Roksan Attessa Stream Amp /MA Silver 200 Stereopakke

Roksan Attessa Stream Amp /MA Silver 200

Stereopakke

Roksan Attessa er vår mest prisbelønte forsterker med innebygget streamer. Her i kombinasjon med de strålende gulvhøyttalerne Monitor Audio Silver 200 7G. Resultatet er en stereopakke som er det beste vi kan tilby i prisklassen.

Roksan Attessa Streaming Amplifier Eisa Award   Roksan Attessa Streaming Amplifier hifinews Review Roksan Attessa Streaming Amplifier Hi-Fi Choice Test  

Varenr: 119279
34 990,-Tilbudspris
Førpris: 44 985,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Roksan Attessa Streaming Amplifier

 

Roksan Attessa Streaming Amplifier gir deg alt du trenger i en forsterker. Med BluOS strømmeplattformen har du støtte for over 20 strømmetjenester, deriblant Spotify Connect og Tidal Connect. Du kan styre forsterkeren via appen fra din telefon, og spille til flere enheter samtidig i et multirom oppsett. Med den innebygde DAC-en kan du koble til og oppgradere lydkvaliteten fra dine digitale kilder. Du kan til og med koble til en platespiller via det innebygde RIAA-trinnet.

 

Høydepunkter:

• 2 x 80 watt
• BluOS strømmeplattform lar deg spille høyoppløst musikk
• Opptil 24-bit/192kHz oppløsning
• Multirom opptil 64 soner
• Støtte for over 20 strømmetjenester
• Spotify Connect
• Tidal Connect
• Qobuz
• Airplay 2
• Bluetooth
• Ett kontrollhjul styrer volum og innganger
• Robust kabinett i stål og aluminium
• Platespillerinngang for MM-pickuper
• MQA
• Hodetelefonutgang

BluOS – strømming gjort enkelt

BluOS er et trådløst økosystem som lar deg organisere og strømme all din musikk til hvilket som helst system som har støtte for BluOS. Enten du bare har en forsterker i stuen, eller et lydanlegg i hvert rom. Alt kan styres via din telefon, nettbrett eller datamaskin.

Med BluOS får du tilgang til over 20 strømmetjenester som er integrert i appen, deriblant Spotify Connect og Tidal Connect. Du kan spille av høyoppløst musikk med oppløsning opptil 24-bit/192kHz, også med MQA. Uansett om du eier musikken selv og har den lagret lokalt på ditt nettverk, eller spiller fra din utvalgte strømmetjeneste vil BluOS gi deg full kontroll og lar deg organisere musikken.

Om du ønsker å ha lyd i hele huset lar BluOS deg spille til opptil 64 soner. Du kan spille samme musikk overalt, eller forskjellig musikk i hver sone. Det bestemmer du!

 

Bruk stemmen din!

BluOS er kompatibel med Google Assistant, Alexa og Siri, slik at du enkelt kan styre ditt lydsystem med stemmen. Du ber ganske enkelt din foretrukne stemmeassistent om å spille et spor, pause, spille neste spor, eller til og med hvilket rom du ønsker lyd i.

 

Minimalistisk industridesign

Roksan Attessa Streaming Amplifier har et slankt og innbydende design med minimalistisk preg. Den har kun ett kontrollhjul som lar deg styre både volum og innganger, med følbar respons. Kabinettet er en robust konstruksjon av stål og aluminium uten synlige antenner.

 

Gode tilkoblingsmuligheter

I tillegg til de mange strømme mulighetene du får via BluOS systemet, har du en rekke andre tilkoblingsmuligheter. Du kan enkelt sende all lyd fra dine smarte enheter til forsterkeren via Bluetooth og Airplay 2. Den innebygde DAC-en har 2 optiske og 2 coaxiale digitalinnganger som lar deg tilkoble og oppgradere lydkvaliteten fra dine digitale kilder. Du har også to vanlige analoge RCA-innganger samt en platespillerinngang for MM-pickuper. Ønsker du å koble til en effektforsterker eller en subwoofer, kan du gjøre det via forsterkerens linjeutgang. Dine hodetelefoner kan du koble til forsterkerens 3,5mm mini-jack kontakt i fronten.

