Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup

Rega Planar 10 m/Apheta 3 pickup

Platespiller - Sort

Ny toppmodell fra Rega!

Sofistikerte materialer og banebrytende teknologi som er bygget rundt et superlett og stivt kabinett.

The Ear Rega Planar 10 Stereophile Hi-Fi Choice Rega Planar 10 Rega Planar 10 - AV Forums Highly recommended award

Varenr: 130209
64 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

I likhet med Planar 8 er Planar 10 inspirert av Rega´s ultimate referanse platespiller – Naiad.
Sofistikert materialvalg, nøye utvalgt for å redusere effektiv masse og gi økt stivhet i konstruksjonen, kombinert med nyutviklet lager, drivremdesign, platetallerken og avstivningsbrakett i keramikk og ny ekstern strømforsyning gir en ytelse som er unik i prisklassen!

 

 

Rega Apheta 3 – Low output Moving Coil pickup

Apheta 3, siste generasjon Rega´s unike Moving-Coil pickuper. Nye Apheta 3 har et pickup-hus som er i ett enkelt stykke anodisert aluminium.  Med en super effektiv neodymium magnet i kombinasjon med spolen som er håndviklet innenfor de strengeste toleranser og en nyutviklet "Fine Line" slipning av diamanten har Apheta 3 bedre sporingsegenskaper og en enda større formidling av detaljer.     

 

RB3000 tonearm

Armen har et nytt forbedret høypresisjons lager med ekstreme toleranser (mindre enn 1000-del av en millimeter) som gir større mekanisk stabilitet kombinert med svært lav friksjon. Hele tonearm strukturen er utformet for å ha et minimum av mekaniske skjøter, RB3000 benytter Rega´s nyeste armrør som er fullstendig redesignet med optimal massefordeling, økt stivhet og redusert belastning av lagerne. For ytterligere å minimalisere massen er armrøret håndpolert.

 

Rega Planar 10

 

Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

Superlett plinth kombinert med en doble avstivningsbraketter i aksen mellom tonearm/lager og som hindrer lagring av energi og reduserer uønskede resonanser.  

 

Rega Planar 10

 

P10 PSU strømforsyning

Planar 10 leveres med en avansert strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet.

 

Rega Planar 10

 

Keramisk platetallerken

Støpt keramisk platetallerken med stor svinghjulseffekt. Den nye tallerken er videreutvikling av konstruksjonen som ble benyttet på RP10 med forbedret kopling mot innertallerken og diamantslipt overflatestruktur for optimal kobling mot LP-platen.

Innertallerken er maskinert i ett stykke aluminium med en lagerspindel i herdet stål som i kombinasjon med en unik innfesting av lageret eliminerer overføring av vibrasjoner til kabinettet. Nyutviklet drivrem som med strengere toleranser og større elastitet gir forbedret gangstabilitet.

 

Rega Planar 10

 

Vegghylle: Rega Planar 10 kan KUN benyttes med Planar 8/10 Wall Bracket.

Teknisk info

• RB3000 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling

• Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale

• Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

• Ny motor, aluminiums motor-pulley

• Innertallerken i aluminium

• Keramisk platetallerken

• EBLT drivrem

• Støvdeksel

• Finjustering og kalibrering av hastighet

• Rega Planar 10 PSU strømforsyning 

Planar 10

• Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

• Vekt 4,7 kg

Planar 10 - PSU

• Dimensjoner: 21,8 (bredde) x 32 (dybde) x 8 (høyde) cm

• Vekt 3 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102497