Audeze Penrose Gaming headset - blå Audeze Penrose Gaming headset - blå Audeze Penrose Gaming headset - blå Audeze Penrose Gaming headset - blå

Audeze Penrose - gaming headset

Trådløse hodetelefoner - blå

Audeze Penrose er trådløse gaming-hodetelefoner med magnetostat elementer. Passer til Playstation 4 og 5, Mac og Windows PC.

 

Tester av Audeze Penrose: 

PCMag tester Audeze Penrose  IGN tester Audeze Penrose

Varenr: 113468
3 068,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Audeze Penrose gir deg enestående lydkvalitet til dine spill. Med Audezes patenterte Planar Magnetic teknologi gir det 100 mm store elementet deg stor og deilig lyd. Lyden overføres trådløst via en lossless, low-latency 2.4 Ghz Dual Wireless forbindelse. Dine venner vil høre deg klart og tydelig, takket være den fleksible bom-mikrofonen av kringkastingskvalitet.

 

  • 100 mm Planar Magnetic elementer
  • Lossless 2.4 low-latency forbindelse
  • Bluetooth 5.0 (SBC og ACC)
  • Avtagbar bom-mikrofon i kringkastingskvalitet
  • Komfortable puter i minneskum

 

 

 

 

Dual 2,4 GHz – Bluetooth 5.0

Audeze Penrose gir deg stabil trådløs overføring av høy kvalitet. Ved å benytte den medfølgende USB-dongelen oppnår du lossless, low-latency 2.4 GHz overføring av signalet. Bluetooth 5.0 kan pares samtidig med 2.4 GHz trådløs overføring, slik at man også kan snakke fra mobile enheter uten å forstyrre spillopplevelsen.

 

Audeze Penrose USB

 

Bom-mikrofon av kringkastingskvalitet

Audeze Penroses fleksible og avtakbare bom-mikrofon er spesielt konstruert for spill og streaming. Med et maksimalt lydtrykk på 140 dB og innebygget støy-filter som reduserer bakgrunnsstøyen med opptil 20 dB, kan du kommunisere klart og tydelig til dine venner.

 

Audeze Penrose bom-mikrofon

 

Audeze HQ – desktop og mobil app

Audeze HQ er en applikasjon for desktop og mobil som lar deg gjøre en rekke innstillinger på Penrose. 10 bånds grafisk EQ, sidetone veksling med mer, lar deg tilpasse Audeze Penrose til dine egne preferanser.

 

Audeze Penrose app

 

Planar Magnet teknologi

Audeze bruker en teknologi de kaller Planar Magnetic, som er en form for magnetostat elementer. I motsetning til tradisjonelle elementer benytter man en membran vevet med innstøpte kobbertråder som blir produsert på nanonivå og er meget lett og tynnere enn et hårstrå. Membranens konstruksjon gir vesentlig større overflate og tykkelsen gir den ekstremt lav vekt. Denne er opphengt mellom to sett magneter med motsatte poler, som genererer et permanent magnetfelt. Når man spiller musikk genereres et variabelt magnetfelt i tillegg til det permanente, som setter membranen i bevegelse. En magnetostat har elementer som er raskere og lettere enn tradisjonelle elementer og kjennetegnes av et svært åpent og luftig lydbilde.

 

 

Fluxor magnetteknologi

Den patenterte Fluxor Magnetic teknologien leverer nesten dobbel fluxtetthet enn de beste neodymium magnetkretsene som er tilgjengelig. Resultatet av denne nyvinningen er at man kan produsere magnetene med lavere vekt og større effektivitet slik at de fungerer bedre med mobile enheter.

 

Audeze Penrose Planar Megnetic

 

Uniforce spoleteknologi

Uniforce teknologien (også patentert) er en innovativ teknikk som jevner ut variasjoner i magnetfeltet. Dette gir membranen jevnere trykk over hele flaten som resulterer i dramatisk redusert forvrengning, høyere oppløsning og forbedret holografi i lydbildet.

 

Audeze Penrose

 

Fazor teknologi

Alle modellene fra Audeze benytter deres egenutviklede Fazor teknologi. Fazor er spesielt konstruerte akustiske elementer som er plassert på hver side av magnetmatrisen for å styre luftens flyt rundt elementene. Noen av fordelene denne teknikken gir er utvidet frekvensområde, bedre fasekontroll og bedre 3D-følelse.

 

Audeze Penrose

Teknisk info
Style Over-ear, closed-circumaural
Transducer type Planar Magnetic
Magnetic structure Fluxor™ magnet array
Phase management Fazor
Magnet type Neodymium N50
Diaphragm type Ultra-thin Uniforce™
Transducer size 100 mm
Maximum SPL >120dB
Frequency response 10Hz - 50kHz
THD <0.1% (1 kHz, 1mW)
Earpads Contoured memory foam: artificial leather
Microphone Detachable broadcast quality mic
Battery type Lithium-polymer (15hr battery life, 3hr charge time)
Wireless Connection

2.4 GHz Wireless (16bit/48kHz)

Bluetooth (SBC, AAC)

Wired Connection

3.5mm analog audio

USB-A-to-C charging

Weight 320g (including battery)
Alternativer
Kundeanmeldelser
140050