 

 

Monitor Audio Silver 200 7G

 

Monitor Audio Silver 200 7G er perfekt for deg som vil ha en diskret gulvhøyttaler som ikke tar mye plass. Høyttaleren presenterer et lydbilde som er velbalansert og passer til alle typer musikk. Ønsker du en hjemmekino løsning som spiller like bra på musikk og film kan du kombinere høyttaleren med senter, Atmos, subwoofer og surround-høyttalerne i serien. Høyttaleren er en 2,5-veis konstruksjon, som betyr at det nederste elementet spiller kun bass, mens det mellomste elementet spiller både bass og mellomtone.

 

  • 1 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant
  • Uniform Dispersion Waveguide II
  • 2 x 5,25" C-CAM bass/mellomtone elementer
  • RST II (Rigid Surface Technology)
  • 2,5-veis konstruksjon
  • Slankt og stilrent kabinett
  • Perfekt i små til mellomstore rom
  • Bassrefleksport tunet for enkel plassering
  • Outrigger føtter med spikes eller gummiføtter

 

Monitor Audio Silver - serie 7G

Monitor Audio har nå kommet med sin syvende generasjon av den anerkjente Silver serien. Silver serien har alltid vært modeller som gir deg virkelig god valuta for pengene. Med høy kvalitet på både lyd og finish har Silver serien vært bestselgere siden den første versjonen kom på markedet i 1999. Monitor Audio Silver 7G er stilrene og brukervennlige høyttalere, enten du bare vil ha et godt stereosystem for musikk, eller vil ha en komplett hjemmekinoløsning. Silver-serien består av både gulvhøyttalere, stativhøyttalere, Atmos-høyttalere, senterkanal, subwoofer og bakhøyttalere som kan monteres på vegg eller stativ. Syvende generasjon Silver-serie er oppgradert på en rekke viktige punkter og setter en ny standard for pris/ytelse i sin klasse.

 

 

 

 

RST II – ny og forbedret Rigid Surface Technology

Monitor Audio har i lang tid forsket på og forbedret deres RST II teknologi. Ved å benytte små fordypninger i et nøye utregnet mønster i membranens overflate, kan man få et lett materiale til å bli enda sterkere og stivere. Teknologien gjør at membranen ikke bøyes så lett, og man kan benytte enda lettere materialer som lar elementet respondere raskere på variasjoner i musikksignalet, uten forvrengning.

I Silver 7G serien er teknologien oppgradert ytterligere ved å benytte en aluminium legering som gir enda større stivhet og styrke, samtidig som alle fordelene bevares - lav forvrengning, høy effekthåndtering og glimrende spredningskarakteristikk. Elementene kan spille enda høyere uten å forvrenge og komprimere. RST II teknologien finner du i alle bass og mellomtone elementene i Silver 7G serien.

 

 

Monitor Audio Silver 7G RST II teknologi

 

 

Uniform Dispersion Waveguide II

Monitor Audio Silver 7G seriens diskant sitter i en waveguide som har en nøye utregnet profil, beregnet ved hjelp av simuleringsverktøyet Finite Element Analysis. Uniform Dispersion Waveguide II er videreutviklet med en kompresjons ring som ligger over opphenget og diskant-domen.

Dette forbedrer lyden på en rekke punkter:

Økt sensitivitet: Kompresjonsringen øker diskantens sensitivitet, som reduserer forvrengning og jevner ut frekvensresponsen over 10 kHz. Høyttaleren vil være mer behagelig å lytte til, og kan spille høyere.

Jevn spredningskarakteristikk: Diskanten har en mer kontrollert spredning av lyden utenfor aksen, slik at lytterposisjonen er mer fleksibel, siden den tonale balansen ikke endrer seg drastisk selv om du ikke sitter midt i «sweet-spot» mellom høyttalerne.

