Oppgrader ditt hjemmekontor!


Nå som mange av oss jobber fra hjemmekontoret kan litt god musikk med god lyd gjøre hverdagen enklere å holde ut. Enten du trenger arbeidsro med en støydempende hodetelefon, eller vil ha noen gode aktive høyttalere på kontorpulten, har du nå en god unnskyldning til å oppgradere ditt hjemmekontor med god lyd. God lydkvalitet lar deg høre alle detaljene i lyden uten at du trenger å spille høyt, og du blir ikke sliten i ørene som med den spinkle PC-lyden. Velg underkategorien som passer for deg for å se hele utvalget.

 

Oppgrader ditt hjemmekontor

 

 

Få arbeidsro med støydempende hodetelefoner


Hvordan vi bruker teknologi er stadig i endring, og slik er det også med støydempende hodetelefoner. Der man tidligere i hovedsak har brukt støydempende hodetelefoner når man er ute og reiser med fly eller tog, er dette et produkt som er et perfekt arbeidsverktøy til hjemmekontoret. Støydempende hodetelefoner er trådløse og har innebygget mikrofon slik at du kan utføre telefonsamtaler eller dine videomøter med dem. Trenger du litt arbeidsro er det bare å aktivere den aktive støyfjerningen, så slipper du å la omgivelsene forstyrre deg. Og ikke minst, et par gode hodetelefoner lar deg nyte musikken uten å forstyrre andre. Se våre støydempende hodetelefoner her. Her er et lite utvalg av våre favoritter:

Rå lyd til hjemmekontoret


For deg som elsker god musikk og god lyd er noen skikkelige hi-fi hodetelefoner det ultimate hjemmekontor-anlegget. Gode hodetelefoner kan gi deg storslåtte lydopplevelser som man fort må betale mer penger for med et tilsvarende stereoanlegg. Gode hi-fi hodetelefoner har litt størrelse slik at de ligger rundt øret (around-ear), og er komfortable å ha på hodet over tid. Er du alene på kontoret kan du velge en åpen hodetelefon, men om du sitter sammen med noen andre er det nok lurt å velge en lukket variant så du ikke forstyrrer de andre i husstanden. En åpen hodetelefon låter mer luftig og åpent, men andre i husstanden vil høre at du spiller musikk. En lukket hodetelefon klarer ofte å gi et bedre bassfundament, men låter ikke like luftig som en åpen hodetelefon. Den isolerer også lyden bedre slik at du hører mindre støy fra omgivelsene, og de andre du bor med slipper å høre støy fra deg. Se våre Hi-Fi hodetelefoner her.

 

Gode hodetelefoner fortjener en god hodetelefonforsterker. Velg en stasjonær modell med USB-inngang, så får du et hjemmekontor-anlegg som er brukervennlig og er enkelt å koble til din datamaskin. Se våre hodetelefonforsterkere som passer på kontorpulten her.
 

Små høyttalere med god lyd


Om du ikke kan sitte i stua å spille musikk, men er forvist til kontoret, kan du likevel oppgradere lyden med noen små aktive høyttalere. Hva du bør velge kommer naturligvis an på hva du har plass til, og hvor god lydkvalitet du ønsker, men her finnes det det flere alternativer som lar deg finne den løsningen som passer for deg. Det kan være alt fra en tradisjonell PC-høyttaler med to små satellitthøyttalere og en liten subwoofer, to små aktive stereohøyttalere eller en lydplanke som kan legges under skjermen. Om du har plass til to små aktive stereohøyttalere er det løsningen som vil gi deg den beste lyden. Se vårt utvalg av små høyttalere som passer til kontoret her. Her er et lite utvalg av våre favoritter:

Kjøp kvalitet – alltid et godt valg!


I dag er det i vårt samfunn et sterkt fokus på miljø og bærekraft. Dette er jo et positivt mål å jobbe mot, men våre forbruker vaner, og måten produkter blir produsert og utviklet på gjør at miljø og bærekraft fort blir flotte slagord, heller enn noe man etterlever i praksis. Vi har teknologi som lar oss lage ting billigere, som gjør at vi kjøper flere produkter, og dermed kaster flere produkter som blir til miljøfarlig avfall. Bruk og kast er ikke spesielt miljøvennlig.


Når du først skal unne deg et nytt produkt, hvorfor ikke velge et som har god kvalitet? Da blir du selv mer fornøyd i og med at produktet gir deg en bedre opplevelse og høyere eierglede. Du vil beholde produktet lenger før du føler at du trenger å oppgradere og varen har høyere annenhåndsverdi og kan selges videre til noen andre som kan sette pris på produktet i flere år til. Å velge kvalitet er vinn-vinn for både deg og miljøet.

 

 

Kjøp bedre, ikke mere