FiiO K5 Pro - hodetelefonforsterker med DAC FiiO K5 Pro - hodetelefonforsterker med DAC FiiO K5 Pro - hodetelefonforsterker med DAC FiiO K5 Pro - hodetelefonforsterker med DAC FiiO K5 Pro - hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K5 Pro ESS - Sort

Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K5 Pro er en skikkelig robust hodetelefonforsterker med en god DAC innebygget. Den kraftige forsterkeren kan drive hodetelefoner med både høy og lav impedans, og du kan bruke den som en DAC sammen med aktive høyttalere eller en ekstern forsterker.
Varenr: 113970
2 790,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

FiiO K5 Pro er en solid hodetelefonforsterker med god lydkvalitet og fleksibelt bruksområde. Du kan drive dine hodetelefoner, enten de har høy eller lav impedans, eller bruke den som en DAC sammen med dine aktive høyttalere eller din forsterker. FiiO K5 Pro har godt med tilkoblinger, enten du vil bruke den sammen med din PC, eller digitale og analoge kilder.

 

 • DAC med høy kvalitet: ES9038Q2M
 • USB chip: XMOS XUF208
 • Hodetelefonutgang: 6,35 mm jack
 • RCA linjeutgang
 • RCA linjeinngang
 • Coax og optisk digitalinngang
 • Høy oppløsning, opptil 768K/32Bit og DSD512 dekoding
 • Ekstern strømforsyning
 • ADC volumstyring
 • Gain kontroll
 • Kabinett i aluminium

 

 

FiiO K5 Pro til datamaskinen

 

 

Spill musikk med høy oppløsning via USB

Med FiiO K5 Pro er det enkelt å spille av musikk med høy oppløsning. Når du tar signalet inn via USB-porten utføres dekodingen av XMOS XUF208 USB chip, som sammen med FiiO sitt nye klokkestyrings system gjør det mulig å håndtere signaler med samplingfrekvens opptil hele 768kHz samt native DSD dekoding.

 

 

FiiO K5 Pro chipset

 

 

Høy oppløsning, også fra digitale innganger

Uansett hvilket utstyr du bruker, er FiiO K5 Pro kapabel til å behandle musikksignaler med høy oppløsning. Via coax og optisk digitalinngang kan FiiO K5 Pro håndtere signaler med samplingfrekvens opptil 192kHz, slik at du kan bruke den sammen med ulike musikkavspillere med digitale utganger, og fremdeles bevare den høye oppløsningen.

 

 

FiiO K5 Pro oppgrader lyden

 

 

God digital signalbehandling

Med FiiO K5 Pro er det enkelt å oppgradere lyden fra din datamaskin. Den digitale signalbehandlingen blir utført av den anerkjente AKM AK4493 DAC chipen, med 32-bit prosessering og VELVET SOUND teknologi. Høyre og venstre kanal har helt uavhengig signalbehandling, slik at du hører alle nyanser og detaljer i musikken.

 

 

FiiO K5 Pro DAC

 

 

Fiio K5 Pro - forsterker med spesielt designet arkitektur

Det er ikke bare den digitale signalbehandlingen som er viet spesiell oppmerksomhet. Når det kommer til forsterkningen, er FiiO K5 Pro ingen sinke. Signalbehandlingen i forsterkerdelen blir utført på fire nivåer: andre-ordens lavpass-filter + analog volumjustering + spenningsforsterker + strømforsterker. Hver krets jobber sammen i perfekt harmoni, og gir deg et lydbilde med stort dynamikkområde og høyoppløst lyd. Forsterkerens kretsdesign er en feed-forward konstruksjon, og lar den kraftige operasjonsforsterkeren TPA6120 levere opptil 1,5W ved 32 ohm og opptil 20Vpp ved 300 ohm.

 

 

FiiO K5 Pro kretsdesign

 

 

Presis volumkontroll

Volumkontrollen i FiiO K5 Pro er svært presis. Ved å benytte ADC volumkontroll er det mulig å finjustere volumet svært nøyaktig, og teknologien sørger for at balansen mellom høyre og venstre kanal er helt nøyaktig. Volumkontrollen utføres av NJRC NW1195A, som er en analog volumchip, som gjør det mulig å justere volumet i 0,5dB trinn, og har et svært lavt støynivå på -118dB. Kombinert med de anerkjente operasjonsforsterkerne TI TPA6120 og OPA1642 JFET leverer FiiO K5 Pro et deilig mykt, men oppløst lydbilde.

 

 

FiiO K5 Pro volumhjul

 

 

Ekstern strømforsyning

Strømforsyningen til et produkt som skal jobbe med både sensitive analoge og digitale signaler, er en viktig komponent. Om denne ikke er av tilstrekkelig god kvalitet kan den introdusere støy og forvrengning i de sensitive kretsene, som vil maskere de fine detaljene i musikken. Derfor benytter FiiO K5 Pro en ekstern 15V DC strømforsyning som er spesielt konstruert for å minimere støy. Den innkommende DC-strømmen er filtrert ved hjelp av en sekundær strømforsyning, som forsyner forsterkerdelen og de andre kretsene med hver sitt strømforsynings kretsløp. Slik reduseres rippel, og forsterkerdelen som jobber med kraftigere strømmer, smitter ikke støy over til de digitale og analoge kretsene som jobber med delikate signaler.

 

 

FiiO K5 Pro desktop

 

 

Justerbar gain

Både inngangsvelgeren og gain kontroll utføres av en tre-trinns bryter på FiiO K5 Pro sin framside. Du kan velge mellom lav, medium og høy gain-innstilling, slik at det er enkelt for deg å tilpasse forsterkerens nivå til dine hodetelefoners sensitivitet. En ren hardware-gain krets er brukt ved lav gain, som gir deg det største dynamikkområdet, og renest lyd.

 

 

FiiO K5 Pro gain

 

 

Finish med god kvalitetsfølelse

Kabinettet til FiiO K5 Pro er laget av aluminium, som er maskin-polert, anodisert og sandblåst, slik at den får perfekt tekstur og gir en god kvalitetsfølelse når du tar på den. Den kompakte størrelsen gjør den plasseringsvennlig, slik at den ikke tar opp mye plass på pulten din. Volumhjulet er i metall, og er sømløst integrert med frontplaten i aluminium. RGB-lyset som ligger rundt volumknappen endrer farge, avhengig av hvilket signal den får inn, og indikerer hvilken oppløsning musikken har.

 

 

FiiO K5 Pro kraftig lyd

 

 

Tilkoblinger

FiiO K5 Pro er godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter. I tillegg til USB-inngang har den både analog RCA-inngang samt en coax og optisk digitalinngang. RCA linjeutgangen er justerbar opptil 2Vrms, slik at Fiio K5 Pro er en perfekt kompanjong sammen med aktive høyttalere eller en ekstern forsterker (vi anbefaler å koble bort hodetelefonen når du bruker linjeutgangen).

 

 

FiiO K5 Pro tilkoblinger

 

Teknisk info
USB decoding chip XMOS XUF208
DAC chip ES9038Q2M
Output power = 1,5W (32 ohm)
Output impedance 1,2 ohm (PO)
THD+N < 0,004%
Noise floor < 8uV
SNR = 115dB (A-weighted)
Channel separation > 75dB
Outputs

RCA

6,35mm jack

3,5mm mini-jack

Inputs

USB-B

Opt

Coax

RCA

DSD 64/128/256/512, Native DSD decoding
Wight about 436g
Dimensions 120,5mm x 130mm x 55mm
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
150019