FiiO K3S - Sort (New K3) Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3S - Sort (New K3) Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3S - Sort (New K3) Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3S - Sort (New K3) Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3S - Sort (New K3) Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K3S - Sort (New K3)

Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K3 er en kompakt hodetelefonforsterker med USB-DAC. Den lille hodetelefonforsterkeren er lett å ta med seg, enten du vil bruke den til en stasjonær eller bærbar datamaskin.
Varenr: 113968
1 690,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

FiiO K3 er en god hodetelefonforsterker med USB-DAC til en hyggelig pris. FiiO K3 er utstyrt med en DAC av god kvalitet som er kapabel til å dekode lydsignaler med svært høy oppløsning, inntil 384kHz/32 bit PCM og native DSD256. Hodetelefonforsterkeren blir forsynt med strøm via USB-C kontakten og er liten og portabelt, slik at du enkelt kan ta den med deg og forbedre lyden fra din datamaskin.

 

Dette er den aller siste versjonen av FiiO K3 med ES9038Q2M ESS DAC.

 

  • To USB-lydmoduser
  • 384kHz 32 bit PCM /DSD256 dekoding
  • To hodetelefonutganger med mulighet for balansert drift
  • ADC volumkontroll
  • USB-C inngang
  • Brytere for Gain og Bass
  • Kabinett i aluminium
  • Coax og optisk digitalutgang
  • 3,5mm linjeutgang

 

 

FiiO K3 hjemmekontor

 

 

Oppgrader lyden fra din datamaskin

FiiO K3 gjør det enkelt for deg å forbedre lyden fra din datamaskin. Du kobler den ganske enkel til hodetelefonforsterkerens USB-C inngang. Signalet blir da prosessert av en XMOS USB chip, som er kapabel til å ta imot signaler med svært høy oppløsning, opptil 384kHz/32 bit og native DSD256. Ved å benytte doble krystall oscillatorer sikrer FiiO K3 en stabil klokkefrekvens, som lar DAC-en behandle signalet med høy presisjon og lite jitterstøy.

 

 

FiiO K3 chip

 

 

Optimalisert for best mulig lyd

FiiO K3 behandler signalet på to nivåer, som jobber sammen i perfekt harmoni. Det digitale signalet blir prosessert av en avansert AKM AK4452 DAC med 32-bit VELVET SOUND teknologi, som gjør det mulig med balansert drift. Det analoge signalet blir så forsterket av et kretsløp bestående av LPF/spenningsforsterkning og strømforsterkningskretser.

 

 

FiiO K3 perfekt til datamaskinen

 

 

Operasjonsforsterkere med lav forvrengning

FiiO K3 benytter den anerkjente operasjonsforsterkeren OPA926, som er kjent for sin lave forvrengning, lite støy og høy utgangseffekt. Sammen med TI OPA1612 som fungerer som lavpassfilter (LPF) sørger disse kretsene for ren lyd med god oppløsning, og lar FiiO K3 levere 320mW i 16 ohm ved balansert drift.

 

FiiO K3 opamp

 

Ren strøm med USB

I FiiO K3 finner du en USB Type-C kontakt, som er en mer stabil kontakt og er enklere å koble til. For å sikre at de sensitive kretsene som behandler signalet får ren strøm, benytter FiiO K3 et overspenningsvern, og doble filterkretser. De digitale og analoge kretsene har hver deres eget strømkretsløp, slik at de ikke smitter støy til hverandre.

 

 

FiiO K3 driver dine hodetelefoner

 

 

Korrekt kanalbalanse med ADC volumkontroll

For å sikre at balansen mellom høyre og venstre kanal er helt presis benytter FiiO K3 ADC volumkontroll. I tillegg til perfekt kanalbalanse gjør ADC volumkontroll det i større grad mulig å finjustere volumet, slik at FiiO K3 kan brukes med alle typer hodetelefoner med ulik følsomhet.

