Sonus Faber Sonetto Center I Senterhøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Center I Senterhøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Center I Senterhøyttaler - Valnøtt Sonus Faber Sonetto Center I Senterhøyttaler - Valnøtt

Sonus Faber Sonetto Center I

Senterhøyttaler - Valnøtt

Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design! Med samme konstruksjon og tilsvarende elementer som de øvrige modellene i Sonetto-serien er Center I det perfekte valget i hjemmekinoen.
Varenr: 129397
11 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse! Sonetto Center I er en kompakt men kapabel senterhøyttaler som passer perfekt til de mindre høyttalerne i serien.

 

  • 2-veis senterhøyttaler
  • 2 stk 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
  • 29 mm "Arrow Point", silkedome
  • Frekvensområde: 60-25.000 Hz
  • Delefrekvenser: 1550 Hz
  • Følsomhet: 90 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm
  • Anbefalt forsterkereffekt: 50-200 watt

 

 

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen. Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center I

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettene konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Den karekteristiske lutt-formen gir høyttaleren et elegant uttrykk og sørger for at kabinettet ikke har noen parallelle flater som skaper uønskede resonanser.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center I

 

DAD - Damped Apex Dome

DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center I

 

Plasseringsvennlig

Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen. Sonetto Center I plasseres i den medfølgende basen som sørger for at høyttaleren sitter stabilt og i korrekt posisjon.

 

 

Sonus Faber Sonetto Center I

 

Teknisk info
SYSTEM

2-way horizontal loudspeaker system.

Vented box design.

LOUDSPEAKERS

Tw: High Definition DAD™ driver. DKM dome diaphragm, Neo Magnet system. Ø 29mm

Mw: Ultra-free compression basket. Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 2 x 150mm cone drivers.

CROSS-OVER 1.550Hz
FREQUENCY RESPONSE 60 Hz – 25.000 Hz
SENSITIVITY 90 dB SPL (2.83 V/1m)
NOMINAL IMPENDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 50W – 200W, without clipping
LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE (IEC 268-5) 20 V rms
DIMENSIONS (HxWxD) 242 x 495 x 303 mm
WEIGHT 6,5 Kg ea – net weight
DOWNLOAD Manual
Alternativer
Kundeanmeldelser
102052