136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187 136187

Sony BRAVIA KD-75ZH8

Full-array LED Smart TV 75" 8K

Sony BRAVIDA KD-75ZH8 gir deg enestående skarpt bilde med 8K oppløsning. Med Sonys Full Array LED får du et bilde med høy kontrast og naturtro farger.
Varenr: 113205
89 990,-
-+
Bestillingsvare (17 dager)
 • 0Bergen Butikklager
 • 0Eksternlager Mono
 • 0Forus Butikklager
 • 0Haugesund Butikklager
 • 0Hovedlager Audio Import
 • 0Hovedlager Mono
 • 0Hovedlager Soundgarden
 • 0Kristiansand Butikklager
 • 0Multirom
 • 0Oslo Butikklager
 • 0Soundgarden transitt
 • 0Trondheim Butikklager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Sony ZH8 er en 8K TV som kombinerer Sonys kraftigste Picture Processor X1 Ultimate med Android TV for å gi deg eksepsjonell bildekvalitet og integrasjon med smarte funksjoner.

 

8K TV-er har fire ganger så mange piksler som 4K TV-er, som gir deg mer detaljer, tekstur og klarhet i bildet. Med Sonys Full Array LED TV-teknologi gir ZH8 deg kinoaktig kontrast der høye lyspunkter og skygger kontrolleres og oppgraderes av 8K X-tended Dynamic Range PRO. Lyd og bilde er i perfekt harmoni med Acoustic Multi-Audio, og kombinert med de vibrerende ramme-tweeterne lar det lyden følge handlingen på skjermen; resultatet er en mer realistisk audiovisuell opplevelse. Denne Android TV-en inkluderer en innebygd mikrofon som gjør at tilkobling aldri har vært enklere - bare spør din ZH8 om å søke etter det seneste innholdet uten å løfte en finger.

 

Alt dette er pakket inn i et minimalistisk design med en tynn ramme og et elegant stativ. ZH8 gir deg den ultimate bildeopplevelsen.

 

 • 8K oppløsning
 • Full Array LED
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Smart TV (Android TV)
 • Stort utvalg av apper (Netflix, Youtube, Prime video osv)
 • Slank ramme – rammen er høyttaleren
 • Stort og oppslukende bilde
 • Lysstyrke tilpasset rommet
 • Perfekt for Playstation
 • Fungerer med Google Home
 • Fungerer med Apple Airplay/Apple HomeKit
 • Chromecast built-in
 • Styr alt med en smart fjernkontroll

 

 

Ekstraordinær oppløsning, uansett hva du ser på

Den kraftige prosessoren i ZH8 får frem intens dybde og detaljer i bildet, uansett hva du ser på. En Full Array LED-TV-skjerm med lokal dimming gir deg dypere svartnivå og høyere lysstyrke.

Alt innhold kan oppskaleres til naturtro 8K-oppløsning med de unike funksjonene til Sony. Sonys X1 Ultimate prosessor, som er dobbelt så rask som X1 Extreme, analyserer og behandler data nøyaktig for å produsere 8K-bilder med fire ganger så høy oppløsning som 4K og gir scener med svært mye dybde, strukturer og detaljer. Til og med bilder som er filmet i 4K og 2K, oppskaleres til tilnærmet 8K med 8K X-Reality PRO ved hjelp av en unik 8K-database. Oppløsningen til hvert motiv blir deretter optimalisert med Object-based Super Resolution for å gjengi naturtro strukturer.

 

 

Sony ZH8

 

 

Virkelighetstro kontrast, nøyaktig styrt

Det kan være vanskelig å generere lysstyrke på et 8K-panel på grunn av den lave overføringsraten. Denne 8K-TV-en balanserer presist lysstyrke på hele skjermen for scener med god kontrast. Med LED-soner som lyser uavhengig, gir Full Array LED mer realistisk kontrast ved å gjøre lyse områder lysere og mørkere områder mørkere. Kontrasten forbedres av 8K X-tended Dynamic Range PRO, som justerer lysstyrken for lysere punkter i gjenskinn og dypere svartfarge i skygger.

 

 

Sony ZH8

 

 

Får farger og kontrast til å se mer ekte ut

Med Object-based HDR remaster analyseres individuelle objekters farger på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er, der kontrasten justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og mer realistiske bilder.