 

FiiO K3 ADC volumkontroll

 

Brytere for Gain og Bass

Ved å bruke Gain bryteren kan du tilpasse FiiO K3 til et stort utvalg av hodetelefoner, og tilpasse volumet til hodetelefonens følsomhet. Bass bryteren gir de lave frekvensene et løft, enten du vil gi musikken du lytter til litt mer skyv, eller hodetelefonene du bruker trenger litt ekstra hjelp i bassen for å våkne til liv.

 

 

FiiO K3 er fleksibel

 

 

Finish med god kvalitetsfølelse

Kabinettet til FiiO K3 er laget av maskinfrest aluminium, som er anodisert og sandblåst, slik at den får perfekt tekstur og gir en god kvalitetsfølelse når du tar på den. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å ta med seg, sammen med din bærbare datamaskin. Volumknappen, med de innfreste sporene, gir perfekt grep og lar deg enkelt justere volumet med en finger. Ved siden av volumknappen finner du en RGB-lysdiode, som indikerer hvilket digitalt signal DAC-en blir forsynt med.

 

 

FiiO K3 er en god DAC

 

 

To USB-lydmoduser

FiiO K3 lar deg velge mellom to ulike USB-lydmoduser. USB Audio Class 2 krever at du installerer en driver på din datamaskin, men tillater da avspilling av høyoppløst musikk med oppløsning opptil 384kHz 32 bit PCM eller DSD256. Bruker du USB Audio Class 1 trenger du ingen drivere, og du kan fremdeles spille av musikk med oppløsning opptil 96kHz/24-bit PCM.

 

 

FiiO K3 til aktive høyttalere

 

 

To hodetelefonutganger

FiiO K3 er utstyrt med en vanlig 3,5mm single-ended hodetelefonutgang, og en 2,5mm balansert hodetelefonutgang. Begge kontaktene har sensorer som oppfatter hvilken kontakt du bruker, slik at når du kobler en hodetelefon til den balanserte utgangen, slår FiiO K3 automatisk over til balansert drift og gir ut 50% mer kraft.

 

 

FiiO K3 balansert utgang

 

 

Linjeutgang

Linjeutgangen i FiiO K3 er en 3,5mm mini-jack kontakt som er drevet av operasjonsforsterkeren OPA1612, for å ikke begå noen kompromisser når det kommer til lydkvalitet. Linjeutgangen er justerbar, med maksimum nivå opptil 2Vrms. Det gjør den ideell for bruk sammen med en rekke aktive høyttalere og eksterne forsterkere.

 

FiiO K3 tilkoblinger

 

Digitale utganger

XMOS USB chipen i FiiO K3 konverterer alle signaler den får inn via USB-C kontakten til digitale signaler som kan sendes ut via den optiske eller coaxiale digitalutgangen. Da er det enkelt å koble den til andre høyttalersystemer, forsterkere eller DAC-er. Volumet ut på de digitale utgangene har fast nivå, og blir ikke justert av volumkontrollen til FiiO K3.

 

FiiO K3 oppgraderer lyden

Teknisk info
USB Type-C
USB Audio Class UAC1.0 + UAC2.0
Volume Knob ADC
Gain L/H
Bass Boost 0/+6dB
Line Out 3.5mm
Headphone Out 1 3.5mm single-ended output
Headphone Out 2 2.5mm TRRS balanced output
Coaxial Out RCA for 192kHz, support DSD64 DOP
Optical Out Up to 96kHz
USB Chip XMOS XUF208
USB Driver ASIO/KS/DS/WASAPI/DSD DOP(Native)
Audio DAC ESS DAC ES9038Q2M
LPF OP AMP TI OPA1612
Driver OP AMP OPA926×2
Output Power 1 (3.5mm headphone output)

220mW(16 ohm)

120mW(32 ohm)

Output Power 2 (2.5mm TRRS balanced headphone output)

320mW(16 ohm)

200mW(32 ohm)

Line Level 1.9Vrms
DAC 384kHz/32bit
DSD DSD256
SNR =121dB
THD+N =0.004%
Frequency Response 20Hz-80kHz
RGB indicator

Sample rate = 48kHz  - Blue

Sample rate >48kHz - Yellow

DSD format - Green

Dimensions 70×58×22mm
Weight 82g
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
149965