home Meny close
menu Meny
-16%

Stereopakke - System Audio Saxo 3 med Rega Planar 1 - hvit

System Audio Saxo 3 Active og Rega Planar 1 er et komplett stereoanlegg som lar deg spille trådløst fra din mobiltelefon så vel som dine gamle vinyl plater.
 • System Audio Saxo 3
 • Rega Planar 1

Før 9 485,-

7 995,-
System Audio Saxo 3 Active trådløs høyttaler - Hvit   +kr 0,00
Input is not a number!
Rega Planar 1 platespiller - Hvit   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 9 485,-

7 995,-
Varekode: SAXO3-REGAP1-HVIT
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - System Audio Saxo 3 med Rega Planar 1 - hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 9485

Ekstra spesifikasjoner

System Audio Saxo 3 Active

 

Inputs

 
Bluetooth 4.0 lossless aptX
Frequency range 55-25.000 Hz (+/- 3dB)
Supports AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps
Digital inputs 2 Optical
Analog input 1 RCA
Turntable input 1 Phono

Outputs

 
Speakers 2 x 50 watts class D
Subwoofer Pre out

Other features

 
Auto-sense Yes
Adaptive bass Yes

Loudspeaker

 
Woofer 1 x W1104 saxo
Tweeter 1 x T25DXT Ti
Principle 2-way bass reflex
Dimensions 14x28x21 cm
Works with wall bracket W.5

Rega Planar 1

 
Toenarm RB110 med nytt lager for mindre friksjon 
Lager Messing
Platetallerken Phenolic Resin
Motor 24 Volt
Kabinett Lett og stivt akryl-laminert
Pickup Rega Carbon MM med utskiftbar stift
Manuelt hastighetsvalg 33 og 45 omdr./min.
Mål (B x H x D) 44,4 x 11,7 (med lokk) x 35,5 cm
Håndlaget i England Ja
   
Beskrivelse

Detaljer

System Audio Saxo 3 Active


System Audio Saxo 3 Active bygger på suksessoppskriften til forgjengeren Saxo 1 Active, et komplett stereoanlegg med alt innebygget i høyttalerne. Høyttalerne har Bluetooth for trådløs tilkobling og det man trenger av digitale og analoge kablede innganger. Saxo 3 Active låter langt større enn de ser ut, og spiller bra på høyt og lavt volum med adaptiv bass. Hvis du ønsker enda mere bass kan en aktiv subwoofer enkelt kobles til. • Komplett stereoanlegg

 • Innebygget 2 x 50 w klasse D forsterker

 • Innebygget Bluetooth 4.0 lossless aptX

 • 2 x digital optisk inngang

 • Aux (RCA) inngang

 • Phono inngang

 • Subwoofer utgang / pre out

 • Fjernkontroll

 • Autosense scanner


Komplett lydanlegg


Saxo 3 Active gir deg et komplett lydanlegg med alt du trenger innebygget i høyttalerne. Bluetooth 4.0 med lossless aptX gjør det enkelt å trådløst tilkoble en mobil, nettbrett eller PC uten tap av lydkvalitet. I tillegg har den 2 optiske, 1 RCA og 1 Phono inngang som gir deg muligheten for å tilkoble TV, Spillkonsoll, CD spiller, platespiller, nettverkstreamer, miksebord og mer.


Stor lyd, små høyttalere


Saxo 3 Active ser små ut, men spiller langt større enn de ser ut til. Den digitale innebyggede forsterkeren er langt mer energieffektiv enn tradisjonelle forsterkere som gjør at man får plass til mye krefter i en liten høyttaler. Dette kombinert med noen veldig lette elementer med et kraftig magnetsystem gjør at du får et stereoanlegg som låter langt større enn det ser ut. I tillegg til dette betyr en aktiv løsning at forsterkeren og høyttalerne er laget spesielt for hverandre noe som sikrer deg et anlegg som låter riktig.


Adaptiv bass


Adaptiv bass gjør at selv når du spiller på lavt volum vil bassen være hørbar, dette gir musikkopplevelsen det lille ekstra selv om man ikke spiller på høyere volum. Ønsker man enda mere bass kan man også enkelt koble til en aktiv subwoofer til høyttalerne.


Fjernkontroll og Autosense


Den medfølgende fjernkontrollen gir deg mulighet til å velge kilde, justere volum, men også å bytte sang selv om du ikke har mobilen din på deg. I tillegg har høyttalerne Autosense skanner som kobler seg til telefonen (hvis du vil) din så fort du kommer hjem. På den måten kan du høre på musikk på hodetelefoner og sømløst fortsette musikken på anlegget så fort du kommer hjem.


Rega Planar 1


Platespilleren Rega Planar 1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet til en hyggelig pris. Et nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit høyglansfinish gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres klar til bruk med ferdig montert Rega Carbon pickup.


Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.


Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.


For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.


Ønsker du enda bedre lydkvalitet kan spilleren videre oppgraderes med The Performance Pack som består av Rega Bias2 pickup, presisjons drivrem og platematte i 100% ull.

Følg oss