Monitor Audio Vecta V240-LV - stk Vegghøyttaler 100 volt - Sort Monitor Audio Vecta V240-LV - stk Vegghøyttaler 100 volt - Sort

Monitor Audio Vecta V240-LV - stk

Vegghøyttaler 100 volt - Sort

Vecta V240-LV er en kompakt og allsidig vegghøyttaler som kan monteres inne eller ute, og på grunn av sitt intelligente design både låter og ser bra ut hvor enn du skulle plassere den. Med den praktiske formen og det riktige brakettfestet kan høyttaleren festes midt på veggen eller i et hjørne både horisontalt og vertikalt. Denne modellen er en 100 volt versjon.

NB! Må brukes med veggbrakett, da høyttaleren ikke har terminaler selv. Se relaterte produkter under.

Pris pr stk.

Varenr: 129004
5 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vecta V240 er en kompakt og allsidig vegghøyttaler som kan monteres inne eller ute, og på grunn av sitt intelligente design både låter og ser bra ut hvor enn du skulle plassere den. Med den praktiske formen og det riktige brakettfestet kan høyttaleren festes midt på veggen eller i et hjørne både horisontalt og vertikalt. Høyttalerne kan også vinkles 25 grader med veggbraketten og ytterligere 32,5 grader med en ekstra monteringsdel. Vecta V240 har doble 4" C-CAM metal basselementer som sikrer at lyden blir sendt i en kontrollert retning. Dette gjør at lyden ikke reflekteres av vegger når høyttaleren er montert i et hjørne samtidig som at lyden blir spredt nok når montert på vegg. Gold C-CAM diskanten er sentralt plassert i høyttaleren for jevn fordeling av lyden. Høyttalerne er konstruert med et solid ABS kabinett, har en rustfri grill og IP55 sertifisering.

100 volt

Denne modellen er utstyrt med en 70/100 volt trafo. Den integrerte transformatoren gjør det mulig å benytte Vecta V240-LV i et 100 volt system der man kan koble mange høyttalere i serie uten at man trenger å ta hensyn til impedans matching eller lange kabelstrekk.

Braketter

Høyttaleren kan monteres med V-MOUNT for montering på vegg eller med V-CORNER for montering i hjørner. Begge festene kan vikle høyttalerne 25 grader og strammes enkelt med 1 skrue. Kabelfestet er integrert i brakettene og kobles automatisk på høyttalerne når de er monteres. Dette gjør at kabler kan holdes skjult og montering blir enkelt. Med V-MOUNT Kan du vinkle høyttalerne ytterligere 32,5 grader med en ekstra monteringsdel og med V-CORNER kan du også velge å montere 2 Vecta V240 "back to back" for enda mer og spredt lyd.

C-CAM basselementer

C-CAM-materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

Gold Dome C-CAM diskant

Gold Dome C-CAM-diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøy for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk- og filmformater i HD-oppløsning. Gulldomen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv enn diskantdomer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.

Teknisk info
System Format 2-way (3 driver)
Frequency Response (-6 dB) 70 Hz – 25 kHz
Sensitivity (1W@1M) 88 dB
Nominal Impedance 70/100 Volt line level
Minimum Impedance N/A
Switch 70 V (2, 4, 8, 16, 32) power level
Maximum SPL 108 dBA (each)
Power Handling (RMS) 100 W
Recommended Amplifier Requirements 25 – 100 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency 2.5 kHz
Connection Gold plated push terminals – attached to bracket
Environmental Protection Rating IP55 -25° to 65° C
Bracket Pivot Angle

Wall: 25 degrees

Wedge: Additional 32.5

Total Max: 45

4-point cluster bracket - vertical

Drive Unit Complement

2 x 4" Drivers featuring C-CAM metal cone technology

25 mm (1") C-CAM dome tweeter

Dimensions (H x W x D) 335.9 x 243.2 x 150 mm
Weight 3.56 kg
Finishes Black or White (Signal White, RAL 9003)
Downloads

Vecta Guides & Instructions

Vecta CAD files

Safety Instructions

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103890