System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback System Audio Legend 7.2 Silverback

System Audio Legend 7.2 Silverback

Aktive trådløse høyttalere m/Hub - Hvit

Legend 7.2 Silverback er en unik og kompromissløs aktiv høyttaler for veggmontering. Her får du plasseringsvennlig High End lyd uten begrensninger med detaljer og bassgjengivelse du ikke vil tro er mulig i det slanke kabinettet. Med den matchende trådløse HUB så kan du spille musikk fra din telefon eller nettbrett med Airplay2, Chromecast, Spotify, Tidal eller Bluetooth helt opp til 24 bit kvalitet. Pris per par inkl. hub.

Tester av SA Legend 7.2 Silverback:

System Audio Legend 7.2 Silverback Eisa Award System Audio Legend 7.2 Silverback

Varenr: 114294
39 995,-
-+
orange-stock-iconBekreftet til lager 28.06.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Legend 7.2 Silverback - Aktiv trådløs vegghøyttaler

 

For snart 100 år siden brakte de første høyttalerne musikk inn i våre stuer, sammen med en mengde utstyr, kabler og knapper. System Audio har ryddet opp i rotet og lar deg slippe unna med bare 2 høyttalere og en liten HUB som kan gjemmes bort. Koble kun til strøm og du har et lydsystem som kan konkurrere med hva som helst av systemer i sin klasse. Den nye versjonen, System Audio Legend 7.2 Silverback har ingen synlige skruer på elementrammen, en litt tykkere frontplate og en annen festeanordning av frontgrillen.

 

 • Vegghøyttaler
 • Aktiv 2-veis konstruksjon
 • Lukket kabinett
 • 3 forsterkere i hver høyttaler
 • 225 watt total effekt pr høyttaler
 • DXT akustisk linse
 • WiSA trådløs mottaker
 • DSP
 • Adaptiv bass
 • XLR-kontakt
 • 24 bit / 96 kHz
 • Frekvensområde 35 – 25.000 Hz
 • Pakken inkluderer Stereo Hub
 • Leveres med hvit grill som standard. Kan bestilles med sort grill ved å kontakte oss.

 

System Audio Legend 7.2 Silverback

System Audio Legend 7.2 Silverback er konstruert for å henge på en vegg og bruker de akustiske lovene til sin fordel, uten å sende vibrasjonene til veggen. Hvert element blir drevet av sin egen forsterker og hver høyttaler har en total forsterkereffekt på 225 watt.

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

Musikk med nerve og sjel

For å lage et vellykket produkt er det ikke bare de tekniske verktøyene som er nøkkelen til suksess. For System Audio er musikken det viktigste. Det betyr at System Audio har et sterkt fokus på lyden og tester høyttalerne på en rekke forskjellige måter for å sikre at de låter helt perfekt. De benytter en stor gruppe musikere og musikkelskere for å teste produktet. Deres jobb er å teste høyttalerne med alle typer musikk og lytte til om det er lett å følge rytmen i musikken, og om vokaler og instrumenter presenteres på en måte som er engasjerende å lytte til.

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

Kjellerdyp bass

Basselementene som sitter i SA Legend 7.2 Silverback er en unik konstruksjon og hovedårsaken til høyttalerens store lydbilde. Elementet er laget av karbonfiber og har 40 % lenger slaglengde enn det man normalt finner på tilsvarende elementer. Takket være de innebygde forsterkerne og den digitale signalprosessoren leverer denne høyttaleren bass helt ned til 35 Hz.

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

DXT akustisk linse

Diskanten i SA Legend 7.2 Silverback benytter et ultra-lett materiale som er lettere enn en fjær. Diskanten er svært presis og lar deg høre alle nyanser i musikken. System Audio benytter den patenterte akustiske linsen kalt DXT. Denne sørger for at spredningen av lyden fra diskanten er svært kontrollert og man unngår forvrengning som følge av refleksjoner fra andre flater. Hele rommet blir fylt med lyd og du trenger ikke å sitte i sweet-spot for å få et komplett lydbilde.

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

Gjør det trådløst

SA Legend 7.2 Silverback MKII kan kobles til ditt anlegg med kabel via høyttalerens XLR-kontakt. Du kan også erstatte kabelen med System Audios Stereo HUB som gir en trådløs overføring som er like god som verdens beste kabel (HUB er inkludert i denne pakken). System Audio benytter den trådløse standarden WiSA som betyr at signalet overføres med 24 bit/96kHz oppløsning og kan snakke trådløst med andre enheter som også bruker WiSA (f.eks Bang&Olufsen, LG, Pioneer, Onkyo, Primare og en rekke flere produsenter). Det trådløse systemet er forberedt på 7.1 hjemmekinolyd (ikke Stereo Hub).

 

Stereo HUB er svært godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter og har følgende tilkoblinger:

 • 3 x optical inputs
 • 1 x coax
 • 1 x minijack
 • 1 x RCA
 • Airplay
 • Chromecast
 • Bluetooth
 • DLNA
 • USB Audio
 • 24 bit / 192 kHz
 • HDMI (ARC)
 • Spotify Connect
 • Spotify HiFi

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

Hvorfor velge en trådløs aktiv høyttaler?

Rent praktisk er den mest åpenbare fordelen enkelhet. Man trenger i utgangspunktet kun 2 høyttalere med en sender som kobles til strøm, og du har et komplett anlegg.

