SVS Ultra Center Senterhøyttaler - Sort høyglans SVS Ultra Center Senterhøyttaler - Sort høyglans SVS Ultra Center Senterhøyttaler - Sort høyglans SVS Ultra Center Senterhøyttaler - Sort høyglans

SVS Ultra Center

Senterhøyttaler - Sort høyglans

Solid senterhøyttaler i SVS Ultra-serien.
Varenr: 118461
10 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (26 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

SVS Ultra senterhøyttaler.

Referansen 3-veis SVS Ultra Center-kanalhøyttaleren gjengir det mest krevende film- og musikkinnholdet med dybde, klarhet og kraft, samtidig som det fungerer som det viktigste lydforankringspunktet og den kritiske lydbroen mellom de fremre venstre og høyre høyttalerne i et hjemmekino med surroundlyd.

Utrolig detaljert og avslørende for de fineste nyanser og teksturer med utmerket lavfrekvensforlengelse, kombinererSVS Ultra Center kraft og presisjon for å overgå mye større og dyrere senterkanalhøyttalere.

SVS Ultra Center-høyttaleren er bygget uten kompromiss, og har en omhyggelig innstilt SoundMatch treveis crossover med doble 6,5-tommers glassfiberkompositt-bashøyttalere og en vertikalt justert 1-tommers dome-diskanthøyttaler i aluminium og 4-tommers mellomtone-driver.

Fra den akustisk forbedrede skapgeometrien til de eksklusive komponentene og byggekvaliteten, er Ultra Center en stjerne blant hjemmekinohøyttalere..       

Kundeanmeldelser
218388