10%
128266 128266 128266 128266 128266 128266

Sony WF-SP800N

In-ear trådløs ørepropp - Hvit

Sony WF-SP800N er helt trådløse sportspropper som tåler vann og svette. Med inntil 9 timer batteritid (18 timer med ladeetui) setter melkesyra inn lenge før du må lade de på nytt.
Varenr: 130734
1 790,-Tilbudspris
Veil.1 990,-
-+
Bekreftet til lager 19.08.2020
 • 0Bergen Butikklager
 • 0Eksternlager Mono
 • 0Forus Butikklager
 • 0Haugesund Butikklager
 • 0Hovedlager Audio Import
 • 0Hovedlager Mono
 • 0Hovedlager Soundgarden
 • 0Kristiansand Butikklager
 • 0Multirom
 • 0Oslo Butikklager
 • 0Soundgarden transitt
 • 0Trondheim Butikklager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Sony WF-SP800N er laget for deg som liker å være aktiv. Med god passform som sitter godt i øret og IP55 sertifisering er disse proppene din perfekte treningspartner. IP55 sertifisering betyr at proppene tåler vannsprut, svette og støv; slik at du skal være trygg på at de tåler en hard treningsøkt.

 

 • True Wireless, helt trådløs
 • IP55-sertifisert; tåler vannsprut og svette
 • Inntil 18 timer batteritid (9 timer på en lading + 9 timer med ladeetui)
 • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd
 • Digital støyreduksjon
 • Ladeetui
 • Stabil Bluetooth tilkobling
 • Komfortabel passform
 • Taleassistent: Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

 

Lang batteritid

Sony WF-SP800N gir deg inntil 9 timer batteritid når øreproppene er fulladet og 9 timer ekstra fra ladeetuiet. Da får du inntil 18 timer lytting med støyfjerningsfunksjonen aktivert. Benytter du proppene uten støyfjerning får du enda lenger batteritid. Da lever proppene i inntil 13 timer når de er fulladet og ladeetuiet gir deg ytterligere 13 timer, 26 timer totalt. Har du det travelt vil 10 minutter lading gi deg ca 1 time spilletid med støyreduksjon aktivert.

 

 

 

 

Tåler vannsprut og støv

Med IP55-sertifisering er Sony WF-SP800N perfekt til trening. Det betyr at proppene tåler vannsprut, svette og støv. Akkurat det du med en aktiv livsstil trenger.

 

 

God passform

Hvis du skal bruke øreproppene til trening er det viktig at de sitter godt i øret og ikke faller ut. Den myke ørebøylen har en buet utforming som sørger for at proppen holder seg godt på plass og ligger komfortabelt i øret, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for at proppene skal falle ut. Sony WF-SP800N leveres med to størrelser på ørebøylen og fire størrelser på øreproppene slik at du best mulig kan tilpasse passformen til ditt øre. Proppene er laget av hybridsilikongummi.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Stabil Bluetooth

Sony WF-SP800N sender Bluetooth-signalet til begge proppene samtidig (B), istedenfor at signalet går til den ene proppen som sender det videre til den andre (A). Sammen med optimalisert antennedesign sørger dette for at den trådløse overføringen er mer stabil og har mindre tidsforsinkelse, som er nyttig om du skal se på innhold med video.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Kompakt ladeetui

Det medfølgende ladeetuiet beskytter proppene dine når de ikke er i bruk og sørger for å lade de slik at de er klar til bruk når du er på farten.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

 

EXTRA BASS™

EXTRA BASS™ gir deg ekstra slagkraftig lydgjengivelse i bassområdet. Ved å benytte Headphones Connect appen fra Sony kan du tilpasse lyden ved bruk av equalizeren.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Digital støyreduksjon

Sony WF-SP800N lar deg trene uten forstyrrelser. Med den digitale støyreduksjonen kan du stenge ute forstyrrende lyder fra treningssenteret eller gaten.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Få med deg det som skjer

Sony WF-SP800N lar deg velge om du skal få med deg lyder fra omgivelsene. Du kan lytte til spillelisten din og høre hva treningskameraten sier, eller være oppmerksom på det som skjer rundt deg ved at musikken blandes med lydene fra omgivelsene.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Adaptiv lydkontroll

Med adaptiv lydkontroll kan du la øreproppene tilpasse lydprofilen til din aktivitet. Denne smarte funksjonen oppdager automatisk hva du holder på med, for eksempel om du løper, går, står i ro eller reiser, og justerer lydinnstillingene slik at de passer til aktiviteten. Du kan også tilpasse disse innstillingene selv i Headphones Connect appen fra Sony – den kan også lære favorittstedene dine, enten det er treningssenteret eller parken.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Snakk med ett trykk

Noen som snakker til deg? Da kan du plassere fingeren over øreproppen og volumet vil dempes og lyd fra omgivelsene blir sluppet igjennom. Slik kan du prate med noen uten å måtte ta av deg øreproppene.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Kontroll ved fingertuppene

Bruk innstillingene for intuitiv berøringskontroll til å spille av, stoppe, eller hoppe mellom spor og justere volumet. Vil du tilpasse berøringskontrollene? Ikke noe problem. Sony | Headphones Connect-appen lar deg tilordne flere alternativer.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Reis smartere med en taleassistent – Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

Styr dagen med hjelp fra assistenten din. Få tilgang til underholdning, hold kontakten med venner, få informasjon, lytt til musikk og meldinger, angi påminnelser og mye annet.

 

 

Sony WF-SP800N

 

 

Klarere talekvalitet

WF-SP800N leverer klarere talekvalitet for håndfrie telefonsamtaler, og du kan ringe ved bruk av én av øreproppene, eller begge. På den måten kan du lade dem vekselvis eller høre samtaler tydeligere i miljøer med støy.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 In-Ear
Merke Sony


Alternativer
SUPPORT
128266