FiiO FH7 In Ear Monitor Ørepropper - Hybrid - Lukket FiiO FH7 In Ear Monitor Ørepropper - Hybrid - Lukket FiiO FH7 In Ear Monitor Ørepropper - Hybrid - Lukket

FiiO FH7 In Ear Monitor

Ørepropper - Hybrid - Lukket

FH7 er en av FiiOs flaggskipmodeller innen in-ear-monitorer. Med naturlignende design, Knowles-drivere og et helt unikt paterntert akustikk-system er dette IEM-er som ser like bra ut som de låter. 

Varenr: 114270
5 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Utstyrt med 4 BA 1 dynamiske drivere, patentert "S.Turbo"-akustikk og ekostisk design er FH7 en av FiiOs flaggskipmodeller innen in-ear-monitorer.

 

fiio fh7

 

Design

FH7s eksotiske design bærer essens av naturlige bølger. Huset er laget i aluminium-magnesium og formet av en femakset CNC-maskin. Hele prosessen består av 21 steg med over 3800 kutt. Dette er et detaljnivå man sjelden ser maken til. Designet resulterer i en svært behagelig passform. For å få full utbytte av driverne kreves en svært stabil struktur. Huset er av en tre-punkts struktur som reduserer uønskede ressonanser og forvrenging.

 

FH7 design er naturlig

 

 

Drivere

De fire Knowles balanserte armatur-drivere i tillegg til beryllium dynamisk driver utfører en kompromissløs dekning av hele frekvensspekteret ved hjelp av crossover-systemet og S.Turbo-akustikk. 

  • Høye frekvenser: SWFK-31736 BA-driver
  • Midt-frekvenser: BA-driver laget i samarbeid mellom FiiO og Knowles
  • Lave frekvenser: Dynamisk driver i beryllium på 13,6 mm. 

 

Beryllium-belagt diafragme

Den dynamiske driveren i FH7 har et diafragme belagt i beryllium, kjent for å være lettvektig, fleksibelt og stødig. Dette lar pluggene gjenskape spektakulære bassfrekvenser.

 

Beryllium-belagt diafragme

 

S.Turbo-akustikk

FiiO FH7 er utstyrt med FiiOs egne patenterte akustiske design: S.Turbo V2.0. Denne teknologien, som visuelt minner om en bilturbo, tillater pluggene å hente mest mulig ytelse ut av den dynamiske driveren. De lange og akutsisk optimalisert lydrørene gir en dypere og mer robust bass. Strukturen tillater lufttrykk å slippe ut gjennom på utsiden for å utligne trykk i øregangene, og dermed gjøre lytteopplevelsen mer behagelig. 

 

s.turbo-teknologi

 

Crossover

FH7 benytter seg av et avansert crossover-system som legger til rette for ektremt nøyaktig crossover-tuning. Dette gjør at de fem driverne utnytter sitt fulle potensiale og dermed gir en svært sammehengende frekvensrespons.

 

crossover-teknologi

 

Gjør lyden personlig

Hver og én av oss har våre personlige preferanser når det kommer til lyd. Derfor har FiiO inkludert tre par lydfilter slik at du kan få akkurat den lyden du ønsker fra FH7.

  • Rød - Dynamisk bass
  • Sort - Balansert
  • Grønn - Detaljert diskant

Det følger også med tre sett med SpinFit-ørepropper, slik at du kan få den beste passformen.

 

SpinFit-propper som er inkludert med FH7Lydfilter inkludert

 

Kabel

For å gjøre lytteopplevelsen så intuitiv og enkel som mulig har FiiO fargekodet kabelen for hvert øre, slik at du alltid vet hvilken kabel du skal plugge inn i hver ørepropp. Kabelen er flettet i Litz monokrystallin sølv-belagte kopper-kabler. 

 

4

 

 

Teknisk info

Headphone Type: Over-the-ear

Impedance: 16Ω(@1kHz)

Frequency Response: 5Hz - 40kHz

Cord Length: 120cm

Sensitivity: 111dB/mW

Plug Type: 3.5mm

Driver Type: 1 Dynamic + 4BAs(knowles)

Maximum Input Power:100mW

Single Earbud Weight: About 8.15g

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
154595