home Meny close
menu Meny

Apple TV 4K mediaspiller - 32GB

Se hva du vil, inkludert filmer og TV-programmer som er optimalisert for imponerende 4K HDR-kvalitet. Nye Apple TV 4K har raskere ytelse enn noen gang, og A10X Fusion-chipen tar alle spill og apper til et nytt nivå.
  • 4K HDR (Dolby Vision og HDR10)
  • Dolby Digital Plus 7.1
  • A10X chip for superrask ytelse
kr 1 899,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127180
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Apple TV 4K mediaspiller - 32GB

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

4K HDR. En ny æra begynner nå.


Med Apple TV 4K kan du se filmer og TV-pro­gram­mer i imponerende 4K HDR-kvalitet. Nyte timevis med bra innhold fra Viaplay, HBO Nordic og TV2 Sumo. Strømme direktesendt sport og nyheter. Og få en TV-opplevelse i særklasse.4K HDR setter en ny standard.


Ettersom 4K har fire ganger så mange piksler som vanlig HD, blir bildet skarpere. Og HDR (High Dynamic Range) gir klarere, mer naturtro farger og større detaljrikdom. Fra de nyeste filmene til de faste programmene du ser på TV – alt ser bedre ut i 4K HDR.


Live strømming av nyheter og sport.


Apple TV 4K viser sporten og nyhetene du ikke vil gå glipp av. Opplev store idrettsøyeblikk med apper som Eurosport Player og få med deg siste nytt med apper som NRK. Det har aldri vært enklere å få med seg direktesendingene du bare må se.


Apper er den nye TV‑vanen.


Apper har forandret hvordan vi ser på TV. Nå har du friheten til å se hva du vil, når du vil. Apper gir deg tilgang til all mulig under­holdning – fra storfilmer, TV-pro­gram­mer og direktesendt sport til nyhetene og været. Du finner også barnepro­gram­mer, musikkarrangementer, NASA-sendinger, podkaster og mye mer.


Du spør. Siri leverer.


Du trenger ikke lenger taste deg frem til det du vil se. Be Siri finne en film, et program, en sjanger, en skuespiller eller en sang du liker. Siri er også god å ha når du ikke er helt sikker på hva du vil se. Bare si «vis meg filmer i 4K», og Siri leverer.


Super ytelse. Suveren grafikk.


A10X Fusion-chipen er en kraftig plattform for større opplevelser med mer interaktive spill og apper. Og du finner alt i App Store for Apple TV. Når du legger til tilbehør som spillkontroller og hode­telefoner, kan du ta TV-opplevelsen til et nytt nivå.*Abonnement kan være nødvendig for å få tilgang til enkelte typer innhold. Direktesendt sport kan bli utsatt for avbrudd. Ikke alt innhold er tilgjengelig i 4K HDR. 4K‑oppløsning krever en 4K-kompatibel TV. Kvaliteten på avspillingen avhenger av maskinvaren og internettforbindelsen. Tilgjengelig på iTunes. Hvilke titler som er tilgjengelige, kan bli endret. Enkelte apper er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvilke apper som er tilgjengelige, kan bli endret.

Tester