Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth Sony PS-LX310BT Platespiller med Bluetooth

Sony PS-LX310BT

Platespiller med Bluetooth

Få den tidløse vinylopplevelsen med enkel styring og stabil BLUETOOTH®-tilkobling. Med platespilleren PS-LX310BT kan du nyte klar, naturlig lyd, uansett om du lytter til favoritt-LP-en din eller deler en nyutgivelse med familien.

Varenr: 120625
2 990,-Tilbudspris
Førpris: 3 490,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sony PS-LX310BT

Vinyl uten ledninger

Nå kan du kose deg med vinylsamlingen din med alle bekvemmeligheter knyttet til trådløs teknologi. Koble til via BLUETOOTH®-teknologi for å lytte til favorittplatene dine på trådløse høyttalere eller hodetelefoner.

Start avspillingen med en gang

Koble til BLUETOOTH®-enhetene dine for å lytte uten ledninger, eller bruk den innebygde utgangen for å koble platespilleren til lydanlegget. Uansett hva du velger, går det raskt og enkelt å konfigurere den og få musikken i gang.

 

 

Styr musikken på en enkel måte

Med ett trinns automatisk avspilling senker platespilleren pickuparmen automatisk, finner sporet og starter avspillingen fra den parede BLUETOOTH®-enheten.
Når platen er ferdig, kan du bare slappe av mens pickuparmen automatisk går tilbake til hvileposisjon.

Vil du ha mest mulig ut av vinylplatene dine? Juster forsterkningskontrollbryteren mellom (LOW-MID-HIGH) for å matche lydnivået på platen, slik at du kan høre musikken på sitt beste uten forvrengning.

Nyt ekte vinyllyd

Fra jazz og klassisk musikk til hip-hop og popmusikk – uansett hva du lytter til, kommer du til å sette pris på den varme, gode vinyllyden som skapes av platespillerens nøye utformede deler og design

Med en ny, rett utforming og solid aluminiumskonstruksjon øker pickuparmen sporbarheten for stabil avspilling, fyldig, klar lyd og kraftig bass. Platespilleren har en remdriftmekanisme med en plate i støpt aluminium. Platen, som er både robust og lett, forblir stabil mens den roterer for klarere avspilling av musikken.

Teknisk info

Kundeanmeldelser
248370