136160 136160 136160 136160 136160 136160 136160

Sony XB43

Bærbar Bluetooth-høyttaler - Blå

Sony SRS-XB43 er en kraftig, bærbar og robust Bluetooth-høyttaler. Den leverer fyldig bass og har ren og klar lyd. Den er vanntett og har en batterilevetid på opptil 24 timer.
Varenr: 113203
2 490,-
-+
Ikke på lager (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Sony SRS-XB43 er en kraftig, portabel og robust Bluetooth-høyttaler. Den leverer kraftig lyd, dyp, slagkraftig bass og eksepsjonell vokalklarhet. Den er også vanntett, støv- og rustsikker (IP67) og har en batterilevetid på opptil 24 timer. Den kan til og med lade smarttelefonen din. De multifargede høyttaler- tweeter- og linjelysene beveges til rytmen for å virkelig lyse opp festen. De kan også kontrolleres via Sony | Music Center og Fiestable. Valgfri LIVE SOUND-modus gir deg en tredimensjonal lydopplevelse som om du befinner deg i en konsertsal. For å gjøre festen enda større kan du koble til opptil 100 kompatible trådløse høyttalere med Party Connect-funksjonen eller ved å stereo pare to av de samme høyttalere.

 

 • EXTRA BASS-lyd med LIVELYD-modus
 • X-Balanced Speaker Unit og diskanthøyttaler for klare vokaler
 • Gjør festen bedre med blinkende lys
 • Vanntett og støvtett (med IP67-klassifisering)
 • Opptil 24 timers batterilevetid5 (EXTRA BASS: opptil 14 timer)

 

 

 

 

Få kraftig lyd overalt

Få dyp, slagkraftig lyd overalt med EXTRA BASS™-høyttaleren2. Doble passive radiatorer og et toveis høyttalersystem fremhever det lave tonespekteret og forsterker bassen.

 

 

Sony XB43

 

 

X-Balanced Speaker Unit

SRS-XB43 er utviklet for å spille av en uimotståelig blanding av dyp, resonansrik bass og klare, naturlige vokaler. X-Balanced Speaker Unit fra Sony oppnår lyd med høy kvalitet og kraftig lydtrykk for en fyldigere, dypere og bedre lytteopplevelse. I motsetning til den sirkulære membranen i en vanlig høyttalerenhet, har den nyutviklede X-Balanced Speaker Unit i XB43 en nesten rektangulær membran. Enhetens rektangulære form får ikke bare mest mulig ut av området til høyttalermembranen og øker lydtrykket for mer slagkraftig bass. Den reduserer også driverutslag og opprettholder det samme lydtrykket. Det fører til mindre forvrengning og klarere vokaler.

 

 

Sony XB43

 

 

Gir best mulig lydkvalitet

X-Balanced Speaker Unit er ikke den eneste grunnen til at SRS-XB43 har så god lyd. Den har også en rekke lydteknologier med høy ytelse.

 • Diskanthøyttaleren gjør vokalene klarere: XB43s toveis høyttalersystem kombinerer en basshøyttaler for lave til mellomlave tonefrekvenser med en egen basshøyttaler for høyere frekvenser. Resultatet blir enestående klare vokaler.
 • Glimmerforsterket membran i cellulose og støvdeksel: Den robuste og lette høyttalermembranen av glimmerforsterket cellulose og støvdekselet bidrar til en bedre lydkvalitet.
 • Passive radiatorer på siden: Oppsettet til de passive radiatorene på siden har blitt optimalisert for å gjengi klar basslyd.

 

 

Sony XB43

 

 

Hør musikken som om den spilles live

Trykk på LIVELYD-knappen, og lytt til musikken din på en helt ny måte. Gi festen liv med en unik tredimensjonal lydopplevelse, og skap festivalstemning uansett hvor du drar.

 • Slik fungerer LIVELYD-modusen: SRS-XB43-høyttalerne er spesialdesignet for å gi deg en ekte tredimensjonal opplevelse. De vinklede høyttalerne med DSP-teknologi sender musikken over et større område og skaper en ekte festivalstemning, uansett hvor du er.

 

 

Sony xb43

 

 

Helt støvtett, vanntett og kan vaskes

IP67-klassifiseringen gjør at du kan ta med deg høyttaleren til bassenget, i skogen, i ørkenen eller et annet sted. SRS-XB43 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete det er. Den er vanntett, også i saltvann, så du kan trygt bruke den ved sjøen eller bassenget. Det er heller ikke noe problem å vaske den.

