Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR Rega Aura MC Phono Stage Referanse MC riaa, XLR

Rega Aura MC Phono Stage

Referanse MC riaa, XLR

Referanseproduktet Rega Aura MC Phono Stage er produktet konkurrentene prøver å nå opp til. Rega Aura er kulminasjonen av flere tiår med utvikling av elegant elektronisk design.

Rega Aura - HiFi Choice Editor's Choice

Varenr: 116775
59 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

REGA AURA MC

Referanseproduktet Rega Aura MC Phono Stage er produktet konkurrentene prøver å nå opp til. Rega Aura er kulminasjonen av flere tiår med utvikling av elegant elektronisk design. Rega har laget den ultimate, fullt justerbare, tre-trinns, helt symmetriske forforsterkeren som er designet utelukkende for å trekke ut den beste ytelsen fra din MC pickup og platespiller.

 

 

Innovasjon innen design

Rega Aura er bygget inn i et fullstendig redesignet og spesialtilpasset deksel, som er dedikert til MC pickup og er en kompromissløs løsning. Rega har unngått å inkludere overflødige funksjoner ettersom disse kan hindre signalveiene og kan ødelegge lydkvaliteten. Designet på Rega Aura phono forforsterker inneholder bemerkelsesverdige og innovative designløsninger. Dersom du er en skikkelig «vinylkjenner», er Aura MC et absolutt MUST for din lyd.

4 bemerkelsesverdige funksjoner i Rega Aura MC Phono Stage:
• 3 stegs, fullsymmetrisk forforsterker.
• Kompatibel med alle typiske laveffekts MC pickups.
• Fullt justerbar.
• Livstidsgaranti mot produksjonsfeil

 

 

Første steg:

Det første trinnet er en symmetrisk, komplementær klasse A-forsterker, som bruker parallellkoblede Linear Systems ultra-lavstøy FET-transistorer (Field Effect Transistor) konfigurert som et symmetrisk sammensatt par-inngangstrinn. Bruken av FET-transistorer sikrer at det ikke er noen forspenningsstrøm i pickupen for ikke å forstyrre den delikate magnetiske geometrien til pickupen. Inngangskretskonfigurasjonen reduserer også bruken av eventuelle koblingskomponenter mellom pickup-utgangen og FET-transistorene på inngangstrinnet, noe som ville forringe lyden. De komplementære FET-transistorene med ultralav støy er nøye gradert og tilpasset for optimal ytelse. Dette trinnet driver den passive høyfrekvensdelen av RIAA-utjevningstrinnet.

 

Andre steg:

Det andre steget er en symmetrisk, klasse A, differensiell forforsterker med en common base driver stage; dette er også brukt som den aktive forsterkeren in lav-frekvens delen av RIAA EQ stadiet.


 

Tredje steg:

Det tredje trinnet inverterer signalet for å gi den balanserte utgangen sammen med utgangen fra det andre trinnet; det tredje trinnet bruker samme kretstopologi som brukt i det andre trinnet. Strømforsyningen er en symmetrisk, diskret sporingsstrømforsyning som bruker raske dioder og en lavstøyspenningsreferanse. Hvert trinn har sin egen lokaliserte strømforsyning og LED-refererte strømgeneratorer. For å maksimere takhøyde har Aura en strømforsyningsspenning, som er 60 % høyere enn man normalt finner i en slik forforsterker. Meget høy kvalitet, polypropylen kondensatorer har blitt brukt i signalveien. 1 % toleranse polypropylenkondensatorer brukes i RIAA EQ-trinnene og lydkvalitetskondensatorer brukes i resten av kretsen. Gain, Mute og Mono-switching er implementert ved hjelp av høykvalitetsreléer.

 


 

Teknisk info
Input Load 50, 100, 150, 300, 400 O 
Capacitive Load 1000, 2000, 3200, 4300, 5700 pF
RIAA Accuracy 0.2 dB 100 Hz to 50 kHz
Frequency Response 13.5 Hz (-3dB) to 100 kHz (-0.2 dB)
THD 0.03%
Input Sensitivity 69.5 dB (Gain Setting I), 63.5 dB (Gain Setting II)
Dimensions (W x H x D) 350 x 435 x 88 mm
Weight 13 kg
Kundeanmeldelser
192808