Sonus Faber Sonetto Center II Senterhøyttaler - Wenge Sonus Faber Sonetto Center II Senterhøyttaler - Wenge

Sonus Faber Sonetto Center II

Senterhøyttaler - Wenge

Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design! Med samme elementer og tilsvarende konstruksjon som Sonetto V og VIII er Sonetto Center II en perfekt match til disse høyttalerne.
Varenr: 112914
22 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse! Sonetto Center II er utstyrt med doble bass og mellomtone enheter som er identisk med de man finner i Sonetto V og VIII. Det er duket for en imponerende og realistisk filmopplevelse!

 

  • 3-veis senterhøyttaler
  • 2 stk 15 cm lettvekts basselementer
  • 2 stk 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
  • 29 mm "Arrow Point", silkedome
  • Frekvensområde: 42-25.000 Hz
  • Delefrekvenser: 220, 1650 Hz
  • Følsomhet: 91 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm

 

 

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen. Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene. Basselementene benytter en lett og stiv aluminiumsmembran som kombinert med kraftige magneter gir en hurtig og presis bassrespons.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center II

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettene konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Den karekteristiske lutt-formen gir høyttaleren et elegant uttrykk og sørger for at kabinettet ikke har noen parallelle flater som skaper uønskede resonanser.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center II

 

DAD - Damped Apex Dome

DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center II

 

Plasseringsvennlig

Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen. Sonetto Center II plasseres i den medfølgende basen som sørger for at høyttaleren sitter stabilt og i korrekt posisjon.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center II

 

Teknisk info
SYSTEM

3-way horizontal loudspeaker system.

Vented box design.

LOUDSPEAKERS

Tw: High Definition DAD™ driver. DKM dome diaphragm, Neo Magnet system. Ø 29mm

Md: Ultra-free compression basket. Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 2 x 150mm cone drivers.

W: Ultra-free compression basket. Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 2 x 150mm cone drivers.

CROSS-OVER 220Hz - 1.650Hz
FREQUENCY RESPONSE 42 Hz – 25.000 Hz
SENSITIVITY 91 dB SPL (2.83 V/1m)
NOMINAL IMPENDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 50W – 300W, without clipping
LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE (IEC 268-5) 22 V rms
DIMENSIONS (HxWxD) 289 x 743 x 409 mm
WEIGHT 16,2 Kg ea – net weight
DOWNLOAD Manual
Alternativer
Kundeanmeldelser
128401