 

 

Sony XB43

 

 

Lang batterivarighet

Med en batterilevetid på opptil 24 timer kan SRS-XB43 feste lenger enn deg. Du kan feste i opptil 14 timer selv med lysene slått på i EXTRA BASS-modus.

 

Lys opp selskapet

Festen blir ikke morsom uten festlys. SRS-XB43 har et diskanthøyttalerlys, et høyttalerlys og en flerfarget lysstripe som blinker i takt med rytmen. Du kan til og med endre fargen til lysstripen etter humøret ditt.

 

 

Sony XB43

 

 

Få heftig festlyd med Party Connect

Lytt til samme sang, kraftig forsterket, med Party Connect. Koble til opptil 100 kompatible trådløse høyttalere via BLUETOOTH®, og synkroniser musikken og lysene, slik at alle danser til samme låt. Angi et tilfeldig mønster eller at lysene skal blinke i en sirkel.

 

 

Sony XB43

 

 

Styr festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med Sony | Music Center–appen. Velg favorittspillelistene dine, sett neste sang i kø, bytt lysmønster, og endre lydmodi.

 

Fiestable-appen

Last ned Fiestable-appen, så kan du styre lyset på SRS-XB43 og bruke bevegelseskontroll på smarttelefonskjermen.

 

 

Sony XB43

 

 

Enkel å bruke

SRS-XB43 er designet med tanke på praktiske funksjoner, slik at du kan lytte til musikk når og hvor du vil – uten problemer.

 • Håndfrie samtaler: Høyttalertelefonfunksjonen gir deg en praktisk måte å snakke håndfritt på, uansett om du skal på et jobbmøte eller snakke med venner.
 • La den stå eller ligge: Uansett om du plasserer SRS-XB43 horisontalt eller vertikalt, sitter den godt på plass, så det er lett å finne plass til den, uansett hvor du fester.
 • Strøm musikk med BLUETOOTH-teknologi og NFC: NFC og Bluetooth-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten mot høyttaleren for å få en rask, sømløs tilkobling, og deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar.
 • USB Type-C- og USB-ladeporter: Bruk en USB Type-C-kabel til å lade SRS-XB43. Hvis smarttelefonen din går tom for batteri, kan du bare koble den til høyttalerens USB-port for å lade opp batteriet. Det følger også med en nettadapter slik at du kan spille av musikk uten å tenke på batterilevetiden. Den har også en annen praktisk måte å lade XB43 på.

 

Sony XB43

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Blå
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Bluetooth-høyttaler
Merke Sony


Lyd

HØYTTALERTYPE Basshøyttaler (V / H) / diskanthøyttaler (V / H)
LYDMODI Clear Audio+, DSEE, LIVELYD, EXTRA BASSTM, STAMINA-MODUS

Trådløse tilkoblinger

NFC Ja
FUNKSJON FOR HÅNDFRI BRUK Ja

Bluetooth

KOMMUNIKASJONSSYSTEM Versjon 5.0
KOMPATIBLE PROFILER A2DP / AVRCP / HSP / HFP / SPP
STØTTEDE KODEKER SBC, AAC, LDAC
FREKVENSENS SENDEREKKEVIDDE 20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSOMRÅDE 2,4 GHz-bånd

Grensesnitt

INNGANGS- OG UTGANGSTERMINALER

Stereo minikontakt (INN)

USB A (bare utgang for likestrøm)

Program

KOMPATIBLE SMARTTELEFONAPPER Sony | Music Center / Fiestable

Generelle funksjoner

BATTERIVARIGHET Ca. 24 timer
STRØMTILFØRSEL Innebygd, oppladbart batteri
USB-LADEPORT FOR SMARTTELEFON USB A (5 V, 1 A)
BESKYTTELSE MOT VANN IP67
STRØMFORBRUK Ca. 15 W
Hva finnes i esken? Nettadapter

Miljøvennlig og energibesparende

STRØMFORBRUK (STANDBY-MODUS) Ca. 0,3 W

Størrelse og vekt

MÅL (B X H X D) Ca. 325 x 123 x 117 mm (B / H / D)
VEKT Ca. 2950 g
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
136160