169592

Audeze Mobius Copper DEMO

Gaming Headset

Audeze Mobius er en trådløs hodetelefon som i fagpressen er hyllet som kanskje verdens beste headset for gaming. Mobius låner teknologi fra Audezes ekte High-End hodetelefoner og kombinerer denne med avansert teknikk som skaper en unik romfølelse slik at man blir plassert midt i handlingen.

Utstillingsmodell til spesialpris. Komplett i originaleske og selges med full garantitid!
Varenr: 128806_D
3 490,-Tilbudspris
Førpris: 3 990,-
-+
1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Det er ikke bare hi-fi nerder som setter pris på god lyd. Er du glad i å spille kan et par gode hodetelefoner ta opplevelsen til et nytt nivå. Audeze Mobius leverer markedets råeste lyd spesielt tilpasset for gaming. Hodetelefonen benytter avansert teknologi for å gi deg en 3-dimensjonal opplevelse med hodesporing som setter deg midt i handlingen.

 

  • Integrert head tracking sporer de minste bevegelsene i hodet dit 1000 ganger i sekundet
  • Lyd lokalisering
  • Full 3D med støtte for populære surround lydmoduser (2.0, 5.1, 7.1 etc.)
  • Anatomi kalibrering for å skreddersy lyden til brukeren
  • Full Room emulation
  • Bluetooth også for vanlig avspilling

Planar Magnet teknologi

Audeze bruker en teknologi de kaller Planar Magnetic, som er en form for magnetostatelementer. I motsetning til tradisjonelle elementer benytter man en membran vevet med innstøpte kobbertråder som blir produsert på nanonivå og er meget lett og tynnere enn et hårstrå. Membranens konstruksjon gir vesentlig større overflate og tykkelsen gir den ekstremt lav vekt. Denne er opphengt mellom to sett magneter med motsatte poler, som genererer et permanent magnetfelt. Når man spiller musikk genereres et variabelt magnetfelt i tillegg til det permanente, som setter membranen i bevegelse. En magnetostat har elementer som er raskere og lettere enn tradisjonelle elementer og kjennetegnes av et svært åpent og luftig lydbilde.

Waves Nx-teknologi

Waves er en verdensledende utvikler av DSP-teknologi for lyd og drivkraften bak hitlåter, store filmproduksjoner og populære videospill verden over. Waves har mottatt en Technical Grammy® Award og hylles av fagfolk og prosumenter over hele verden.

For å produsere den mest realistiske og oppslukende 3D-lyden, i tillegg til driverne, trenger du tre teknologier. Mobius er den første til å tøye grensene til alle tre.

Maksimer din lydopplevelse

Komfortabel bruk over lang tid: Mobius er konstruert med komfort i tankene. Hodetelefonen benytter fullstendig utskiftbare øreputer i minneskum som følger ørenes form og en justerbar og holdbar, polstret hodebøyle i minneskum.

Krystallklar talekvalitet: I onlinespill er lydkvalitet på tale viktig, ikke bare for å høre de minste detaljene, men også for å bli hørt av teamet ditt. Mobius har en fleksibel og avtagbar bommikrofon med innebygd støydemping, funksjon for å slå av/på lyden, og uavhengige volumkontroller for mikrofonen for å gi profesjonell talekvalitet.

Bluetooth: Med nesten tre ganger så stor databåndbredde som andre Bluetooth-hodetelefoner gir Mobius deg også svært høy lydkvalitet når du vil benytte de trådløst.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Kobber
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 Gaming
Merke Audeze


Style Over-ear, closed-circumaural
Transducer type
Planar transducer
Phase management
Ultra-thin Uniforce™
Magnet type
Neodymium N50, Fluxor Magnets
Diaphragm type
Ultra-thin Uniforce™
Transducer size
100 mm
DSP
Audeze Cipher DSP
Amplifier
Built-in balanced amplifier (output 1W)
Maximum SPL
>120dB
Frequency response
10Hz – 50kHz
THD
< 0.1% (1 kHz, 1 mW)
Earpads
Contoured memory foam: artificial leather
Microphone
Detachable with separate volume control
Battery type
Lithium-polymer
Wireless Connection
Bluetooth (SBC, AAC, LDAC)
Wired Connection
USB-C, USB-A, 3.5mm analog audio
Weight
350g (including battery)

SUPPORT
169592