136052 136052 136052 136052 136052 136052 136052

Sony XB33

Bærbar Bluetooth-høyttaler - Creme

Sony XB33 er en vanntett bærbar bluetooth-høyttaler som kombinerer et robust design med lang batteritid, slik at du kan ta med deg godlyden overalt.
Varenr: 113198
1 690,-
-+
Ikke på lager (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Sony XB33 er en kraftig, bærbar og robust blåtann-høyttaler. Den leverer kraftfull lyd med fyldig bass og gjengir stemmer rent og klart. Høyttaleren er IP67 sertifisert, som betyr at den er vanntett og støvbestandig. Med en batteritid på 24 timer er den perfekt til å ta med seg på tur, du kan til og med lade telefonen din fra høyttaleren. De blinkende lysene gjør festen ekstra livlig, og kan tilpasses slik du ønsker i appen.'

 

  • EXTRA BASS™-lyd med LIVELYD-modus
  • Vanntett, støvtett (IP67-klassifisert) og støtsikker
  • X-Balanced Speaker Unit gir klar, kraftig lyd
  • Opptil 24 timers batterilevetid (EXTRA BASS™: opptil 14 timer)
  • Gjør festen bedre med blinkende lys

 

 

 

 

Få kraftig lyd overalt

Få dyp, slagkraftig lyd overalt med EXTRA BASS™-høyttaleren. Doble passive radiatorer og fulltonehøyttalere fremhever det lave tonespekteret og forsterker bassen.

 

Klar for alt

SRS-XB33 er svært robust, noe som gir deg friheten til å feste hvor og når som helst.

 

Sony XB33

 

Kan vaskes og er helt vanntett

Med en IP67-klassifisering er høyttaleren vanntett, også i saltvann, så du kan trygt bruke den ved sjøen eller bassenget. Det er heller ikke noe problem å vaske den. IP67-klassifiseringen gjør at du kan ta med deg høyttaleren på stranden, i skogen, i ørkenen eller et annet sted. SRS-XB33 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete overflaten er. SRS-XB33 har blitt utsatt for omfattende støttesting for å sørge for at den tåler de uunngåelige støtene, slagene og skrapene som følger med daglig bruk. Selv om du mister den i gulvet eller på bakken, fortsetter SRS-XB33 å fungere.

 

Sony XB33

 

Lang batterivarighet

Med en batterilevetid på opptil 24 timer kan SRS-XB33 feste lenger enn deg. Du kan feste i opptil 14 timer selv med lysene slått på i EXTRA BASS™-modus.

 

X-Balanced Speaker Unit

X-Balanced Speaker Unit fra Sony oppnår lyd med høy kvalitet og kraftig lydtrykk for en fyldigere, dypere og bedre lytteopplevelse. I motsetning til den sirkulære membranen i en vanlig høyttalerenhet, har den nyutviklede X-Balanced Speaker Unit i XB33 en ikke-sirkulær membran. Enhetens ikke-sirkulære form får ikke bare mest mulig ut av området til høyttalermembranen og øker lydtrykket for mer slagkraftig bass. Den reduserer også driverutslag og opprettholder det samme lydtrykket. Det resulterer i mindre forvrengning. I tillegg bidrar enhetens usentrerte design og optimaliserte vekt til å forbedre klarheten og utvide lydbildet.

 

Glimmerforsterket membran i cellulose og støvdeksel

Den robuste og lette høyttalermembranen av glimmerforsterket cellulose og støvdekselet bidrar til en bedre lydkvalitet.

 

Sony XB33

 

Passive radiatorer på siden

Oppsettet til de passive radiatorene på siden har blitt optimalisert for å gjengi klar basslyd.

 

Hør musikken som om den spilles live

Trykk på LIVELYD-knappen, og lytt til musikken din på en helt ny måte. Gi festen liv med en unik tredimensjonal lydopplevelse, og skap festivalstemning uansett hvor du drar. SRS-XB33-høyttalerne er spesialdesignet for å gi deg en ekte tredimensjonal opplevelse. De vinklede høyttalerne med DSP-teknologi sender musikken over et større område og skaper en ekte festivalstemning, uansett hvor du er.