 

 

Sony ZH8

 

 

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av Sonys X1-prosessorer, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

 

 

Sony ZH8

 

 

Flotte farger fra alle sider

Det er nå like tilfredsstillende å se på TV fra siden som fra midten. X-Wide Angle er det opprinnelige optiske designet til Sony som kontrollerer bakbelysningen og sikrer at fargene er naturtro, uansett hvor du ser dem fra.

 

 

Sony ZH8

 

 

Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

På noen skjermer kan sport og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Sonys nye X-Motion Clarity-teknologi sørger for at alle bilder holdes jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

 

 

Sony ZH8

 

 

Lyd og bilde i harmoni – rammen er høyttaleren

Hør lyd fra det rette stedet i scenen med høyttalere integrert i rammen. Med høyttalere nærmere midten av skjermen får du lyd og bilde i perfekt harmoni.

 

 

Sony ZH8

 

 

Hør lyd fra riktig sted i scenen

Lyden på vanlige TV-er med en høyttaler under skjermen, er ofte ikke synkronisert med bildet. Acoustic Multi-Audio omfatter en vibrerende diskanthøyttaler i rammen, en høyttaler som gjør at lyden kan følge handlingen og gi deg en svært oppslukende opplevelse. Uavhengige forsterkere styres separat for å administrere lydens plassering i de høye toneområdene, noe som øker lydtrykket og stabiliteten og gir en mer realistisk opplevelse.

 

 

Sony ZH8

 

 

Midtpunktet av slående lyd

Når du bruker BRAVIA som senterhøyttaler, vil du høre dialog, vokaler og instrumenter med eksepsjonell klarhet. Koble til hjemmekinoanlegget ditt og få en oppslukende kinoopplevelse.

 

 

Sony ZH8

 

 

Lyden strømmer rundt deg med Dolby Atmos

Omgi deg med lyd som om du er med i scenen. Med Dolby Atmos kommer lyden både ovenfra og fra sidene, slik at du kan høre ting som beveger seg i høyden mer realistisk og få en flerdimensjonal opplevelse.

 

 

Sony ZH8

 

 

Nyt flerdimensjonal lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd som fra en egen omgivelseshøyttaler med flerdimensjonal lyd. S-Force Front Surround oppkonverterer inndata og gjengir et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd virtuelt i TV-en så du kan nyte alle opplevelsene med omsluttende lyd.

 

 

Sony ZH8

 

 

Hør tydelige stemmer

Med stemmezoom hører du klar tale uten å måtte skru opp volumet – perfekt for nyhetssendinger og dokumentarer.

 

 

Sony ZH8

 

 

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

 

 

Sony ZH8

 

 

Lysstyrke tilpasset rommet

På vanlige TV-er forblir lysstyrken den samme uavhengig av lyset i et rom. Det fører til for mørke eller lyse bilder. Denne 8K-TV-en har en innebygd lyssensor som optimaliserer lysstyrken etter romforhold ved å øke lysstyrken i lyse rom og redusere den i mørke, slik at du får perfekt visning.

 

 

Sony ZH8

 

 

Tilpasset lyd etter miljøet

Lydopplevelsen kan endre seg avhengig av rommiljøet. Gardiner, for eksempel, absorberer lyd, mens objekter foran TV-en forstyrrer lydpassasjen, noe som reduserer kvaliteten på det du hører. Denne TV-en oppdager objekter og gjengir lyd som er forbedret og optimalisert for rommet.

 

 

Sony ZH8

 

 

Stor og oppslukende skjerm

Med sitt minimalistiske design med én plate og tynn innfatning gir denne 8K-LED-TV-en deg en storskjermopplevelse. Bli helt oppslukt av underholdningen uten forstyrrelser.

 

 

Sony ZH8

 

 

Gjør livet enkelt med enkel tilgang

Android Smart TV-ene våre gjør livet enklere med enkel tilgang til innholdet, tjenestene og enhetene du bruker mest.

 

 

Sony ZH8

 

 

Få ubegrenset underholdning

Velg blant en rekke ulike filmer, programmer, musikk, spill, sport og mye annet med en Android TV. Bare spør BRAVIA-TV-en om favorittunderholdningen din, og len deg tilbake og nyt den. Med Chromecast built-in kan du også bruke mobilapper på TV-en.

 

 

 

 

Stemmen din er alt du trenger

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller sendinger raskt.

