FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen FiiO FT3 Around-ear hodetelefon - åpen

FiiO FT3

Around-ear hodetelefon - åpen

FiiO lanserer med FT3 sin første hodetelefon. Dette er en modell med åpen konstruksjon og en stor 60mm driver, som leverer store og kraftige musikkopplevelser. Med en impedans på 350ohm er du sammen med en god hodetelefonforsterker sikret ekstremt ren og klar lyd.

Varenr: 118305
4 390,-Tilbudspris
Førpris: 4 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (14 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Designet for kraftig lyd 

FiiO sin første hodetelefon FT3 kommer med en gedigen 60mm dynamisk Beryllium-driver. Med denne størrelsen får du flyttet mer luft og konvertert energi til lyd på en mer effektiv måte. Resultatet er en naturlig og robust lyd med et stort og åpent lydbilde. Ved å ha store drivere kommer det også flere fordeler, du får blant annet mindre forvrengning i signalet når du spiller av lyder med en stor dynamisk rekkevidde. Det er også lettere å reprodusere lave frekvenser som gjør at man får generelt mer bass.

Kvalitetsmaterialer

Membranen kan sies å være den viktigste delen av en dynamisk driver. Valget av materiale var viktig for å kunne oppnå en enestående lyd når man bruker en så stor driver. Etter utallige tester hos FiiO ble en berylliumbelagt pakning kombinert med en DLC membran. Dette resulterer ikke bare i redusert vekt, men også i bedre kontroll over driveren, som igjen reduserer forvrengning. DLC står for "Diamond-Like Carbon" som er både meget solid og lett sammenlignet med andre materialer. 

 

Fiio FT med FiiO K9 Pro ESS

 

Lett og kraftig konstruksjon

På utisden er FiiO FT3 i sin helhet laget av aluminium. Ikke bare gir dette en luksuriøs kvalitetsfølelse, men gjør også hodetelefonen både svært lett og solid. Dette gir FT3 den perfekte kombinasjonen av komfort og lang levetid.

 

FiiO FT3 - meget solid hodetelefon

 

Ren lyd med 350 ohm

FT3 er designet med fantastisk lyd som formål og for å oppnå dette er det tatt i bruk en driver med 350 Ohm. Sammenlignet med hodetelefoner med lavere impendans får man med hodetelefoner med høyere impedans filtrert ut mye mer støy, noe som igjen resulterer i renere lyd med et fantastisk signal til støy forhold.

 

Åpen konstruksjon

Med åpen konstruksjon reduserer FT3 uønskede vibrasjoner og resonnans. Luft som driveren flytter inn i klokken slipper ut, noe som gir et mer åpent lydbilde. Musikken kommer gjennom mer naturlig og med større klarhet, akkurat som når du er på konsert.

 

Tilbehør

FiiO FT3 har en meget bra pakke med tilbehør som følger med. Du får med en flott bæreveske i brunt lær som rommer både hodetelefon og kabel. FiiO FT3 er ganske unik ved at kabelen har utbyttbare plugger, både med 3,5 mm og 4,4 mm terminering. Videre kan du benytte deg av to adaptere: 3,5 mm til 6.35 mm og 4,4 mm til 4-pins XLR. Sistnevnte overgang følger svært sjelden med og må gjerne kjøpes ved siden av til en ganske høy pris. På denne måten kan du enkelt koble deg til alt av hodetelefonforsterkere, uansett inngang. Ikke nok med dette, det følger med 2 forskjellige øreputer. Leather (protein) øreputene har en balansert lydsignatur, mens Suede øreputene har en kraftig bass boost. Alt i alt veldig mye for pengene!

 

FiiO FT3 tilbehør

Teknisk info
Type hodetelefonÅpen
TeknologiDynamisk
Impedans350 Ohm
Følsomhet102 dB
Frekvens7 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 3 meter kabel med twistlock 3,5 mm, 4,4 mm plugg
  • 3,5 mm til 6,3 mm adapter
  • 4,4mm til 4 - pins XLR adapter
Vekt391 g
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
216462