6%
105452 105452 105452 105452

Pure Highway 600

DAB-Adapter med Bluetooth til bil

Med Pure Highway 600 lydadapter kan du enkelt lytte til digitalradio og tilkoblet lyd, som Bluetooth og Spotify, gjennom ditt eksisterende lydanlegg uten å måtte bytte det ut.
Varenr: 125397
927,-Tilbudspris
Veil.990,-
-+
3+ på nettlager
 • 0Bergen Butikklager
 • 0Eksternlager Mono
 • 0Forus Butikklager
 • 0Haugesund Butikklager
 • 0Hovedlager Audio Import
 • 0Hovedlager Mono
 • 3+Hovedlager Soundgarden
 • 0Kristiansand Butikklager
 • 0Multirom
 • 0Oslo Butikklager
 • 0Soundgarden transitt
 • 0Trondheim Butikklager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Opplev mer enn digitalradio

Enten du er ny innen digitalradio eller allerede opplever det flotte utvalget og kvaliteten av digitalradio hjemme, vil det være en flott opplevelse å lytte i bilen din med Highway 600.

DAB digitalradio gir deg detaljert lyd av høy kvalitet, flott innhold, der mye av dette er bare tilgjengelig på digital radio. Digitale radioer finner automatisk alle stasjoner som er tilgjengelige og gir deg mulighet for å velge dem etter navn. Alle våre digitale bilradioadaptere er også Digital Tick-godkjent slik at du kan være trygg på at du er klar for all eventuell overgang fra FM til digital radio.
Oppdater bilanlegget, ikke bytt det ut

Designed som en løsning som er enkel å montere for de millionene av kjøretøy på veien over hele verden uten digital radio, vil du synes at Highway 600 er enkel å installere i bilen.

Både vår Highway 600 er enkle å installere i bilen din. I de fleste tilfellene trenger du ikke en gang noe verktøy, bare noen enkle trinn så vil du være oppe og gå. Våre nyeste Highway-adapterne virker også med ditt eksisterende lydanlegg med en enkel aux-in-kabel eller ved å overføre over en ubrukt FM-frekvens. Det har aldri vært enklere å nyte musikk på digital radio, musikk fra telefonen din og handsfri-samtaler i bilen. Det er en smal trådløs kontroller som kan festes omtrent over alt.

Oppdag ny musikk og tag spor

Har du hørt noe du liker på digital radio? Bruk Go-knappen på Highway-adapteren for å tagge* sporet. Taggede spor identifiseres og kan legges til direkte til en spilleliste i Spotify for at du skal kunne lytte til musikken akkurat når du ønsker det.

Trådløs musikk og handsfrianrop

Stream din egen musikk over Bluetooth og sørg for det perfekte lydsporet for kjøring for hvem som helst. Bare par telefonen din eller nettbrettet med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten din eller din favoritt-tjeneste for streaming av musikk gjennom ditt eksisterende lydanlegg. På Highway 600 kan du bruke den samme Bluetooth-tilkoblingen til å foreta anrop og ta imot samtaler trygt når du er ute og kjører, takket være de egne anropsknappene og mikrofonen som følger med.

Trådløs kontroll

Det blir enkelt å velge stasjoner, velge spor og foreta anrop med Highways trådløse display og kontroller. Den er liten og lett, enkel å montere omtrent overalt, og drives med to standard AAA-batterier. Så det er ikke noe behov for tilleggsstrøm eller kabler

Intelligent personal assistant

Opprett påminnelser, sjekk været, trafikkinformasjon, m.m. med et tastetrykk, uten å berøre telefonen. Snakk direkte med den digitale telefonassistenten på din iOS- eller Android-smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

Bluetooth musikkstreaming

Skaff enkel og trygg in-car-tilgang til alle spillelistene dine på Spotify** med Highways klare display og enkle kontroller. Naviger i spillelister, album og artister når du kjører, uten at du må røre mobilenheten.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Stereo
Gruppe 3 Dab-radio
Merke Diverse


Tekniske data:

Radio: Digital (DAB/DAB+)
Frekvenser: Bånd III 174-240 MHz
FM-overføringsrekkevidde: 87,6-107,9 MHz
Display: Bakgrunnsbelyst LCD med 2-linjes tekstdisplay og tilpassede ikoner
Mottaker-strømforsyning: 5V med DC 12V CLPA (strømadapter til sigarettenner)
Strøm til trådløs kontroller: 2 x AAA-batterier (følger med)
Bluetooth: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) 1.4 eller høyere, OPP (Object Push Profile)
Brukstemperatur: -20°C til +65°C - Oppbevaringstemperatur: -40°C til +85°C

Alternativer
SUPPORT
105452