Chord DAVE High-End DAC med forforsterker - Sølv Chord DAVE High-End DAC med forforsterker - Sølv Chord DAVE High-End DAC med forforsterker - Sølv

Chord DAVE

High-End DAC med forforsterker - Sølv

DAVE er Chord Electronics referanse DAC og mest sannsynlig den mest sofistikerte D/A-konverteren på markedet. DAVE kombinerer en rekke bruksområder og fungerer som forforsterker, hodetelefonforsterker og D/A-konverter i et toppspesifisert High-End system.

 

Produktet selges kun via vår butikk på Forus, Sandnes.

 

Tester av Chord Dave:

Stereopluss tester Chord Dave Chord Dave What HiFi Test Review

 

Varenr: 127085
179 995,-
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Unik digital-teknologi utviklet av Rob Watts
Chord Electronics utvikler og produserer egne digitale løsninger, og tilbyr de mest sofistikerte og teknologisk avanserte D/A-konvertere som er tilgengelig på markedet.

 

Et digitalt signal består av bits som samples på en gitt frekvens og konverteres til et analogt signal. CD-mediet er basert på 16 bit med en samplingsfrekvens på 44.1 kHz, mens høyoppløselige Studio Master filer typisk er 24 bit med samplingsfrekvens på 96 eller 192 kHz. Antall bit kombinert med samplingsfrekvens definerer hvor finmasket og nyansert signalet gjenskapes.

 

For ytterligere å forbedre signalet benyttes et Interpoleringsfilteret i DAC’en som rekonstruerer manglende informasjon fra det opprinnelige analoge signalet – dvs. signalet mellom en sample og den neste. Dette gjøres med et FIR-filter som består av et minne som lagrer tidligere data samples og et fast koeffisientminne som filteralgoritmen har opprettet. For å opprette manglende data, multipliseres og lagres alle lagrede data-samples med en bestemt koeffisient. Betegnelsen TAP beskriver denne prosessen og oppgis som verdi for hvor mange beregninger som utføres mellom hver sample i et digitalt signal. Dette krever stor prosessorkraft, normalt vil de fleste DAC-chip legge til mellom 100 til 200 punkter (TAPs).

 

Chord Electronics har med sin unike programmerbare og kraftige (FPGA) løsning mulighet til å gjøre signalprosesseringen vesentlig mer presis. For korrekt timing og transient-respons legger Dave til hele 164.000 punkter (TAPs). Resultatet er en naturlig gjengivelse med rytme, oppløsning og dynamikk i særklasse. Unik teknologi og ytelse!

Teknisk info

Tap length filter: 164.000 TAPs
Chord FPGA DAC chip
Fixed eller variabelt utgangsnivå
Galvanisk isolert USB

Innganger:

  • USB inngang, 44.1kHz - 768kHz (16 – 32bit) – PCM og DSD
  • 4 x BNC (Spdif), 768kHz
  • 2x AES/EBU, 96kHz 
  • 2x Optiske (Toslink), 96kHz

Utganger:

  • RCA, ubalansert
  • XLR, balansert
  • 6.35mm hodetelefon (støtter 800O)

Aluminium kabinett
Fjernkontroll inkludert (IR)

Tilbehør
Kundeanmeldelser
132602