Hodetelefoner - din personlige lydopplevelse


Det har skjedd noe med hvor vi har musikken vår: Den står ikke lenger nødvendigvis i hylla hjemme som en CD eller vinylplate, men har flyttet opp i skyen og inn på mobiltelefonen. Da er det kanskje ikke så rart at hodetelefoner har blitt den viktigste lytteopplevelsen for veldig mange. Enten du sitter i godstolen eller kontorstolen, går på gata eller jogger i skogen, finnes det hodetelefoner som kan gi deg en personlig lydopplevelse. Soundgarden hjelper deg med å finne disse.

 

HODETELEFONER

ØREPROPPER

HODETELEFONFORSTERKER

TRÅDLØSE HODETELEFONER

TRÅDLØSE ØREPROPPER

TIL TRENING

GAMING HEADSET

TILBEHØR

Tren bedre med god musikk


Når du skal holde deg aktiv i en travel hverdag kan det være greit med litt motivasjon, og til dette passer musikk perfekt. Det finnes derfor et stort utvalg av ørepropper laget spesielt med tanke på å brukes til trening og sport.


Den vanligste formfaktoren er såkalte in-ear ørepropper. De fleste er også trådløse, og her finnes det to kategorier. Ørepropper kan være festet i hverandre med en kabel, eller de kan være helt trådløse, også kalt True Wireless. Hvilken type du skal velge avhenger av hvordan du vil bruke dem:


Trådløse ørepropper med kabel mellom har som regel best batteritid. De er dermed et godt valg dersom du også ønsker å kunne bruke dem på kontoret en arbeidsdag, eller på en lenger reise.
Helt trådløse ørepropper har gjerne batteritid på rundt tre til åtte timer, sammen med et batterietui som kan lade dem opp på farten. De passer dermed best til treningsøkter eller til pendling, men kan gjerne være med deg hele dagen.


Siden alle ører er unike kommer de aller fleste ørepropper med flere ulike gummi tupper og -vinger som gjør at du kan få dem til å sitte godt. Med så mye å velge blant kan det likevel være utfordrende å skulle velge. I våre butikker får du derfor hjelp til å finne de øreproppene som passer best til akkurat dine ører og din trening.
Treningspropper

Med trådløse ørepropper og hodetelefoner går treningen som en lek


 


Med aktiv støydemping kan du stenge lyden ute


Når det kommer til musikk – og all annen lyd – får du bare med deg de tonene som overdøver bakgrunnslyden. Du har sikkert merket dette selv på bussen eller på fest: Man må skru musikken høyere og høyere for å høre den ordentlig. Hodetelefoner med aktiv støydemping sender ut et mot-signal som kansellerer det meste av støyen utenfra. Slik får du med deg alle detaljene i musikken – uten å måtte skru opp.


Med stadig forbedret teknologi har det kommet støydempende hodetelefoner i alle formfaktorer, helt ned til trådløse ørepropper. Du kan derfor være sikker på at det finnes en modell som passer til akkurat ditt bruk. Det du må spørre deg er hvilken bruk som er viktigst for deg:


Ønsker du å dempe mest mulig lyd, og kunne bruke hodetelefoner en hel arbeidsdag, er nok hodetelefoner som sitter rundt ørene det riktigste. Her får du fred i åpent kontorlandskap, og den beste støydempingen på buss, fly og tog. Til gjengjeld tar de litt plass, så om du vil kunne ha dem med i lomma overalt er kanskje en variant av propper et bedre valg.


Det finnes to hovedtyper ørepropper med støydemping. Den ene varianten har en nakkebøyle som huser batteri og elektronikk, med korte kabler opp til selve proppene. Nakkekragen gir plass til et større batteri, og disse variantene har gjerne god batterilevetid. De egner seg imidlertid ikke så godt om man også vil bruke dem til trening. Til dette er nok helt trådløse ørepropper bedre. De har imidlertid kortere batteritid siden de er så små.


Våre medarbeidere viser deg gjerne forskjellene, og finner modellen som fungerer best til dine behov.

 

trådløse hodetelefoner med støydemping og bluetooth

Hodetelefoner med støydemping gjør turen komfortabel


 


Få den beste lyden med Hi-Fi hodetelefoner


Hvis du er ute etter det ypperste av lydkvalitet er det vanskelig å slå et godt sett hodetelefoner på verdi for pengene, enten du ønsker å bruke de hjemme, eller vil unne deg litt luksus på kontoret. Hodetelefoner av god kvalitet, sammen med en dedikert hodetelefonforsterker, kan gi lytteopplevelser som matcher anlegg til ti ganger prisen. I tillegg slipper du å plage naboen.


Hjertet i et godt hodetelefonoppsett er hodetelefonforsterkeren, som gjerne også fungerer som DAC, eller digital-til-analog konverterer. Denne sørger for at hodetelefonene drives godt, og tilsvarer forsterkeren i et vanlig stereo-oppsett. Akkurat som der er det viktig at den er dimensjonert etter hvilke hodetelefoner som brukes, for å få utnyttet all godlyden som bor i dem.


Moderne hodetelefonforsterkere er ofte kompakte nok til å kunne tas med overalt, og fungerer like bra på bærbare som på store hodetelefoner til hjemmebruk. Her kan man altså oppgradere lyden både hjemme og på farten med samme enhet.


Til hjemmebruk er det åpne hodetelefoner som gir den mest naturlige lydgjengivelsen. Disse slipper – som navnet tilsier – inn og ut lyd uten særlig hindring, så de egner seg best i stille omgivelser. Til gjengjeld skaper de et luftig og detaljert lydbilde med masse rom. Ønsker du å også kunne ta med hodetelefonene når du er på farten er nok en lukket variant bedre, da disse skjermer mot lyd fra omgivelsene.


I våre butikker kan du få gode råd til hvilke forsterkere og hodetelefoner som passer sammen, og hos våre lydspesialister kan du få demonstrert forskjellene dette kan utgjøre.

 

 

 

Hi-Fi hodetelefoner
Hi-fi hodetelefoner gir deg lydkvalitet du må betale mye mer for i et vanlig stereoanlegg

 

Alle hodetelefon-produkter

Meze 109 Pro Over-ear hodetelefon - Åpen
Kjøp
24%
7 990,-
Før: 10 490,-
green-stock-icon3+
Audeze LCD-GX Over-ear gaming headset - Åpent
Kjøp
9%
9 990,-
Før: 10 990,-
green-stock-icon3+
FiiO FH9 In Ear Monitor Ørepropper - Hybrid - Semi åpen
Kjøp
22%
6 990,-
Før: 8 990,-
green-stock-icon3+
Meze 99 Neo Over-ear hodetelefon - Lukket
Kjøp
31%
1 990,-
Før: 2 890,-
green-stock-icon20+
Beyerdynamic MMX 100 Gaming headset
Kjøp
23%
990,-
Før: 1 290,-
green-stock-icon20+
Fiio KA5 Hodetelefonforsterker med DAC
Kjøp
9%
1 990,-
Før: 2 190,-
green-stock-icon3+
FiiO Q11 Portabel hodetelefonforsterker med DAC
Kjøp
12%
1 490,-
Før: 1 690,-
green-stock-icon20+
Klipsch T5 Neckband Trådløse ørepropper - hvit
Kjøp
28%
1 290,-
Før: 1 790,-
green-stock-icon3+
Meze 109 Pro (DEMO) Over-ear hodetelefon - Åpen
Kjøp
29%
7 490,-
Før: 10 490,-
green-stock-icon1