FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC FiiO M23 Portabel musikkspiller med DAC

FiiO M23

Portabel musikkspiller med DAC

FiiO M23 er arvtageren til bestselgeren M11 Plus, med betydelige oppgraderinger!

Varenr: 120120
11 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

FiiO M23

Arvtageren til M11 Plus fortsetter som M23. Ikke bare har den det klassiske heksagonale "honeycomb-designet" og det klassike 18:9 formatet man kjenner til fra FiiO, men det er også betydelige oppgraderinger i konfigurasjon, ytelse og brukeropplevelse. Målet er å fullstendig skape en mid til high-end bærbar Android spiller som kombinerer både utmerket ytelse og lytteopplevelse.

AKM flaggskip DAC kombo

Akkurat som Q15 og K9 AKM, bruker M23 flaggskipet AKM DAC-kombinasjonen AK4191EQ+AK4499EX. Det er et nytt design som fullstendig separerer de digitale og analoge delene og har også “DWA ROUTING-teknologi” for å ytterligere forbedre signal-til-støy-forholdet. Denne teknologien gir et renere lydbilde og høyere oppløsning som resulterer i en mer avslappet, og naturlig lyd.

Patentert skrivebordsmodus

Som en bærbar enhet har M23 en ny skrivebordsmodus med dedikert USB-C strømkontakt. Når M23 er koblet til en strømadapter, blir den drevet eksternt, og omgår batteriet helt. Dette gir en opplevelse på høyde med stasjonære forsterkere selv når du er på farten. I skrivebordsmodus kan M23 under balansert utgang levere opptil 1000mW+1000mW per kanal, noe som gjør den egnet for å drive hodetelefoner med høy impedans og gir en kraftig lydopplevelse.

Dedikert USB-C Port

M23 er FiiO's første bærbare spiller med to USB-C-porter, hvorav en er dedikert til å kun motta strøm (POWER IN). Når denne dedikerte strømporten er koblet til hurtiglading, kan 'Super High Gain Mode' aktiveres for mer forsterkning og høyere utgangseffekt. I denne modusen kan utgangseffekten nå opptil 1000mW+1000mW per kanal, noe som gjør M23 bedre egnet til å drive hodetelefoner med høy impedans. Mens den er i denne modusen, bruker den andre Type-C-porten ingen strøm og gjør det derfor mulig å koble M23 til en telefon for bruk som en USB-DAC.

4-veis fullbalansert THX AAA 78+ forsterkerdesign

FiiO er en av de første og mest utbredte lydprodusentene som benytter THX forsterkerdesign, de har lenge mestret og raffinert THX hodetelefonforsterker-arkitekturen. THX AAA 78 hodetelefonforsterkere, som ble brukt i M11 Plus og M11 Pro, har blitt hyllet av audiofile verden over. Etter flere år med videreutvikling introduserer de THX AAA 78+ forsterkerarkitektur i M23. Den gir høyere utgangseffekt med høy troverdighet, noe som resulterer i kraftig lyd gjengitt med ekstrem nøyaktighet?.

Global Parametisk Equalizer (PEQ)

FIIO's M23 leverer avanserte lydtilpasningsmuligheter gjennom sin globale parametriske equalizer (PEQ). Denne funksjonen tillater brukere å finjustere lyden ved å velge spesifikke frekvenser, justere deres forsterkningsnivåer og båndbredde. Dette gir en skreddersydd lytteopplevelse, tilpasset individuelle preferanser og ulike musikkstiler. Gjennom FiiO's egenutviklede PEQ-algoritme og brukergrensesnitt, kan disse justeringene gjøres i enhver modus, noe som sikrer optimal lydkvalitet uansett hvilken kilde du spiller musikk fra?.

Seks forskjellige driftsmoduser

M23 støtter seks forskjellige driftsmoduser som gir brukerne fleksibilitet til å tilpasse enheten etter deres behov. Disse modusene inkluderer:

Bluetooth-modus: For trådløs lydavspilling via Bluetooth.

USB DAC-modus: Gjør det mulig å bruke M23 som en USB-DAC når den er koblet til en datamaskin.

AirPlay-modus: Tillater trådløs streaming via AirPlay.

DLNA-modus: For trådløs streaming i et nettverksmiljø.

Roon Ready-modus: Integrasjon med Roon for en sømløs musikkopplevelse.

Balansert modus: Leverer høyere utgangseffekt og er ideell for høyimpedans hodetelefoner.

Disse modusene gir brukerne mange valgmuligheter for hvordan de ønsker å bruke M23, enten det er hjemme eller på farten.

Teknisk info
Hodetelefon tilkobling 3,5 mm Jack ubalansert
4,4 mm Jack balansert
Anbefalt impedanse 16 - 300 Ohm
Utgangseffekt 3,5 mm: 480 mW (16 Ohm) 440 mW (32 Ohm)
4,4 mm: 730 mW (16 Ohm) 1000 mW (32 Ohm)
Innganger SD-Kort
USB C
Bluetooth
Utganger USB-C
Coaxial ut
Amp THX AAA 78+
Bluetooth Chip Bluetooth 5.0 mottak: SBC/AAC/LDAC
Bluetooth 5.0 Sender: LDAC/LHDC/atpX-HD/aptX/AAC/SBC
DAC Chip AK4191EQ + AK4499EX
Filformat 32bit/768kHz PCM - native DSD256
Batteri 10,5 Timer (Ladetid: 2,5 timer)

 

Alternativer
Kundeanmeldelser
240930