Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Radiance - Bentley Edition Over-ear hodetelefon - Lukket

Focal Radiance - Bentley Edition

Over-ear hodetelefon - Lukket

Focal Radiance er en lukket hodetelefon med høy komfort og ekstremt god lyd. Denne helt spesielle versjonen er laget i samarbeid med luksusbilprodusenten Bentley og er kun tilgjengelig i et begrenset antall.
Varenr: 116622
16 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hodetelefonenes elegante design trekker direkte linjer til Bentleys upåklagelige nøyaktighet når det kommer til luksus, komfort og ytelse. Mest åpenbart er kanskje Bentleys velkjente vingelogo. Videre har Radiance finnish i kopper, noe som er en direkte hyllest til Bentley Mulliner Bacalar som selv er inspirert av den elektriske konseptbilen EXP 100 GT. Rundt hele hodetelefonene finner du også et diamantmønster som sannsynligvis vil være velkjent om du noen gang har sittet i en Bentley. Apropos å sitte i en Bentley - hodetelefonene har puter laget av fullnarvet skinn og har dermed uslåelig komfort. Dette tillater deg å bruke Radiance over lang tid uten ubehag, i tillegg til at det gir en god støyreduksjon.

 

Focal-teknologi

Focal Radiance har elektromagnetiske drivere som gir deg ekstremt dynamisk lyd. Hodetelefonene har utvidet frekvensrekkevidde til 23kHz og gjenskaper lyd med detaljert presisjon. Med 40 år med lydteknisk innovasjon er Focal stolt av å være den eneste produsentene med fullrange drivere og en 40mm M-formet "dome" i aluminium.

 

Hva følger med?

  • 3,5mm stereo jack-kabel
  • 3,5mm til 6,35mm jack-overgang
  • Elegant bæreveske
  • Unikt Bentley-design
  • Innpakning i sort lær
Teknisk info
Type Circum-aural closed-back headphones
Impendance 35 Ohms
Sensitivity 105dB SPL / 1mW @ 1 kHz
THD 0,1% @ 1 kHz / 100dB SPL
Frequency 5Hz - 23kHz
Speaker driver 115/8" Aluminium/Magnesium "M" shape dome
Weight 0.96lbs (435g)
Cables supplied

1 x 4ft. (1.2m) OFC 24 AWG cable with 1/8" (3.5mm) unbalanced TRS jack connector
1 x jack adapter, 1/8" (3.5mm) point socket – 1/4" (6.35mm) point plug

Hard-shell carry case provided  250x240x120mm
Kundeanmeldelser
190262