13%
102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357 102357

Sony WF-1000XM3

In-ear trådløs ørepropp - Sort

Sett verden rundt deg på pause: Med Sony WF-1000XM3 handler det kun om deg og musikken din. Ingen kabler, distraksjoner eller støy.

 

Lyd og Bilde Sony WF-1000XM3 Tek Sony WF-1000XM3 Elektronikkbransjen Sony WF-1000XM3

Varenr: 130076
1 990,-Tilbudspris
Ordinær pris: 2 290,-
-+
2 på nettlager
Soundgarden Bergen
Soundgarden Forus
Soundgarden Haugesund
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Sony WF-1000XM3 er helt trådløse ørepropper som kombinerer markedsledende støydemping med høy lydkvalitet, smarte lyttefunksjoner, Bluetooth og NFC, batteri til en hel dag og god komfort i èn, bitteliten pakke.

 

  • Digital Noise Cancelling med HD Noice Cancelling-prosessoren QN1e og Dual Noise Sensor-teknologi
  • «True wireless»-design med avansert Bluetooth-teknologi, som overfører til begge proppene istedenfor til kun den ene
  • Opptil 24 timer batteritid for lytting hele dagen (6 timer sammenhengende, 3 ladninger i etui)
  • Quick Attention-funksjonen lar deg interagere med omgivelsene på enkelt vis uten å måtte ta proppene ut av ørene
  • Moderne klassisk design som sitter sikkert i ørene dine

 

 

Markedsledende støydemping

Støydempingsteknologien i WF-1000XM3 er den mest avanserte i ekte trådløse ørepropper per dags dato. Med Sonys HD Noise Cancelling Processor QN1e kan du fortape deg helt i musikken. To mikrofoner – en forovervendt og en bakovervendt – på proppenes overflate fanger opp bakgrunnsstøy i omgivelsene, være det en flymotor, bytrafikk eller kontorstøy. Når lydene er fanget opp, kansellerer QN1e-prosessoren støyen på nesten alle frekvenser, samtidig som den bruker mindre strøm enn tidligere.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Eksepsjonell lydkvalitet

Disse små øreproppene er fullstappet med avansert teknologi; ikke bare får man solid støydemping, man får også riktig god lydkvalitet. En liten men kraftig 6mm driverenhet sitter inni proppen, og leverer fyldig, klar og bred lyd. Den nevnte QN1e-prosessoren huser 24-bit lydprosessering, en skreddersydd DAC og hodetelefonforsterker som resulterer i overbevisende lyd med minimale forvrengninger. Digital Sound Enhancement Engine, DSEE HX, oppskalerer digitale musikkfiler, som tar opplevelsen et hakk nærmere kvaliteten til høyoppløselig lyd. I tillegg tilbyd Headphones Connect-appen en equalizer som lar deg tilpasse lyden til dine preferanser.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Ekte trådløsteknologi

Med Bluetooth-teknologien og en ergonomisk passform som gjør dem behagelige å ha på hele dagen, tilbyr WF-1000XM3 ekte trådløs frihet. En ny Bluetooth-chip og optimalisert antennedesign sørger for stabil sammenkobling: Istedenfor at lyden sendes fra telefonen din til èn av proppene og så videre derfra til den andre, sendes lyden til begge proppene samtidig. Dette resulterer i mindre hakking ved normalt bruk, og mer presis synkronisering til video.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Sikker og stabil passform

Øreproppene er ergonomisk designet med en såkalt Tri-hold-struktur, som vil si at den «fester seg» på tre forskjellige punkter i øret for å sitte stabilt og komfortabelt. En høyfriksjons gummiflate sørge i tillegg for at proppene ikke sklir ut av øret.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Batteri som varer hele dagen

WF-1000XM3 kan, på en full ladning, tilby opptil 6 timer batteritid i selve proppesettet, og det hendige oppbevaringsetuiet gir ytterlige 3 fulle ladninger for å holde musikken gående i opptil et helt døgn. Med støykanselleringen avslått er det enda lengre – Inntil 8 timer på en full ladning pluss 3 ladninger i etuiet: Altså nærmere 32 timer med spilletid uten støykansellering. Etuiet er utrustet med magneter som sørger for at proppene sitter riktig ved lading og oppbevaring, og USB-C-grensesnittet sørger for enkel og rask opplading. Er du uheldig og glemmer å lade, vil en rask 10-minutters lading gi deg opptil 90 minutter med batteritid.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Smartere lytting