 

 

Sony ZH8

 

 

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Android Smart TV fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg de som gjør livet morsommere og mer underholdende.

 

 

Sony ZH8

 

 

Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter fire ganger raskere enn før.

 

 

Sony ZH8

 

 

Netflix Recommended TV

Netflix har gjort det mulig å enkelt identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere app-tilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en dedikert knapp og talekontroll.

 • Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode: Denne modusen ble spesielt utviklet for å se på Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas filmskaperens visjon og intensjon.
 • Kom i gang med bare én knapp: TV-er fra Sony har en dedikert Netflix-knapp, slik at du kan begynne å strømme med bare ett trykk.

 

 

Sony ZH8

 

 

Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

 

 

Sony ZH8

 

 

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

 

 

Sony ZH8

 

 

Smartere liv

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en din, uten at det går ut over kvaliteten. Bare trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

 

 

Sony ZH8

 

 

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

 • Synlig i mørket med fjernkontroll med bakgrunnsbelysning: Bare hold opp fjernkontrollen med integrert bakgrunnsbelysning for å bytte kanaler og justere volumet når du ser på TV i mørket.
 • Vakkert utformet: Fjernkontrollen til Z8H har et førsteklasses design i børstet aluminium som ligger godt i hånden og passer perfekt inn i stuen. Du kan styre TV-en selv om det er gjenstander i veien, med Bluetooth-tilkobling, og du kan enkelt administrere de viktigste funksjonene med ett trykk på diverse knapper.

 

 

Sony ZH8

 

 

Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette gir et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

 

Sony ZH8

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sølv
Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 TV
Merke Sony


Modell KD-75ZH8 189 cm (75”)
HVA FINNES I ESKEN?

Batterier

Bordstativ

Bruksanvisning

Fjernkontroll med talesøk

Hurtiginstalleringsveiledning

Strømledning

MODELLÅR 2020

Vekt og mål

SKJERMSTØRRELSE (TOMMER, MÅLT DIAGONALT) 75 tommer (74,5 tommer)
SKJERMSTØRRELSE (CM, MÅLT DIAGONALT) 189 cm
TV-MÅL UTEN STATIV (B X H X D) Ca. 168,0 x 97,7 x 8,4 cm
TV-MÅL MED STATIV (B X H X D) Ca. 169,6 x 98,6 x 35,6 cm
MÅL PÅ PAKKEKARTONG (B X H X D) Ca. 178,6 x 110,7 x 21,4 cm
STATIVETS BREDDE Ca. 169,6 cm
VESA®-HULLAVSTAND (B X H) 40,0 x 40,0 cm
TV-VEKT UTEN STATIV Ca. 47,9 kg
TV-VEKT MED STATIV Ca. 49,9 kg
VEKT PÅ EMBALLASJEKARTONG (BRUTTO) Ca. 64 kg

Tilkobling

WI-FI-STANDARD Wi-Fi®-sertifisert 802.11a/b/g/n/ac
ETHERNET-INNGANGER 1 (nederst)
STØTTE FOR BLUETOOTH-PROFILER

Versjon 4.2;

HID (tilkoblingsmuligheter via mus/tastatur)

HOGP (tilkoblingsmuligheter med Low Energy-enheter)

SPP (Serial Port Profile)

A2DP (stereolyd)

AVRCP (AV-fjernkontroll)

CHROMECAST BUILT-IN Ja
APPLE AIRPLAY Ja (Apple AirPlay og HomeKit blir tilgjengelig i en fremtidig fastvareoppdatering)
APPLE HOMEKIT Ja (Apple AirPlay og HomeKit blir tilgjengelig i en fremtidig fastvareoppdatering)
INNGANG(ER) FOR RF-TILKOBLING (BAKKENETT/KABEL) 1 (nederst)
INNGANG(ER) FOR IF (SATELLITT) 2 (nederst)
KOMPONENTVIDEOINNGANG(ER) (Y/PB/PR) Nei
KOMPOSITTVIDEOINNGANG(ER) 1 (på siden)
RS-232C-INNGANG(ER) Nei
TOTALT ANTALL HDMI-INNGANGER 4 (1 på siden / 3 nederst)
HDCP HDCP2.3 (for HDMI 1/2/3/4)
HDMI-CEC Ja
FUNKSJONER SPESIFISERT I HDMI2.1 4K120/8K60/eARC
HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC) Ja (eARC/ARC)
DIGITAL(E) LYDUTGANG(ER) 1 (nederst)
HODETELEFONUTGANG(ER) 1 (på siden)
LYDUTGANG(ER) -
SUBWOOFERUTGANG(ER) -
USB-PORTER 2 (på siden) 1 (på bunnen)
USB HDD-OPPTAK Ja
STØTTE FOR USB-DRIVERFORMAT FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
KODEKER FOR USB-AVSPILLING MPEG1: MPEG1/MPEG2PS: MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD): MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S): AVC, MPEG4, HEVC/AVI: Xvid, MotionJpeg/ASF (WMV): VC1/MOV: AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV: Xvid, AVC, MPEG4, VP8. HEVC/WEBM: VP8/3GPP: MPEG4, AVC / MP3 / ASF (WMA) / WAV / MP4AAC / FLAC / JPEG /WEBM: VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (Kun skjermnegl)

