del oppgraderinger fra forgjengeren:

 • USB-C inngang
 • Verdens mest avanserte UHD DSP med avansert EQ justering
 • Ny menyfunksjon med kontroll på crossfeed, knappelås, lysstyrke og DSP
 • Forbedret FPGA som gir deg større oppløsning, kraft og effektivitet
 • Forbedret batteri med større kapasitet og intelligent deskop-mode (arvet fra Hugo2)
 • Forvedret WTA filtrering for bedre åpenhet og lavere støy

 

Fleksibilitet

Mojo 2 har hele fem digitale innganger. Coax, dual data coax, optisk, micro-usb og USB-C. Den har to 3.5mm hodetelefonutganger, praktisk om man skal lytte sammen med andre, eller sammenligne to hodetelefoner. Den er også kompatibel med den trådløse streameren Chord Poly.

 

Nytt menysystem

En annen nøkkelfunksjon er det nye menysystemet, som navigeres via den nye og fjerde kontrollsfæren. Denne gir deg rask tilgang på mute, kryssmating, knapp-lås og tonekontroll.

 

Tonekontroll

Mojo 2 har fire forhåndsinnstilte filter som alle kan finjusteres /- 9dB.

 • Bassnivå for justering av dypbass
 • Bass shelf, for justering av basssignalet 20-125 Hz
 • Treble, for justering av det øvre diskantnivået
 • Treble shelf, for justering av diskantnivået 3 kHz til 20 kHz

 

 

Chord Mojo 2 Lifestyle

 

Bedre batterikontroll

Chord Mojo 2 tilbyr kraftig forbedret batteriadministrasjon, med raskere ladehastigheter, en enorm reduksjon på 75 % av strømtap, pluss en kapasitetsøkning på 9 %.

 

USB-C

En ny USB-C-datainngang gir større fleksibilitet.

 

Crossfeed

Tre ulike settinger med justeringer som bidrar til bedre romfølelse tilnærmet hva som oppleves fra et HiFi oppsett med høyttalere.

 

Desktop-mode

Med den nye batteristyringen kan du la din Mojo 2 være tilkoblet feks en pc uten at batteriet tar skade av det. Når batteriet er fulladet kobler ladefunksjonen ut og dette indikeres ved at LED.indikatoren for batteriet blir lilla.

 

Poly integrasjon

Chord Poly oppgraderer Mojo 2 til en unik trådløs streamer. Egen musikk kan lagres på Micro SD minnebrikke og du har et portabelt Hi-Fi system. Med WiFi, Bluetooth og AirPlay kan Mojo 2/Poly benyttes nær sagt hvor som helst. Mojo 2/Poly er Roon endpoint kompatibel og kan fungere som en komplett streaming-løsning i et stasjonært HiFi oppsett.

 

 

Chord Mojo 2 Lifestyle 2

 

Made in Britain

Chord Mojo 2 er håndlaget i Storbritannia og med et robust CNC-frest aluminiumchassis av flykvalitet, tilbyr Mojo 2 uovertruffen ytelse, klasse-ledende lyd og enestående byggekvalitet.

Teknisk info

Focal Elegia:

 

Type Circum-aural closed back headphones
Impedance 35 Ohms
Sensitivity 105 dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD 0.1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Frequency response 5 Hz-23 kHz
Speaker driver 1.57" (40 mm) "M"-shape Aluminium/Magnesium dome
Weight 430 g
Cable provided

1.2 m asymmetric cable (3.5 mm TRS jack)

3.5 mm to 6.35 mm stereo jack adapter

Hard-shell carry case provided 250 x 240 x 120 mm
Documentation

Specification sheet

User manual

WEEE recycling directive

Headphones Catalog

White paper

  


Chord Mojo 2:

 

LxWxH: 83x62x22,9mm
Weight: 185g
Output power @ 1 kHz/300 O: 90 mW
Output power @ 1 kHz/30 O: 600 mW
Output impedance: 0,06 O
Dynamic range: 125 db
THD @ 2.5 V/300 O: 0.0003 %
   
Inputs:  
Coax  
Dual data coax  
Optical  
Micro-USB  
USB-C  
   
Outputs:  
2 x 3.5mm  
   
Chord Mojo 2 er kompatibel med streameren Chord Poly  
Tilbehør
Kundeanmeldelser
206393