101434 101434 101434 101434 101434

Aurender N100C 4TB musikkserver

Streamer - Sølv

Aurender N100C er en drøm å bruke og gjør det enkelt å spille av all din digitale musikk, enten den er lagret på harddisk eller som spillelister fra en strømmetjeneste. Alt blir samlet og kontrollert av Aurenders Conductor-app som gir deg et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt. N100C har både coax og USB lydutgang.

 

Stereo+ Aurender N100

Varenr: 129704
39 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORTKundeanmeldelser
Beskrivelse

Aurender N100C er en musikkserver/streamer som lar deg spille all din digitale musikk med et fantastisk enkelt brukergrensesnitt. Musikken lagres på en intern harddisk (4 TB) og spilles av fra en 120GB SSD disk som sørger for ultrarask og presis avspilling. Aurenders Conductor-app lar deg organisere alle spillelister på en enkel og intuitiv måte.

 

 • Kodek støtte: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, ALAC, APE, AIFF, MP4 og andre vanlige formater.
 • Tidal
 • Qobuz
 • AirPlay
 • Bit og sampling: 32bit /384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128)
 • Spotify (venter sertifisering)
 • 4 TB intern harddisk
 • USB Audio Class 2.0 utgang
 • Coax digital lydutgang
 • 120 GB SSD harddisk for avspilling
 • Gigabyte ethernet LAN port for tilkobling til nettverk
 • Lineær strømforsyning
 • 3" AMOLED display
 • Aluminium kabinett
 • Avtagbar strømkabel
 • Aurender Conductor iPad-app
 • Kan oppgraderes med MQA-støtte

 

Streaming gjort enkelt

Aurender N100C er en lynrask musikkavspiller som responderer umiddelbart på dine kommandoer gjennom Conductor-appen. All musikken lagres i utgangspunktet på den 4 TB store interne harddisken, men overføres til en 120 GB SSD disk før du spiller av musikken. Det betyr at den store harddisken ikke trenger å snurre hele tiden og er fullstendig stille under avspillingen. I og med at disken ikke går hele tiden vil også levetiden på harddisken være lenger. Det eliminerer også all degenerering av lydkvaliteten og du slipper drop-out som man kan oppleve ved f.eks avspilling fra en NAS server.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

Gigabit Ethernet LAN Port

N100C kobles til nettverket via Gigabit Ethernet LAN porten du finner på baksiden. Der finner du også 2 stk USB 2.0 dataporter for kopiering av filer fra USB HDD og USB minnepenner.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

Ta kontroll

Aurenders Conductor-app gir deg et fleksibelt og enkelt brukergrensesnitt som lar deg håndtere og styre hele din musikksamling. Alle serverens funksjoner får du enkelt tilgang til via appen. Integrert i appen finner du tapsfrie strømmetjenester som Tidal og Qobuz samt Spotify. Når du benytter en strømmetjeneste behandler Aurender innholdet på samme måte som musikk som spilles av fra lokale filer. Det gjør det enkelt å kombinere innhold fra ditt lokalt lagrede bibliotek med musikk fra strømmetjenester slik at alt fremstår likt (Conductor-app er laget til iPad. Android versjon kommer).

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

MQA Core Decoder

N100C kan oppgraderes med støtte for MQA (kan kjøpes i appen). MQA Core Decoding pakker ut MQA filen med all musikkrelatert informasjon. Koblet mot en MQA-sertifisert D/A-konverter pakkes filen fullt ut og kan gi deg oppløsning opptil 24 bit/384 kHz. Kobler du spilleren til en D/A-konverter som ikke har støtte for MQA, får du ikke en full utpakking, men fremdeles et HD-signal med 24 bit og en samplingsrate på 48kHz eller 96kHz.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

USB HD og NAS

Du vil få best ytelse om du lagrer og spiller av musikken på Aurender N100C sin interne harddisk. Du kan likevel hente musikk som er lagret på en NAS server eller en ekstern USB harddisk.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

Dedikert USB Audio Class 2.0 utgang

N100C er utstyrt med en coax digitalutgang og en USB Audio Class 2.0 utgang som begge er spesielt konstruert for høy lyd-ytelse. Man benytter en strømforsyning med svært lav støy og forvrengning. USB-kontakten er godt skjermet for å redusere RFI og elektromagnetisk støy.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

 

Lineær strømforsyning

En lineær strømforsyning gir ren og stabil strøm til serverens CPU og sensitive lydkretser. Lineære strømforsyninger er kjent for deres evne til å gi et stort dynamikkområde, dyp og kraftig bassrespons og et bredt og dypt lydbilde.

 

Aurender N100C 4TB musikkserver

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sølv


SSD for System and Cache 120GB
Music Storage 2TB
Power Supply Full-Linear
Display 3.0 AMOLED
Digital Audio Output USB and SPDIF on RCA Coaxial Jack (N100C)
Other I/O

Gigabit Ethernet

USB Port x 2

Power Consumption

16.5 W (Playback)

20W (Peak)

0.7 W (Standby)

Width Half Size 215 mm
Height 45 mm
Length 355 mm
Weight 4.6 kg
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
Kundeanmeldelser
101434