SVS SoundPath Tri-Band Wireless Trådløs adapter for sub og stereolyd SVS SoundPath Tri-Band Wireless Trådløs adapter for sub og stereolyd SVS SoundPath Tri-Band Wireless Trådløs adapter for sub og stereolyd

SVS SoundPath Tri-Band Wireless

Trådløs adapter for sub og stereolyd

SoundPath Tri-Band Wireless erstatter kabler og gjør anlegget ditt trådløst. Med Tri-Band-teknologi velger den automatisk det nettverksbåndet med minst forstyrrelser.
Varenr: 117209
2 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

SoundPath - Nå enda smartere

SVS SoundPath Tri-Band Wireless er en trådløs adapter som sender kompromissløst lydsignal mellom trådløse høyttalere og lydkilden. Senderen når opptil 39 meter og kan spare deg for svært mye kabelrot. Senderen formidler et signal på 16-bit/48kHz og har ultralav forsinkelse. Det som gjør Tri-Band-versjonen overlegen er dens mulighet til å automatisk velge det trådløse båndet med minst forstyrrelser. SoundPath Tri-Band velger automatisk mellom 2,4 GHz, 5,2 GHz og 5,8 GHz. I et travelt nettverksområde, som en stue, kan signal som sendes over ett bånd lett påvirkes og tape lydkvalitet. Dette unngåes fullstendig med Tri-Band-teknologi.

 

Enkel installasjon

Produktet består av to enheter: en sender og en mottaker. Koble senderen inn i en lydutgang på lydkilden via RCA-koblingen. Koble deretter mottakeren inn i høyttaleren eller suben, og par de to enhetene sammen. Begge enhetene trenger strøm, enten ved bruk av direkte USB-tilkobling inn i høyttaleren eller lydkilde, eller via strømkontakt i veggen. For eksempel er de nyeste SVS-subwooferne utsyrt med USB-inngang, og kan dermed både lade og motta signal fra enheten.

Alternativer
Kundeanmeldelser
200210