Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Trådløse ørepropper Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Trådløse ørepropper Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Trådløse ørepropper Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Trådløse ørepropper Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Trådløse ørepropper

Beyerdynamic XELENTO Wireless v2

Trådløse ørepropper

Ny versjon av den råeste trådløse øreproppen fra Beyerdynamic. Håndbygget i Tyskland med denne aller høyeste form for presisjon og nøyaktighet. Med den nye XELENTO Wireless har ikke Beyerdynamic spart på noe!
Varenr: 118063
13 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Uovertruffen lydopplevelse


Med Beyerdynamic XELENTO Wireless v2 får du eksepsjonell og høyoppløselig lyd. Tesla-teknologien tas her i bruk i bruk i sin hittil beste versjon: Det unike hjertet i øreproppene, Tesla.11 driveren, sørger for det høyeste detaljnivået og enorm auditiv romslighet og dybde i musikken din – la deg inspirere av den unike lydprofilen til XELENTO.

 

Tesla.11 driveren

Tesla.11 driveren til Beyerdynamic er spesielt utviklet for å levere en fullverdig hi-fi opplevelse, selv med et svært kompakt design. Den dynamiske en-veis driveren på kun 11mm, demonsterer på et imponerende nivå hvordan akustisk ekspertise, ingeniørkunst og håndverk smelter sammen.

 

Håndbygget i Tyskland

XELENTO Wireless er håndbygget inhouse på fabrikken i Heilbronn, Tyskland. Med den høyste form for presisjon og nøyaktighet er et nytt mesterverk skapt, som kombinerer tysk håndverk med hjerte og sjel.

 

Beyerdynamic Xelento Wireless v2 - håndlaget i Tyskland

 

Presist håndverk

Sofistikert design og nøye utvalgte materialer understreker de høye kvalitetsstandardene til XELENTO. For å oppnå en enestående lydopplevelse brukes kun gullbelagte plugger og sølvbelagte kabler. Som et spesielt blikkfang er den skinnende fronten av huset utsmykket med ekte gull – håndlaget av 24 karats gull og påført ved hjelp av en høypresisjons teknisk prosess.

 

Audiofil trådløs lydteknologi

Med Hi-Res Audio og Hi-Res Audio Wireless sertifiseringer,  kan du med XELENTO Wireless nyte den fulle oppløsningen til lydfilene dine fra mobile enheter som smarttelefoner, selv via Bluetooth 5.2. Takket være den ekstra forbedringsmodusen er det ingenting som står i veien for trådløs hi-fi-glede. Dette er muliggjort av en ekstra digital-til-analog-omformer og forsterker fra spesialistene hos AKM. Sist men ikke minst, de nyeste kodekene som LHDC, Qualcomm aptX HD og aptX Adaptive sørger for at høyoppløselig lydkvalitet også er mulig trådløst – enten på Android, iOS, Windows eller Mac.

Beyerdynamic Xlelento Wireless - høyoppløst lyd

Fokus på ergonomi og design

Med XELENTO Wireless får du sofistikert ergonomisk design med naturlig bærekomfort og uforglemmelige lydøyeblikk. Den diskrete kabelføringen bak øret gir en enda mer komfortabel bruksopplevelse samtidig som den på en pålitelig måte forhindrer irriterende kabelstøy.

 

Mobil fleksibilitet

Gode lydopplevelser – uansett om du er hjemme eller på farten. Takket være IPX4-sertifiseringen er  XELENTO også beskyttet mot vann. Med den universelle 3-knappers fjernkontrollen og en høykvalitets mikrofon i nakkebåndet, tilbyr XELENTO den brede funksjonaliteten til en trådløs in-ear ørepropp. Dette gir deg alle muligheter til å ringe, delta i videokonferanser og bruke taleassistenten på smarttelefonen. Med en batterilevetid på opptil 14 timer er du forberedt på enhver situasjon.

 

Med Bluetooth - eller kabel

Takket være MMCX-koblingssystemet er et bredt spekter av konfigureringsalternativer tilgjengelig. Hvis du heller foretrekker å nyte musikken din via kabel, er Bluetooth-nakkebøylen til XELENTO trådløs avtagbar. På et øyeblikk, takket være den medfølgende jack-kabelen med fjernkontroll, blir den trådløse modellen en kablet modell.

 

MIY App med personlige lydinnstillinger

Den innovative MIY-appen i kombinasjon med XELENTO Wireless tar personalisering til neste nivå. Ta en to-minutters hørselstest i appen for å tilpasse lyden din til din hørsel. Med MIY-appen kan du også individualisere innstillingene til øreproppene dine og alltid holde de oppdatert med den nyeste teknologien.

 

I esken

Beyerdynamic Xelento Wireless - i esken

 

Teknisk info
Type hodetelefonLukket
TeknologiDynamisk
Impedans16 Ohm
Følsomhet114 dB
Frekvens10 Hz - 50 kHz
Kabel
  • 1.3 meter 3,5mm Jack med Volumkontroll
  • Bluetooth nakkebånd med Volumkontroll
  • USB A - USB C
Bluetooth ChipBluetooth: LHDC, Qualcomm aptX HD, aptX Adaptive, AAC, SBC
Batteri14 timer
Kundeanmeldelser
212846