FiiO FX15 Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen FiiO FX15 Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen FiiO FX15 Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen FiiO FX15 Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen FiiO FX15 Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen

FiiO FX15

Ørepropper - Tridbrid - Semi åpen

FiiO FX15 bruker 4 elektrostatiske drivere per kanal, som ikke bare gir enestående utvidelse av ultra-høye frekvenser, men er også eksepsjonelt raske og er i stand til å gjengi hver minste detalj i musikken din. Sammen med en dynamisk bassdriver og en BA-driver til mellomtonen, gir dette deg en smak av ekte high-end lyd.

FiiO FX15 - Headphonia review

Varenr: 119003
10 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Elektrostatiske drivere

 

I FiiO FX15 finner du en kombinasjon av hele tre forskjellige drivertyper. Fra før er vi vant med hybrider som kombinerer dynamiske driver og BA-drivere, men i FX15 har FiiO satt inn hele fire elektrostatiske driver. Denne type driver gir helt overlegen diskant og brukes stort sett bare på mye mer kostbare løsninger.

 

Ekte High-end

Elektrostatiske ørepropper er ikke lenger en nyskapning i det markedet, men FX15 er FiiO's første ørepropp av denne typen. Under utviklingen av FX15 brukte R&D-teamet mye tid på å forske på hvordan man best kan utnytte elektrostatiske drivere. På grunn av den lave følsomheten til slike drivere, må det tas spesiell forsiktighet for å sikre at de ikke blir overveldet av de andre dynamiske og BA-driverne som brukes. Ellers vil ikke lytterne kunne oppleve den unike lyden som elektrostatiske drivere bringer til bordet.

 

Elektrostatiske drivere er kjent for sin evne til å gjengi diskant i verdensklasse, men slike drivere brukes vanligvis bare i ekstremt dyre ørepropper som er utenfor rekkevidde for de fleste lydentusiaster. FiiO FX15 bruker 4 elektrostatiske drivere per kanal som ikke bare gir enestående utvidelse av ultra-høye frekvenser, men er også eksepsjonelt raske og er i stand til å gjengi hver minste detalj i musikken din - FiiO FX15 deg en smak av ekte high-end lyd.

 

FiiO FX15 ørepropper IEM

 

Superladet bass med patentert S.TURBO design

Lydrøret som behandler bassfrekvensene til FX15 benytter seg av FiiO sitt patenterte S.TURBO design. Genialt guides frekvensene igjennom en rør formet som en turbin, for å øke bassresponsen. Dette resulterer i en kjapp og kraftig bass, fraværende av grøt og udefinerende lyd. På samme tid filtreres unødvendige frekvenser fra mellomtonen som gjør harmonien mellom bass og mellomtone sømløs. Her er det kraft du ikke kommer til å glemme! 

 

FiiO FX15 - born for music

Teknisk info
Hodetelefontype: Tribrid IEMs
Bæremetode: I øret, rundt øret

Drivere:

  • 1 stk Knowles balansert armatur
  • 1 stk 10 mm DLC dynamisk driver
  • 4 stk Sonion elektrostatisk drivere
Frekvensrespons: 20Hz-40kHz
Impedans: 24Ω@1kHz
Følsomhet: 103dB/mW@1kHz
Kabel: 8 tråder på totalt 224 tråder av høyrent sølv
Kabellengde: Ca 1,2m
Øreenhetsvekt: Omtrent 6g (ikke inkludert kabel)
Øretelefonkontakt: Utvidet MMCX
Lydplugg: Twist-lock utskiftbare plugger

 

Kundeanmeldelser
224303