Bilde (panel)

SKJERMTYPE LCD
SKJERMOPPLØSNING (H X V, PIKSLER) 7680 x 4320
VISNINGSVINKEL (X-WIDE ANGLE) Ja
TYPE BAKBELYSNING Direkte (Full Array LED)
TYPE BAKBELYSNINGSDIMMER Lokal dimmer

Bilde (behandling)

KOMPATIBILITET MED HDR (HIGH DYNAMIC RANGE) Ja (HDR10, HLG, Dolby Vision)
BILDEPROSESSOR Picture Processor X1 Ultimate
KLARHETSFORBEDRING

8K X-Reality PRO

Dual database processing

Object-based Super Resolution

FARGEFORBEDRING

Live Colour-teknologi

Nøyaktig fargetilpasning

Super bit mapping HDR

TRILUMINOS-skjerm

KONTRASTFORBEDRING

8K X-tended Dynamic Range PRO

Dynamisk kontrastforbedrer

Object-based HDR remaster

BEVEGELSESFORBEDRING (ORIGINAL HZ)

X-Motion Clarity

Auto-modus

STØTTE FOR VIDEOSIGNAL HDMI™-signal: 7680 x 4320p (24, 25, 30, 50, 60 Hz)4, 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 Hz)5, 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p
BILDEMODI Levende, Standard, Kino, Spill, Grafikk, Bilde, Tilpasset, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix-kalibrert
SENSOR Lett
NETFLIX CALIBRATED MODE Ja

Lyd (høyttalere og forsterker)

LYDUTGANG 12,5 W + 12,5 W + 12,5 W + 12,5 W + 5 W + 5 W
HØYTTALERTYPE

Acoustic Multi-Audio

Rammediskanthøyttaler

HØYTTALERKONFIGURASJON

Mellomtonehøyttaler x 2

Subwoofer x 2

Diskanthøyttaler x 2

Lyd (behandling)

STØTTE FOR DOLBY®-LYDFORMAT

Dolby Audio

Dolby Atmos

STØTTE FOR DTS-LYDFORMAT DTS Digital Surround
ACOUSTIC AUTO CALIBRATION Ja
STEMMEZOOM Stemmezoom
FM-RADIO Nei
LYDBEHANDLING Nei
SIMULERT OMGIVELSESLYD S-Force PRO Front Surround
LYDMODI Standard/dialog/kino/musikk/sport/Dolby-lyd
TV-SENTERHØYTTALERMODUS Ja

