FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen

FiiO FT3

Around-ear hodetelefon - åpen

FiiO lanserer med FT3 sin første hodetelefon. Dette er en modell med åpen konstruksjon og en stor 60mm driver, som leverer store musikkopplevelser.
Varenr: 118305
4 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (13 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Designet for kraftig lyd 

FiiO sin første hodetelefon FT3 kommer med en gedigen 60mm dynamisk driver. Med denne størrelsen får du flyttet mer luft og konvertert energi til lyd på en mer effektiv måte. Resultatet er en naturlig og robust lyd med et stort og åpent lydbilde. Ved å ha store drivere kommer det også flere fordeler, du får blant annet mindre forvrengning i signalet når du spiller av lyder med en stor dynamisk rekkevidde. Det er også lettere å reprodusere lave frekvenser som gjør at man får generelt mer bass.

Kvalitetsmaterialer

Membranen kan sies å være den viktigste delen av en dynamisk driver. Valget av materiale var viktig for å kunne oppnå en enestående lyd når man bruker en så stor driver. Etter utallige tester hos FiiO ble en berylliumbelagt pakning kombinert med en DLC membran. Dette resulterer ikke bare i redusert vekt, men også i bedre kontroll over driveren, som igjen reduserer forvrengning. DLC står for "Diamond-Like Carbon" som er både meget solid og lett sammenlignet med andre materialer. 

Teknisk info
Type hodetelefonÅpen
TeknologiDynamisk
Impedans350 Ohm
Følsomhet102 dB
Frekvens7 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 3 meter kabel med twistlock 3,5 mm, 4,4 mm plugg
  • 3,5 mm til 6,3 mm adapter
  • 4,4mm til 4 - pins XLR adapter
Vekt391 g
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
216462