Forbedret timing: Waveguidens dybde lar diskantens talespole være posisjonert dypere inn i kabinettet slik at den er mer på linje med bass/mellomtone elementet. Dette gir bedre timing fordi lydbølgene fra diskant og bass/mellomtone treffer øret samtidig.

Lavere delefrekvens: Den økte effektiviteten i spredningskarakteristikken man får med waveguiden gjør at man kan benytte en lavere delefrekvens. Dette er spesielt nyttig på de større modellene, siden større elementer vil ha en smalere spredning når de spiller høyere opp i frekvens. Ved å dele diskantfrekvensen lavere kan man bevare den brede spredningskarakteristikken i resten av elementene slik at du kan nyte god musikk uansett hvor du oppholder deg i rommet.

 

 

Monitor Audio Silver 7G gulvhøyttalere

 

 

Oppgradert C-CAM diskant

Diskanten i Monitor Audio Silver 7G serien er redesignet med en helt ny magnetstruktur, nytt grill-design og bak-kammer. Den oppgraderte magnetstrukturen lar elementet vandre mer lineært og gir en enda jevnere frekvensrespons. Den nye grillen har diffusjonshull i et heksagonalt mønster som er optimalisert for å utnytte den nye waveguiden. Det ventilerte bakkammeret leder effektivt bort energien som bygger seg opp bak elementet og sørger for en jevn og presis frekvensrespons.

 

 

MA silver 7G er elegant

 

 

C-CAM bass/mellomtone element

Silver 7G serien benytter C-CAM bass/mellomtone elementer som er forbedret med Damped Concentric Mode (DCM) teknologi. Dette lar høyttaleren spille fyldigere og dypere samtidig som den gjengir signalet presist med minimal forvrengning. C-CAM-materialet (Ceramic-Coated Aluminium Magnesium) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning. Med den nye aluminium-legeringen er elementet enda lettere og stivere, slik at det makter å spille høyere uten å komprimere og forvrenge.

 

 

MAsilver 7G i hvit finish

 

 

Damped Concentric Mode (DCM)

Monitor Audio har benyttet simuleringsverktøyet Finite Element Analysis for å optimalisere elementets geometri der membranen og opphenget overlapper. Resultatet er at opphenget jobber bedre sammen med membranen og lar denne spille med større presisjon og nøyaktighet.

 

 

MA Silver 7G har høy kvalitet på finish

 

 

Nytt delefilterdesign

Delefilterets oppgave er å splitte og fordele signalet til høyttalerens elementer og sørge for at disse spiller sammen som én enhet. Godt delefilterdesign begynner allerede ved valg av elementer, og her har Monitor Audio en stor fordel fremfor mange av sine konkurrenter. Ved at de produserer og utvikler elementene selv, kan disse tilpasses så de passer perfekt til hverandre. Monitor Audio Silver 7G serien benytter tredjeordens delefilter til alle diskantene og en kombinasjon av andre og tredjeordens delefilter til mellomtone og basselementene. Resultatet er et helhetlig lydbilde som henger perfekt sammen, med høy troverdighet.

 

 

 

 

Nytt kabinettdesign

Det er ikke bare innmaten i Monitor Audio Silver 7G som har fått en oppgradering. Kabinettet har også fått et løft, som ikke bare gir et mer appellerende utseende, men også er med på å forbedre høyttalerens ytelse.
Silver 7G serien er tilgjengelig i en rekke vakre finisher. Du kan velge mellom ekte treverk, sort pianolakk eller en matt malt overflate. Kvaliteten på finishen er svært høy med tanke på prisklassen. De nye outrigger føttene er enda mer stabile og gir høyttaleren et bedre fundament. Føttene passer til bruk på både tepper og harde gulvflater. De nye frontgrillene er oppgradert med finere tekstur og er festet med magneter, slik at det er enklere å ta av og på grillen og du slipper knotter som knekker.