Programvare

OPERATIVSYSTEM Android
INNEBYGGET LAGRING (GB) 16 GB
VISNINGSSPRÅK AFRIKAANS, AMH ,ARABISK, ASSAMESISK, AZE, BEL, BULGARSK, BENGALI, BOSNISK, KATALANSK, TSJEKKISK, DANSK, DEU, GRESK, ENGELSK, SPANSK, ESTISK, BAQ, PER, FINSK, FRANSK, GLG, GUJARATI, HINDI, KROATISK, UNGARSK, INDONESISK, ISL, ITALIENSK, HEBRAISK, JAPANSK, KAZAKH, KANNADA, KOR, KIR, LAO, LITAUISK, LATVISK, MAKEDONSK, MALAYALAM, MON, MARATHI, MAY, BUR, NOB, NEP, NLD, ORIYA, PANJABI, POLSK, PORTUGISISK, RUMENSK, RUSSISK, SOL, SLOVENSK, ALB, SERBISK, SVENSK, SWAHILI, TAMIL, TELUGU, THAI, TGL, TYRKISK, UKRAINSK, URD, UZB, VIETNAMESISK, FORENKLET KINESISK, TRADISJONELL KINESISK, ZULU
SPRÅK FOR INNSKRIVING AV TEKST ARABISK / BULGARSK / KATALANSK / KROATISK / TSJEKKISK / DANSK / NEDERLANDSK / ENGELSK / ESTISK / FINSK / FRANSK / TYSK / GRESK / HEBRAISK / INDONESISK / ITALIENSK / JAPANSK / NORSK / PERSISK / POLSK / PORTUGISISK / RUMENSK / RUSSISK / SLOVAKISK / SLOVENSK / SPANSK / SVENSK / THAI / TYRKISK / UKRAINSK / VIETNAMESISK
TALESØK (Talesøk) ja/ (innebygd mikrofon) ja
ELEKTRONISK PROGRAMOVERSIKT (EPG) Ja
WEBLESER Vewd
APP-BUTIKK Ja (Google Play Butikk)
PÅ/AV-TIMER Ja
INNSOVNINGSTIMERJa
TEKST-TVJa
AUTOMATISK KALIBRERING MED CALMANJa
UNDERTEKST (ANALOG/DIGITAL)

(Analog) Nei

(Digital) Undertekst

Strøm og energibesparelse

ENERGINIVÅRANGERING [Nåværende] C Rank
SKJERMSTØRRELSE (CM, MÅLT DIAGONALT)189 cm
SKJERMSTØRRELSE (TOMMER, MÅLT DIAGONALT)75 tommer (74,5 tommer)
STRØMFORBRUK (VED DRIFT)361 W
ÅRLIG ENERGIFORBRUK[Nåværende] 501 kWh/år
STRØMFORBRUK (VED STANDBY)0,50 W
STRØMFORBRUK (NETTVERKSSTANDBYMODUS) – TERMINALER

2,00 W (Wi-Fi)

2,00 W (LAN)

0,50 W (CEC)

TOPP LYSFORHOLD[Nåværende] 80 %
SPOR AV BLY Ja
KVIKKSØLVINNHOLD (MG)0,0 mg
STRØMFORBRUK (PÅ-MODUS) FOR ENERGY STAR-
STRØMFORBRUK (STANDBYMODUS) FOR ENERGY STAR-
I SAMSVAR MED ENERGY STAR-
STRØMKRAV (SPENNING/FREKVENS)

50 Hz

AC 220–240 V

STRØMSPARINGSMODUS / MODUS FOR BAKBELYSNING AVJa
DYNAMISK BAKBELYSNINGSKONTROLL Ja

Design

INNFATNINGSDESIGNAluminiumsinnfatning
INNFATNINGSFARGEMørk sølvfarge
STATIVDESIGNFørsteklasses bladstativ
STATIVFARGEMørk krom
STATIVPOSISJONToveisposisjon (smal posisjon)
FJERNKONTROLLFørsteklasses fjernkontroll med bakbelysning

Innebygd tuner

ANTALL TUNERE (BAKKENETT/KABEL)2 (digitale) / 1 (analog)
ANTALL TUNERE (SATELLITT)2
TV-SYSTEM (ANALOG)B/G, D/K, I
KANALDEKNING FOR TUNER (ANALOG)45,25 MHz–863,25 MHz (avhenger av land)
TV-SYSTEM (DIGITALT BAKKENETT)DVB-T/T2
KANALDEKNING FOR TUNER (DIGITALT BAKKENETT)VHF/UHF (avhenger av land)
TV-SYSTEM (DIGITAL KABEL)DVB-C
KANALDEKNING FOR TUNER (DIGITAL KABEL)VHF/UHF/kabel (avhenger av land)
TV-SYSTEM (DIGITAL SATELLITT)DVB-S/S2
KANALDEKNING FOR TUNER (DIGITAL SATELLITT)IF-frekvens 950–2150 MHz
CI+Ja

Tilgjengelighet

SKJERMLESERJa
SYNSTOLKING (LYDBESKRIVELSE)Ja
UNDERTEKSTUndertekst
TEKSTFORSTØRRELSEJa
TILGJENGELIGHETSSNARVEIJa
TALESØKJa
Alternativer
SUPPORT
136187