Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze LCD-5 Over-ear hodetelefon - Åpen

Audeze LCD-5

Over-ear hodetelefon - Åpen

LCD-5 er flaggskipet til Audeze. Med ekstremt lav vekt på kun 420g, men allikevel med åpenhet, oppløsning og respons du mest sannsynlig ikke har hørt maken til, plasserer LCD-5 seg helt i toppsjiktet av high-end hodetelefoner.

Tester av Audeze LCD-5:

Audeze LCD-5 årets beste hodetelefon i Lyd & Bilde Audeze LCD-5 Spesielt ambefalt i Lyd & Bilde

Varenr: 118064
64 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (12 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Åpenhet, oppløsning og respons

Audeze LCD-5 setter en ny standard for nøyaktighet. Driverne er konstruert med de prisbelønte Fluxor-magnetene, oppdaterte Fazor-bølgeledere og de nye patentsøkte Parallel Uniforce spolene. Disse bruker parallelle spor med varierende bredde for å holde impedansen lav og gi økt spenningshøyde ved å endre strømtettheten innenfor hvert spor. Den jevne kraften som skapes av denne optimaliseringen reduserer forvrengning og gir bedre kontroll over membranbevegelsen, noe som resulterer i forbedret lydoppløsning.

 

Ekstrem renhet og klarhet

Audeze har optimalisert alle aspekter av LCD-5s akustiske kammer for å oppnå et ekstremt rent og klart lydbilde. De nye skulpturerte øreputene er designet for å minimere refleksjoner og resonans, mens Parallel Uniforce spolen gir økt plass mellom magnetene for forbedret frekvensrespons og et mer åpent lydbilde. LCD-5 har også nydesignede Fazor-bølgeledere med lav profil for ytterligere å redusere diffraksjoner og interaksjoner med øret.

 

Audeze LCD-5 lifestyle 1

 

Elegant og komfortabelt design

Med en vekt på bare 420 gram, tilbyr LCD-5 mange timer med lytteglede. Hver del har blitt rekonstruert ved å bruke materialer som magnesium, aluminium og acetat som gir lav vekt og høy stivhet. Når du tar på deg et par LCD-5-er, er hodet og ørene dine omringet av materialer av beste kvalitet. Mykt førsteklasses skinn og karbonfiber trekker alle elementene sammen til en eksepsjonell pakket, som monteres for hånd i California.

 

Skulpturerte øreputer

De nye skulpturerte øreputene, med indre skrånende ørepute-arkitektur, reduserer uønskede resonanser og innvendige refleksjoner. Det ergonomiske designet omslutter kraniet ditt, og hjelper naturlig å plassere deg i den optimale lytteposisjonen. Putene har mindre kontaktflate enn standarddesign for å redusere tretthet samtidig som de gir en overlegen tetning.

 

Balansert kabel med høy kvalitet

LCD-5-kabelen er spesielt tilpasset med retningsbestemte OCC kobbertråder med høy renhet som gir en lav kapasitans og lav motstandsbane for signalet til å reise fra forsterkeren til driverne, og opprettholder uovertruffen klarhet og presisjon. Den leveres som standard med en XLR-terminert kabel for et balansert system, men kan også brukes med det medfølgede adapteret til 6,3mm plugg.

 

Audeze LCD-5 lifestyle 2

 

 

Teknisk info
Type hodetelefonÅpen
TeknologiPlanar magnetisk
Impedans14 Ohm
Følsomhet90 dB
Frekvens5 Hz - 50 kHz
Kabel
  • 2.5 meter 4-pin XLR
  • 4-pin XLR - 1/4" adapter
Vekt420 g
Alternativer
Kundeanmeldelser
212862