174283 174283 174283 174283

Loewe We. SEE 32 - Storm grey

Ultra HD LED TV 32"

We.SEE 32" fra Loewe gir deg krystallklare bilder fra en TV som med sitt to-farge design skiller seg ut. Dette er ikke TV'en for deg som skal ha storskjerm i stua, men den er perfekt om du vil ha kompromissløs bildekvalitet i soverommet, barnerommet, kjøkkenet, badet, kjellerstua, garasjen eller hytta.

Varenr: 115436
10 999,-
-+
2 på nettlager
Soundgarden Bergen (Utstilling)
Soundgarden Forus (Utstilling)
Soundgarden Haugesund
Soundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Loewe We.SEE er en TV som stolt skiller seg fra konkurrentene. Med sine lekre 2-farge design med fokus på diskre og lekre detaljer er den like flott å se på fra alle kanter.


Loewe har på sin kjente kompromissløse måte utstyrt We.SEE 32» med nyeste generasjon HD LED panel som sammen med deres suverene bildeprosessering gir deg virkelig imponerende bilder med høy kontrast og et enormt fargespekter.


Som alle Loewe TV'er så er heller ikke lydgjengivelsen glemt. Her får du innebygget forsterker på 60 watt fordelt på 4 høyttalere som gir svært imponerende lyd.

 

Med Loewe We.SEE har du direkte tilgang på et variert innhold av streamingtjenester. Mange av de store streamingtjenestene som feks Netflix, YouTube, Disney+ og Amazon Prime er bare et tastetrykk på fjernkontrollen unna.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Grå
Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 TV
Merke Loewe


Datasheet:

https://we-by-loewe.com/files/We-SEE-Datasheet_EN.pdf

 

SUPPORT
174283