 

Sony XB33

 

Lys opp selskapet

Festen blir ikke morsom uten festlys. SRS-XB33 har et høyttalerlys og en flerfarget lysstripe som blinker i takt med rytmen. Du kan til og med endre fargen til lysstripen etter humøret ditt.

 

Få heftig festlyd med Party Connect

Lytt til samme sang, kraftig forsterket, med Party Connect. Koble til opptil 100 kompatible trådløse høyttalere via BLUETOOTH®, og synkroniser musikken og lysene, slik at alle danser til samme låt. Angi et tilfeldig mønster eller at lysene skal blinke i en sirkel.

 

Sony XB33

 

Styr festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med Sony | Music Center–appen. Velg favorittspillelistene dine, sett neste sang i kø, bytt lysmønster, og endre lydmodus.

 

Fiestable-appen

Last ned Fiestable-appen, så kan du styre lyset på SRS-XB33 og bruke bevegelseskontroll på smarttelefonskjermen.

 

Sony XB33

 

Enkel å bruke

SRS-XB33 er designet med tanke på praktiske funksjoner, slik at du kan lytte til musikk når og hvor du vil – uten problemer.

 

Håndfrie samtaler

Høyttalertelefonfunksjonen gir deg en praktisk måte å snakke håndfritt på, uansett om du skal på et jobbmøte eller snakke med venner.

 

La den stå eller ligge

Uansett om du plasserer SRS-XB33 horisontalt eller vertikalt, sitter den godt på plass, så det er lett å finne plass til den, uansett hvor du fester.

 

Sony XB33

 

Strøm musikk med BLUETOOTH®-teknologi og NFC™

NFC og Bluetooth®-teknologi10 fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten mot høyttaleren for å få en rask, sømløs tilkobling, og deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar.

 

USB Type-C®- og USB-ladeporter

Bruk en USB Type-C®-kabel til å lade SRS-XB33. Hvis smarttelefonen går tom for batteri, kan du bare koble den til høyttalerens USB-port for å lade opp batteriet.

 

Sony XB33

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Creme
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Bluetooth-høyttaler
Merke Sony


Lyd

HØYTTALERTYPE Fulltone
LYDMODI Clear Audio+, DSEE, LIVELYD, EXTRA BASSTM, STAMINA-MODUS

Trådløse tilkoblinger

NFC Ja
FUNKSJON FOR HÅNDFRI BRUK Ja

Bluetooth®

KOMMUNIKASJONSSYSTEM Versjon 5.0
KOMPATIBLE PROFILER A2DP/AVRCP/HSP/HFP
STØTTEDE KODEKER SBC, AAC, LDAC
FREKVENSENS SENDEREKKEVIDDE 20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
FREKVENSOMRÅDE 2,4 GHz-bånd

Grensesnitt

INNGANGS- OG UTGANGSTERMINALER USB A (bare utgang for likestrøm)

Program

KOMPATIBLE SMARTTELEFONAPPER Sony | Music Center / Fiestable

Generelle funksjoner

BATTERIVARIGHET Ca. 24 timer
STRØMTILFØRSEL Innebygd, oppladbart batteri
USB-LADEPORT FOR SMARTTELEFON USB A (5 V, 1 A)
BESKYTTELSE MOT VANN IP67
STRØMFORBRUK Ca. 7,5 W
Hva finnes i esken? USB-kabel

Miljøvennlig og energibesparende

STRØMFORBRUK (STANDBY-MODUS) Ca. 0,3 W

Størrelse og vekt

MÅL (B X H X D) Ca. 246 x 97 x 106 mm (B / H / D)
VEKT Ca. 1100 g
Alternativer
SUPPORT
136052