home Meny close
menu Meny

Marantz CD6006 CD-spiller - Sølv

Marantz CD6006 en fantastisk avspiller for musikkelskeren som ikke ønsker noe annet enn best mulig ytelse til en attraktiv pris. Premium digital-til-analog-konvertering med CS4398 som leverer opp til 192 kHz/24 bit oppløsning, og Marantz sin egne HDAM-teknologi i utgangstrinnet.
kr 5 495,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124250
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Marantz CD6006 CD-spiller - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Marantz CD6006 en fantastisk avspiller for musikkelskeren som ikke ønsker noe annet enn best mulig ytelse til en attraktiv pris. Premium digital-til-analog-konvertering med CS4398 som leverer opp til 192 kHz/24 bit oppløsning, og Marantz sin egne HDAM-SA2-teknologi i utgangstrinnet.


Marantz har også lagt til en solid metallbunnplate og sentralisert CD-mekanismens plassering. Dette eliminierer praktisk talt vibrasjoner. I tillegg mater den stabile overdimensjonert strømforsyning digital og analog krets av spilleren, hvor den høy kvalitets DAC-en CS4398 konverterer digitale signaler til analoge, og så blir signalet sendt videre til de gullbelagte synkroniserte utganger av Marantz egen lille signalforsterker, HDAM-SA2. 


Totalt sett er Marantz CD6006 en fantastisk avspiller for musikkelskeren som ikke ønsker noe annet enn best mulig ytelse til en attraktiv pris.