Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC Chord Mojo 2 Hodetelefonforsterker med DAC

Chord Mojo 2

Hodetelefonforsterker med DAC

Ny versjon av markedets beste portable DAC og hodetelefonforsterker under 10.000,-. Nye Mojo 2 har blant annet flere funksjoner, enda bedre lydkvalitet og oppgradert batterikapasitet.

Tester av Chord Mojo 2:

Chord Mojo 2 WhatHifi Five Stars Chord Mojo 2 Tech Radar Editor's Choice Chord Mojo 2 T3 Platinum Chord Mojo 2 Headfonia Review

Varenr: 116398
5 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Bærbar High-End

Chord Mojo 2 verdens mest avanserte bærbare DAC- og hodetelefonforsterker.

Chord Mojo 2 er en kompakt og robust portabel DAC og hodetelefonforsterker. En nyhet i Mojo 2 er verdens første tapsfrie DSP, en avansert 'digital tonekontroll' uten noen forringelse av lydkvalitet. UHD DSP gir Mojo 2 uovertruffen kompatibilitet med dagens brede utvalg av hodetelefoner. En referanse de andre måles mot.

 

Hva er nytt?

Chord Mojo har selvfølgelig en del oppgraderinger fra forgjengeren:

  • USB-C inngang
  • Verdens mest avanserte UHD DSP med avansert EQ justering
  • Ny menyfunksjon med kontroll på crossfeed, knappelås, lysstyrke og DSP
  • Forbedret FPGA som gir deg større oppløsning, kraft og effektivitet
  • Forbedret batteri med større kapasitet og intelligent deskop-mode (arvet fra Hugo2)
  • Forvedret WTA filtrering for bedre åpenhet og lavere støy

 

Fleksibilitet

Mojo 2 har hele fem digitale innganger. Coax, dual data coax, optisk, micro-usb og USB-C. Den har to 3.5mm hodetelefonutganger, praktisk om man skal lytte sammen med andre, eller sammenligne to hodetelefoner. Den er også kompatibel med den trådløse streameren Chord Poly.

 

Nytt menysystem

En annen nøkkelfunksjon er det nye menysystemet, som navigeres via den nye og fjerde kontrollsfæren. Denne gir deg rask tilgang på mute, kryssmating, knapp-lås og tonekontroll.

 

Tonekontroll

Mojo 2 har fire forhåndsinnstilte filter som alle kan finjusteres /- 9dB.

  • Bassnivå for justering av dypbass
  • Bass shelf, for justering av basssignalet 20-125 Hz
  • Treble, for justering av det øvre diskantnivået
  • Treble shelf, for justering av diskantnivået 3 kHz til 20 kHz

 

 

Chord Mojo 2 Lifestyle

 

Bedre batterikontroll

Chord Mojo 2 tilbyr kraftig forbedret batteriadministrasjon, med raskere ladehastigheter, en enorm reduksjon på 75 % av strømtap, pluss en kapasitetsøkning på 9 %.

 

USB-C

En ny USB-C-datainngang gir større fleksibilitet.

 

Crossfeed

Tre ulike settinger med justeringer som bidrar til bedre romfølelse tilnærmet hva som oppleves fra et HiFi oppsett med høyttalere.

 

Desktop-mode

Med den nye batteristyringen kan du la din Mojo 2 være tilkoblet feks en pc uten at batteriet tar skade av det. Når batteriet er fulladet kobler ladefunksjonen ut og dette indikeres ved at LED.indikatoren for batteriet blir lilla.

 

Poly integrasjon

Chord Poly oppgraderer Mojo 2 til en unik trådløs streamer. Egen musikk kan lagres på Micro SD minnebrikke og du har et portabelt Hi-Fi system. Med WiFi, Bluetooth og AirPlay kan Mojo 2/Poly benyttes nær sagt hvor som helst. Mojo 2/Poly er Roon endpoint kompatibel og kan fungere som en komplett streaming-løsning i et stasjonært HiFi oppsett.

 

 

Chord Mojo 2 Lifestyle 2

 

Made in Britain

Chord Mojo 2 er håndlaget i Storbritannia og med et robust CNC-frest aluminiumchassis av flykvalitet, tilbyr Mojo 2 uovertruffen ytelse, klasse-ledende lyd og enestående byggekvalitet.

Teknisk info

Chord Mojo 2:

LxWxH: 83x62x22,9mm
Weight: 185g
Output power @ 1 kHz/300 O: 90 mW
Output power @ 1 kHz/30 O: 600 mW
Output impedance: 0,06 O
Dynamic range: 125 db
THD @ 2.5 V/300 O: 0.0003 %
   
Inputs:  
Coax  
Dual data coax  
Optical  
Micro-USB  
USB-C  
   
Outputs:  
2 x 3.5mm  
   
Chord Mojo 2 er kompatibel med streameren Chord Poly  
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Terje25.03.2023Upassende?
Chord Mojo 2Hodetelefonforsterker med DACKjøpt sammen med Poly og brukes som DAP når jeg er hjemfra. Starter man uten noe kunnskap kan det være litt knotete å komme i gang, da det etter min mening er dårlig beskrivelse fra produsenten. Har lastet ned "mconnect" app som jeg druker for å styre musikken som er lagret på Poly. Via appen har jeg også tilgang på Tidal kontoen. Er meget fornøyd med denne løsningen og det er en merkbar oppgradering fra å bruke mobilen som musikkavspiller. Brukes sammen med Meze Audio Advar.
186463