26%
138238 138238 138238

Audeze LCD-2 Closed Back demo

Around-ear hodetelefon - Sort

LCD-2 er modellen som virkelig stadfestet Audeze som en kraft å regne med i high-end hodetelefonmarkedet. Det er den mest tilgivende modellen til Audeze, og låter like bra på de gode og dårlige innspillingene dine.

Demomodell. Produktet er åpnet og testet. Fremstår som nytt.
Varenr: 128917_D
9 990,-Tilbudspris
Veil.13 490,-
-+
3+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSUPPORT
Beskrivelse

Siden utgivelsen i 2009 har den originale LCD2 vært en bransjefavoritt blant lidenskapelige lyttere. Audeze presenteres her i nytt lukket design, og den nye LCD2 Closed Back-hodetelefonen leveres med svinghodebånd, krystall nylonringer, nye audio innganger, men har den samme varme lydsignaturen som den opprinnelige LCD2. Håndlaget på fabrikken i California.

 

  • Type: Lukket
  • Impedanse 70 ohm.
  • Max lydtrykk 130 dB
  • Max effekt 15w
  • Frekvensområde 10 - 50.000 Hz
  • Inkludert: 1,9 meter kabel, doble 4 pin mini XLR til 6,3mm jack.

 

Naturtro lyd

Audezes innovative planarmagnetiske drivere sørger for å gi en oppsiktsvekkende livaktig fremstilling av musikken. Den nesten vektløse membranen er fire ganger større enn i vanlige hodetelefoner, noe som gir rask respons og dramatisk lavere forvrengning. I tillegg får man høyere oppløsning og en bedre romfølelse i musikken. Elementene er utformet slik at de guider lydbølgene uten å skape unødig resonans.

 

Naturlige materialer

Alle Audezes hodetelefoner er designet og produsert hos Audeze selv i California. Eksklusive materialer som ekte treverk og mykt lammeskinn sørger for at eiegleden matcher lydopplevelsen. Høyttalerelementene er matchet under produksjonen etter lydsignatur, og skinnet i øreputene er matchet etter tekstur og farge. Tilsammen sørger nøyaktigheten i produksjonen for lytteglede og komfort på øverste nivå

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 Around-ear
Merke Audeze


Tilbehør
SUPPORT
138238