home Meny close
menu Meny
-50%

Nordost Sort Kone AC - 1 stk.

Nordost Sort Kone er en resonanskontrollenhet, som benytter seg av en helt ny og avansert tilnærming til problemet med å støtte følsom elektronikk. AC-versjonen er konstruert i aluminium med en kjerne av keramikk. Pris per stykk.

kr

Før 990,-

Special Price 495,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 117632
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Sort Kone AC - 1 stk.

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Sort Kone er en resonanskontrollenhet, som benytter seg av en helt ny og avansert tilnærming til problemet med å støtte følsom elektronikk. AC-versjonen er konstruert i aluminium med en kjerne av keramikk.
De fleste lignende produkter blir omtalt som isolasjonsenheter, noe som Nordost mener er å ta tak i problemet i feil ende. Den mest skadelige mekaniske energien kommer ikke inn i utstyret fra utsiden, det blir derimot generert internt av audiokretser og deres strømforsyninger, transformatorer, kondensatorer, selv de aktive enhetene selv, alt vibrerer når de opererer - og disse vibrasjonene oppstår akkurat der det skjøre signalet er og skaper timingfeil som kan forvrenge lyden. Sort Kone fra Nordost er spesiellt utviklet for å ta tak i og rette opp i denne problematikken. 
Sort Kone gir systemet en svartere bakgrunn for musikken din. Med det kommer større fokus, instrumental farge, dybde, åpenhet og dynamisk område. Systemet vil høres mer naturlig ut og mer naturtro, musikken mer livlig og engasjerende. 
Nordost Sort Kone leveres i forskjellige nivåer av pris og ytelse. Alle versjonene benytter seg av samme unike konstruksjon men med forskjellige materialvalg for å optimalisere ytelsen. Sort Kone AC er konstruert i aluminium med en kjerne av keramikk.
Pris per stykk.

Følg oss