 

 

MA Silver 7G outrigger fot

 

 

Britisk Hi-Fi-design

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Teknisk info

Roksan Attessa Streaming Amplifier

Power Output into 8 Ohm 80W Both Channels Driven, Nominal (THD+N <0.1%)
Power Output into 4 Ohm 130W Both Channels Driven, Nominal (THD+N <0.1%)
Inputs (Digital)

Digital 1 (D1) – Coax SPDIF (up to 192kHz/24bit)

Digital 2 (D2) – Optical SPDIF (max. 96kHz/24bit)

Digital 3 (TV) – Optical SPDIF (max. 96kHz/24bit)

Digital 4 (CD) – Coax SPDIF (up to 192kHz/24bit)

Digital 5 (Bluetooth) – Bluetooth (48kHz/16bit)

Inputs (Analogue)

A1 – Variable Input (no signal sense)

A2 – Fixed Input (with signal sense)

MM (Phono) - RIAA (equalised)

Outputs

1x pair Speaker binding posts (L&R)

1x pair of RCA Analogue (Pre-out/SUB)

3.5mm Stereo mini-jack headphone socket - 7.5Vrms drive suitable for all headphone types including high-impedance

Other

IEC mains power socket (3 pin)/Fuse holder

3.5mm mini-Jack – 12v trigger Input (On / Standby)

IR wired input 3.5mm jack

Construction Formed Plated steel and bespoke machined anodised aluminium front panel
Primary Interface (on unit) Dynamic Control Dial (with haptic feedback) to control volume and inputs
Secondary Interface (on unit) Standby, Backward, Play/Pause, Forward
Other Interface IR remote
Bluetooth A2DP Audio profile / Codecs: SBC, aptX & AAC Bluetooth Range: 15m (typical)
Digital Coax Input up to 24bit/192kHz PCM
Digital Optical Input up to 24bit/96kHz PCM
MaestroUnite

System Creation and Control

Advanced System Setting

Over the Air Updates via Wi-Fi

Mains Transformer Rating 400VA
Dimensions (Including Encoder and Connections (W x H x D)) 432 x 76 x 373 mm
Dimensions (Excluding Encoder and Connections (W x H x D)) 432 x 76 x 346 mm
Weight 10.2 kg
Audio Formats MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
Hi-Resolution Audio Formats MQA, FLAC, WAV, AIFF, Supports converted DSD playback via the BluOS desktop app (only)
Sampling Rate Up to 24 bit / 192kHz
Supported Operating Systems (Minimum Spec) Windows 7 SP1, macOS 10.9 Mavericks, iOS 9.3, Android 5.0 Lollipop or above
Supported Cloud Services Amazon Alexa, Amazon Music, Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, Qobuz, HDTracks, HighResAudio, Murfie, JUKE, Napster, Slacker Radio, KKBox, Bugs
Free Internet Radio TuneIn Radio, iHeartRadio, Calm Radio, Radio Paradise
Control Integrations Crestron, Control4 (OS 3), Control4 (2.9.1), RTI, URC, Push, Lutron, ELAN, iPort
Format Support / Sampling Rate PCM / up to 192KHz/24bit

 

Monitor Audio Silver 200 7G

System Format 2 1/2 - way
Frequency Response 34 Hz - 35 kHz
Sensitivity (2.83v @ 1m) 87.5 dB
Nominal Impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 5.0 Ohms @ 240 Hz
Maximum SPL 108 dB
Power Handling (RMS) 150 W
Recommended Amplifier Requirements 60 - 150 W
Crossover Frequency 2.7 kHz
Port Tuning Frequency 49 Hz
Bass Alignment

Dual chamber bass reflex with differential tuning

Twin HiVe port system

Drive Unit Complement

1 x 5 1/4" RST II bass driver

1 x 5 1/4" RST II mid driver

1 x 1" (25 mm) gold dome C-CAM tweeter with UD waveguide

External Dimensions (Including Grille and Terminals (H x W x D)) 885 x 165 x 272 mm
External Dimensions (including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D)) 930 x 254 x 329 mm
Weight (each) 13.7 kg
Sold As Pair
Kundeanmeldelser
227807