home Meny close
menu Meny

Vi hjelper deg

Våre kunnskapsrike selgere er tilstede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr, slik at du kan være helt sikker på at du får riktig produkt til ditt bruk. Produkter skal også ofte fungere sammen med andre apparater. Derfor hjelper vi deg å komme i gang allerede når du er i butikken.

Åpent kjøp i 30 dager

Når du handler hos Soundgarden har du åpent kjøp i 30 dager. Det betyr at du kan føle deg trygg når du handler hos oss, og få pengene tilbake om du ombestemmer deg. Varene må være uten skader og i original forpakning. Alt tilbehør, som for eksempel fjernkontroll må medfølge når varen returneres. Gjelder ikke spesialbestilte varer, gavekort og heller ikke ørepropper som har vært åpnet. 30 dagers åpent kjøp gjelder både på nett og i butikk. 

Alle ører er forskjellige - for at du skal være sikker på at du gjør riktig valg kan du teste ørepropper i våre butikker før du kjøper.

Serviceverksteder

Vi samarbeider med Norges fremste serviceverksteder innenfor hjemmeelektronikk for å kunne gi deg som kunde best mulig service.

Som kunde hos oss kan du oppsøke hvilken som helst av våre butikker for å få hjelp med ditt produkt snarest mulig.
For at vi raskest mulig skal kunne hjelpe deg er det viktig at du tar med din kvittering når du skal levere inn et produkt til service.

Har du kjøpt ditt produkt i nettbutikken vår, kan du når som helst skrive ut kopi av kvitteringen ved å hente frem din ordre under ordrehistorikken på menyen "Min side" i nettbutikken.