home Meny close
menu Meny
-27%

Stereopakke - System Audio Saxo 7 med Rega Planar Intro Platespiller - Hvit

Kampanjetilbud: Kjøp System Audio Saxo 7 aktive høyttalere og få med Rega Planar Intro Platespiller på kjøpet
 • Kampanjetilbud!
 • Få med Rega Planar Intro
 • platespiller på kjøpet

Før 10 990,-

7 995,-
System Audio Saxo 7 Active trådløs høyttaler - Hvit   +kr 0,00
Input is not a number!
Rega Planar Intro Platespiller - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 10 990,-

7 995,-
Varekode: Saxo7_Intro_White
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - System Audio Saxo 7 med Rega Planar Intro Platespiller - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 10990
Beskrivelse

Detaljer

System Audio SAXO 7


System Audio Saxo 7 Active bygger på suksessoppskriften til forgjengeren Saxo 5 Active, et komplett stereoanlegg med alt innebygget i høyttalerne. Høyttalerne har bluetooth for trådløs tilkobling og det man trenger av digitale og analoge kablede innganger. Saxo 7 Active låter langt større enn de ser ut, og spiller bra på høyt og lavt volum med adaptiv bass. Hvis du ønsker enda mere bass kan en aktiv subwoofer enkelt kobles til. • Komplett stereoanlegg • Innebygget 2 x 50 w klasse D forsterker

 • Innebygget Bluetooth 4.0 lossless aptx

 • 2 x digital optisk inngang

 • Aux (RCA) inngang

 • Phono inngang

 • Subwoofer utgang / pre out

 • Fjernkontroll

 • Autosense scanner


Komplett lydanlegg


Saxo 7 Active gir deg et komplett lydanlegg med alt du trenger innebygget i høyttalerne. Bluetooth 4.0 med lossless aptx gjør det enkelt å trådløst tilkoble en mobil, nettbrett eller PC uten tap av lydkvalitet. I tillegg har den 2 optiske, 1 RCA og 1 Phono inngang som gir deg muligheten for å tilkoble TV, Spillkonsoll, CD spiller, platespiller, nettverkstreamer, miksebord og mer.


Stor lyd, små høyttalere


Saxo 7 Active ser små ut, men spiller langt større enn de ser ut til. Den digitale innebyggede forsterkeren er langt mer energieffektiv enn tradisjonelle forsterkere som gjør at man får plass til mye krefter i en liten høyttaler. Dette kombinert med noen veldig lette elementer med et kraftig magnetsystem gjør at du får et stereoanlegg som låter langt større enn det ser ut. I tillegg til dette betyr en aktiv løsning at forsterkeren og høyttalerne er laget spesielt for hverandre noe som sikrer deg et anlegg som låter riktig.


Adaptiv bass


Adaptiv bass gjør at selv når du spiller på lavt volum vil bassen være hørbar, dette gir musikkopplevelsen det lille ekstra selv om man ikke spiller på høyere volum. Ønsker man enda mere bass kan man også enkelt koble til en aktiv subwoofer til høyttalerne.


Fjernkontroll og Autosense


Den medfølgende fjernkontrollen gir deg mulighet til å velge kilde, justere volum, men også å bytte sang selv om du ikke har mobilen din på deg. I tillegg har høyttalerne Autosense skanner som kobler seg til telefonen (hvis du vil) din så fort du kommer hjem. På den måten kan du høre på musikk på headset og sømløst fortsette musikken på anlegget så fort du kommer hjem.


 


Rega Planar Intro


Rega Planar Intro har en rekke fellestrekk med testvinneren Planar 1. I praksis tilsvarende ytelse, men til enda gunstigere pris!
Silkematt sort finish og en noe lettere platetallerken er hovedforskjellen mellom Planar 1 og Intro! Forøvrig er spilleren identisk med markedets beste budsjett platespiller.


Planar Intro er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Nytt lett kabinett viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup – plug´n´play!


Den nye RB-Intro armen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.


Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.

Følg oss