home Meny close
menu Meny

Beyerdynamic DT 1770 Pro 250 Hodetelefon

Med DT 1770 Pro har Beyerdynamic laget en spirituell oppfølger til legendariske DT 770. 45 mm store Tesla 2.0 høyttalerelementer sørger for naturtro og høyoppløst lydgjengivelse, og de store klokkene sitter behagelig på øret hele dagen. Avtagbar kabel med mini XLR-kontakt og utskiftbare øreputer — to typer følger med — lar deg tilpasse hodetelefonene akkurat slik du vil ha dem.
kr 5 290,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127457
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Beyerdynamic DT 1770 Pro 250 Hodetelefon

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Innhold i esken

  • Beyerdynamic DT 1770 Pro hodetelefoner
  • Rett kabel med mini XLR-kontakt
  • Kveilet kabel med mini XLR-kontakt
  • Øreputer i velur
  • Øreputer i kunstskinn
  • Premium bæreveske

Tekniske spesifikasjoner

  • Nominell impedans: 250 Ohm
  • Frekvensrespons: 5 - 40000 Hz
  • Nominelt lydtrykk: 102 dB SPL (1 mW/500 Hz)
Beskrivelse

Detaljer

Med DT 1770 Pro har Beyerdynamic laget en spirituell oppfølger til legendariske DT 770. 45 mm store Tesla 2.0 høyttalerelementer sørger for naturtro og høyoppløst lydgjengivelse, og de store klokkene sitter behagelig på øret hele dagen. Avtagbar kabel med mini XLR-kontakt og utskiftbare øreputer - to typer følger med - lar deg tilpasse hodetelefonene akkurat slik du vil ha dem.


1770


Evolusjonen av en legende


Beyerdynamic DT 1770 Pro er uten kompromisser. Disse lukkede studiohodetelefonene kombinerer flere tiårs ekspertise innen hodetelefonproduksjon med den nyeste Tesla elementteknologien for å legge terskelen på et nytt nivå. I tillegg til sin høyoppløste og velbalanserte lyd, setter DT 1770 Pro nye standarder for komfort og byggekvalitet.


legende


Tesla-teknologi


Høyttalerelementene er drivkraften bak et hvert sett med hodetelefoner, og kraft og presisjon er kritiske krav når det kommer til reproduksjonen av lyd. Beyerdynamics' Tesla-teknologi opererer med en imponerende effektivitet som gir presis og forvrengningsfri lyd, også ved høye volumer. En tre-lags membran sørger for å stoppe uønskede vibrasjoner, og spesielt utvalgte materialer sørger for forvrengningsfri gjengivelse.


tesla


Maksimal komfort


DT 1770 Pro kombinerer erfaring, tysk ingeniørkunst, og banebrytende teknologi, og er så komfortable at du nesten vil glemme at du har dem på. Det optimiserte kontakttrykket og nøye utvalgte tekstiler sørger for maksimal komfort, og den fininnstilte bøylen gjør hodetelefonene ideelle for lange lyttesesjoner. De to medfølgende typene øreputer lar deg velge både følelsen og lydsignaturen som passer best til dine ører.

Tester

Beyerdynamic dt 1770 pro testvinner Beyerdynamic dt 1770 pro testvinner

Følg oss