Med sin innovative SENSE ENGINE-teknologi, får du en rekke smartfunksjoner i WF-1000XM3. Plasserer du en finger over proppen, dempes volumet og bakgrunnslyder slippes inn. Dermed kan du prate med noen uten å måtte ta proppene ut. I tillegg kan du aktiverer Adaptive Sound Control vi appen, som tilpasser mengden støydemping til hvor mye støy som faktisk er rundt deg. Her kan man tilpasse litt selv også som man ønsker. Du kan for eksempel velge at kun frekvensene der stemmer høres best slippes inn, så får du med deg hva som blir sagt rundt deg samtidig som annen støy blir faset ut.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Reagerer på det du gjør

En nærhetssensor på hver propp kan oppdage om du bruker en eller begge proppene, og tilpasser avspilling deretter. Bruker du begge og tar ut den ene, pauser musikken. Setter du den inn igjen så fortsetter den automatisk. Du styrer volum og støydemping ved å trykke på proppene, og kan tilpasse dette i appen. Videre har proppene innebygget Google Assistant, som gjør stemmestyring mulig. Apropos stemme, så kan du ta telefonsamtaler med begge, eller kun èn av proppene i øret. På den måten kan du veksle mellom hvilken som lader, eller bruke begge for samtaler i støyende omgivelser.

 

Sony WF-1000XM3 trådløse ørepropper med støydemping

 

Moderne klassisk stil

Fra proppene med deres rene, minimalistiske utseende til ladeetuiets markante, «high-end»-finish, handler det om praktisk eleganse fra ende til annen. WH-1000XM3 og ladeetuiet kommer i sort og sølv, så du kan velge hvilken som passer din stil best. En USB-C-kabel for lading og en rekke forskjellige proppetyper og størrelse følger også med så du kan finne ut hva som passer dine ører aller best.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 In-Ear
Merke Sony


Size & Weight:

 
WEIGHT Approx. 8.5 g x 2

General Features:

 
HEADPHONE TYPE Closed, dynamic
DRIVER UNIT 6mm, dome type (CCAW Voice coil)
MAGNET Neodymium
FREQUENCY RESPONSE(BLUETOOTH® COMMUNICATION) 20Hz - 20,000Hz (44.1kHz Sampling)
WATERPROOF No
NFC Yes (Case)
DSEE HX Yes
PASSIVE OPERATION No

Battery:

 
BATTERY CHARGE TIME Approx. 1.5 hrs
BATTERY CHARGE METHOD USB charging (with Case)
BATTERY LIFE(CONTINUOUS MUSIC PLAYBACK TIME) Max. 6 hrs (NC ON) / Max. 8 hrs (NC OFF)
BATTERY LIFE(CONTINUOUS COMMUNICATION TIME) Max. 4 hrs (NC ON) / Max. 4.5 hrs (NC OFF)
BATTERY LIFE(WAITING TIME) Max. 9 hrs (NC ON) / Max. 15 hrs (NC OFF)

Bluetooth Specification:

 
BLUETOOTH® VERSION Bluetooth Specification Version5.0
EFFECTIVE RANGE Line of sight approx.10m
FREQUENCY RANGE 2.4GHz band (2.4000GHz-2.4835GHz)
PROFILE A2DP, AVRCP, HFP, HSP
SUPPORTED AUDIO FORMAT(S) SBC, AAC
SUPPORTED CONTENT PROTECTION SCMS-T

Noise Cancelling:

 
NOISE CANCELING ON/OFF SWITCH Yes

Charging Case:

 
BATTERY CHARGE TIME Approx. 3.5 hrs
WEIGHT Approx. 77 g

Color Options:

 
Black & Silver  

What"s In The Box:

 
USB Cable: USB Type-C TM (Approx.20 cm)  

Download:

Help Guide

Operating Instructions

Alternativer
SUPPORT
102357