105451 105451 105451 105451

Pure Highway 400

DAB radio adapter med Bluetooth til bil

Med Pure Highway 400 kan du enkelt få DAB+ i bilen uten å måtte bytte hele anlegget. Du kan enten koble den til den eksisterende radioen med en AUX- kabel, eller overføre lyden trådløst via en ledig frekvens på FM-båndet. Med Bluetooth kan du også spille hva du vil fra telefonen din.

 

Lyd og Bilde Pure Highway 400

Varenr: 124907
890,-
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Med Pure Highway 400 kan du enkelt få DAB+ i bilen uten å måtte bytte hele anlegget. Du kan enten koble den til den eksisterende radioen med en AUX- kabel, eller overføre lyden trådløst via en ledig frekvens på FM-båndet. Med Bluetooth funksjonen kan du spille hva du vil fra telefonen din. Spotify har du allerede innebygget i adapteren og du kan tagge låter du hører på radio, for å finne de på Spotify senere.

Flere stasjoner, digital kvalitet

Oppdater bilstereoen, du trenger ikke erstatte den. Du vil finne Pure Highway 400 enkel å installere i bilen, i de fleste tilfeller vil du ikke engang trenge noe verktøy, bare noen få enkle steg og du vil være oppe og gå. Highway 400 fungerer med ditt eksisterende lydanlegg ved hjelp av en enkel aux-in kabel eller ved å sende over lydsignalet til en ubrukt FM-frekvens. Den består av en slank trådløs kontroller som kan festes nesten hvor som helst, og en frontrute-antenne, det har aldri vært en enklere måte å nyte digital radio og musikk i bilen.

Trådløs musikk

Spill din egen musikk trådløst via Bluetooth og finn det perfekte soundtracket for alles reise. Bare koble telefonen eller nettbrettet sammen med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten eller din favoritt musikkstrømmetjeneste, gjennom det eksisterende lydanlegg.

Slank og kompakt skjerm

Velg radiostasjon eller musikkspor og svar på telefonsamtaler enkelt med Pure Highway. Utformingen er liten og lett, slik at det er enkelt å montere den nær sagt hvor som helst i bilen. Enheten  er drevet av to standard AAA-batterier, så det er ikke behov for andre tilkoblinger.

Personlig assistent

Angi påminnelser, sjekke været, trafikkmeldinger og mer ved å trykke på en knapp, uten røre telefonen. Snakk direkte til telefonens digital assistent på iOS- eller Android smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

Music on demand

Få enkel tilgang i bilen til alle dine spillelister, album, artister og spor på Spotify ved hjelp av Highways tydelige display og enkle kontroller. (Krever en Spotify Premium-abonnement)

Overfør favorittlåten på radio til Spotify

Hørt noe du liker på digital radio? Bruk GO-knappen på Highway 400 digital radio adapter for å tagge sporet. De taggede sporene er identifisert og kan legges direkte til en Spotify. (Tagging tilgjengelig for en liten årlig avgift. Dine første 12 måneder gratis.)

Go App

Go app for Android og iOS-enheter. Hold produktet oppdatert og koble enkelt til streamingtjenester.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Stereo
Gruppe 3 Dab-radio
Merke Pure


DAB-adapter universal

DAB-antenne følger med: Ja

DAB tilkoblingsplugg SMB Bluetooth Hands-Free funksjon: Nei

Bluetooth Audio-streaming (A2DP): Ja

Driftsspenning (V) 12V Tilkobling via radioens antenneledning: Nei

FM-overføring: Ja

Overføring via AUX: Ja

Tilkobling via bilens USB inngang: Nei

Fungerer på antenner med Phantom-strømforsyning: Nei

Service following: Ja

Sigarettenner plugg: Ja

SUPPORT
105451