 

I tillegg er det en rekke tekniske fordeler som har store utslag for lydkvaliteten. I et tradisjonelt anlegg går signalet fra forsterkeren gjennom et delefilter før det når elementene. I delefilteret vil det alltid være et signaltap som kan variere ganske kraftig med hvor komplisert delefilteret er. I en aktiv høyttaler benytter man istedenfor et delefilter en DSP (digital signalprosessor) som sitter før forsterkeren slik at forsterkeren kobles rett til elementet uten signaltap idet hele tatt. I SA Legend 7.2 Silverback har du 3 forsterkere i hver høyttaler. Dette gir en vesentlig bedre effektutnyttelse som er svært hørbar.

 

En DSP gir også en helt annen kontroll på signalet som man ikke klarer å oppnå med et tradisjonelt delefilter. Man kan sy overgangen mellom elementene mer sømløst sammen og kontrollere frekvensresponsen bedre slik at høyttaleren spiller mer lineært.

 

Når man spiller høyt vil elementene alltid oppføre seg slik at de prøver å holde igjen og gi mer motstand (litt som å kjøre bil med håndbrekket på). Med en DSP kan man kompensere for denne effekten slik at lydbildet ikke faller sammen når man ber høyttaleren om å spille høyt. Ved lavt volum vil de fleste høyttalere mangle fylde. I og med at folk flest spiller lavt 90% av tiden innebærer det at man nesten aldri utnytter potensialet i anlegget storparten av tiden man bruker det. DSPen i Silverback kompenserer for denne effekten og gir deg 100% ytelse 100% av tiden du bruker ditt anlegg.

 

 

System Audio Legend 7 Silverback Trådløs vegghøyttaler

 

 

SA Room Service – romkorreksjon

Fra en høyttalerkonstruktørs ståsted er den største ukjente faktoren de akustiske egenskapene til rommet høyttaleren skal stå i. Man kan lage verdens beste høyttaler som måler helt perfekt, helt til den står i din stue. De færreste av oss bor i akustisk perfekte rom, og er du litt uheldig kan selv verdens beste høyttaler låte temmelig trist i et rom med dårlig akustikk. System Audios løsning på denne utfordringen er SA Room Service.


SA Room Service er en app som lar deg måle akustikken i rommet og korrigere for de feil som rommet ditt farger lyden med. Det hele tar kun 1 minutt og utføres ganske enkelt ved å bevege deg rundt i rommet med telefonen vendt mot høyttalerne. Når målingen er fullført, analyserer appen resultatet og sender korreksjonsfilen til din Stereo Hub. Resultatet er en dramatisk forbedring av lydopplevelsen. Hva koster så denne store oppgraderingen? Ingenting! Den er gratis. SA Room Service er tilgjengelig fra iPhone 6S og opp.


Stereopluss har testet SA Room Service her.
 

 

SA Room Service

 

 

Husk at du får 7 års fabrikkgaranti på SA-høyttalerne dine når du registrerer dem hos System Audio.

 

 

System Audio Stereo Hub - trådløs sender

 

Med SA Legend Hub kan du spille musikk til Legend Silverback trådløst med Bluetooth, Airplay, Chromecast og Spotify Connect eller kablet til hubben med HDMI, 3 optiske innganger, coax, minijack, RCA, USB-B eller USB. Uavhengig av hvilken kilde du kobler til hubben sendes lyden trådløst til høyttaleren i 24 bit / 192 kHz.


Trådløs HIFI

Legend Hub er koblet sammen med Legend Silverback høyttalerne med bruk av WiSA teknologi, dette betyr at du får lossless trådløs overføring i 24 bit / 192 kHz, men også at tilkoblingen er utrolig enkel og fungerer med alle enheter som bruker WiSA. I tillegg betyr det at du ikke trenger WIFI for å sende lyden trådløst fra senderen.

 

Teknisk info

System Audio Legend 7.2 Silverback - Aktiv trådløs vegghøyttaler

 

Amplifier power 225 Watt (3-way active. Three amplifiers in each speaker)
Frequency range 35-25.000 Hz (+/- 1.5 dB)
Analog input Balanced and un-balanced XLR
Tweeter Legend DXT
Woofers 2 x Legend 15/6
Principle 3-way active, sealed
Upgradable DSP Yes
Built-in WiSA receiver Yes
Prepared for (up to) 7.1 home theatre Yes
Input voltage 100-240 Volt
Packed 1 piece in one box
Dimensions (WxHxD) cm 28.6 x 47 x 15.4
Recommended placement wall, shelf or ceiling
Finish Black or white
Front grille color Similar to cabinet
Built-in wall brackets Yes
In box

Extra front grille for horizontal placement

Power cable

Accessories Front grille in white or black
Utvidet garanti 7 år ved registrering hos System Audio

 

System Audio Stereo Hub - trådløs sender

 

Wireless input * 24 bit / 192 kHz. High Definition sound
* Google Chromecast
* Apple Airplay
* Bluetooth
* DLNA UpNP
* Spotify Connect
Cabled input 1 x HDMI (ARC)
3 x optical inputs
1 x coax S/P-DIF
1 x minijack analog
1 x RCA analog
1 x USB-B
1 x USB
Remote control (2-way dialogue) Yes
Dimensions hub (H x W x D) cm 4.1 x 17 x 10
Input Voltage DC 5V/2A
Utvidet garanti 7 år ved registrering hos System Audio

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
154944