Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke Monitor Audio Gold 300 hjemmekino høyttalerpakke

Monitor Audio Gold 300 pakke

Hjemmekino høyttalere - Ebony høyglans

Komplett 5.1 hjemmekino høyttalerpakke med Monitor Audio Gold 300, Gold C250, Gold FX og Gold W12 subwoofer. Du trenger en hjemmekinoreceiver i tillegg.
Varenr: 113924
124 980,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio Gold 300 - fronthøyttaler

 

Flaggskipet i Monitor Audios femte generasjon Gold-høyttalere. To store 8" basselementer gir deg de dypeste bassfrekvensene helt ned til 30 Hz. Sammen med en ekte bånddiskant og en påkostet konstruksjon er Gold 300 i en klasse for seg selv til prisen.

 

 • Bånddiskant med MPD-teknologi (Micro Pleated Diaphragm)
 • C-CAM RDT II®-elementer *
 • Flaggskipet i Gold-serien
 • Kraftig og fyldig gjengivelse

 

Teknologi fra Platinum II serien

Teknologien bak basselementene er hentet og re-utviklet fra Platinum II serien. C-CAM RDT II®-elementet er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning. RDT II lamineringen av membranen gir økt stivhet og redusert forvrenging takket være sandwich-konstruksjonen. Denne er sammensatt av flere ultratynne membraner, bundet til en Honeycomb Nomex-kjerne. Den bakre membranen er laget av et vevet karbonfibermateriale mens den fremre membranen benytter C-CAM-materialet.

 

Monitor Audio har utviklet en ny kobling av svingspole og membran som kalles DCF (Dynamic Coupling Filter). Koblingen er en presist kalibrert nylonring som er konstruert for å være svært stiv helt opp til delefrekvensen og myk over. Dette gjør at høyfrekvens forvrengning som oppstår i elementet blir dempet og kontrollert. Nylonringen er perforert for å gi spolen bedre kjøling samtidig som den utjevner lufttrykket bak membranen. Resultatet er et mer effektivt element og mer naturlig lyd.

 

Gold serien bruker noe så sjeldent som en ekte bånd-diskant; deres egenutviklede MPD (Micro Pleated Diaphragm) diskant. Det unike med denne diskanten er åtte ganger større membranflate, og samtidig mindre bevegelig masse enn noen tilsvarende domediskant. Magnetene er plassert bak membranen og elementet oppfører seg litt som et superraskt trekkspill som kan gi en frekvensrespons opptil 100kHz. Resultatet er at foldene presser luften ut med større kraft enn om membranen var ubrettet. Luften presses ut av foldene fem ganger raskere enn membranen beveger seg og er dermed et særdeles effektivt diskantelement.

 

Nytt i femtegenerasjon av Gold-serien er mellomtonekonstruksjonen. Et spesialutviklet C-CAM 64mm mellomtoneelement er nøye konstruert sammen med bånddiskanten for å gi en ekstremt presis plassering av lyden. 

 

 

Monitor Audio Gold 300 (G5) gulvhøyttaler

 

Nøye gjennomtenkt konstruksjon

Gold serien bruker også Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen.

 

Alle elementene bruker Monitor Audio’s unike og geniale innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.

 

Alle modellene i Gold serien bruker «Pureflow» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene. Gold serien har i tillegg terminalpanel i støpt aluminium og gullbelagte kontakter i høyeste kvalitet.

 

Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil i 18mm MDF. Den kurvede formen, sammen med komplisert og påkostet intern avstiving gir minst mulig forvrenging og «kabinettlyd».

 

 

Monitor Audio Gold 300 (G5) gulvhøyttaler

 

 

Monitor Audio Gold C250 - senterhøyttaler

 

Senterhøyttaleren i Gold-serien leverer høy presisjon og mye trøkk i en kompakt konstruksjon. Dette er mye takket være den nye diskant/mellomtone-konstruksjonen. Femtegenerasjons Gold kutter utvalget senterhøyttalere til én, da denne alene gir god nok horisontal spredning til å dekke nærmest alle romstørrelser.

 

 • Bånddiskant med MPD-teknologi (Micro Pleated Diaphragm)
 • C-CAM RDT II®-elementer *
 • Plasseringsvennlig og kompakt med lukket kabinett
 • God horisontal spredning

 

 

Monitor Audio Gold FX - bakhøyttaler

 

Femtegenerasjons Gold FX er mer kompakt enn noensinne, med krefter og presisjon som aldri før - med to 4” C-CAM elementer og to MPD bånddiskanter. Gold FX kan monteres på side- eller bakvegg og har en bryter for å enkelt endre spredningskarakteristikken. Dermed glir høyttaleren smidig inn i hjemmekinooppsettet ditt.

 

 • Bånddiskant med MPD-teknologi (Micro Pleated Diaphragm)
 • C-CAM -elementer *
 • Kompakte og enkle å plassere

 

Monitor Audio Gold W12 - subwoofer

 

Monitor Audio Gold W12 er en allsidig subwoofer som lar deg oppleve musikken med presise detaljer og filmbass som slår deg i mellomgulvet. Det 12 tommer store basselementet er drevet av en kraftig klasse D forsterker på hele 600 watt. Ved å benytte to slavebasser (Auxilary Bass Radiator, ABR) får man subwooferen til å levere kjellerdyp bass som går under 20 Hz.

 

 • 12" C-CAM basselement med lang slaglengde
 • 2 stk 8" slavebasser (ABR)
 • Bassrespons under 20 Hz
 • 600 watt klasse D forsterker
 • DSP og APC tilpasser lyden til plasseringen i rommet
 • Kontrollpanel på toppen
 • SubConnect software for personlig justering (via USB)

 

Gold W12 lar deg enkelt tilpasse bassen til ditt anlegg og rommets akustikk ved hjelp av Monitor Audios Automatic Position Correction (APC) system og den digitale signalprosessoren (DSP). Ved å bruke Monitor Audios proprietære SubConnect software kan du konfigurere equalizer innstillinger for 4 forhåndsvalg (Flat, Music, Movie og Impact). Night Mode lar deg tilpasse lydnivået på høye lyder til ønsket nivå.

 

 

Monitor Audio Gold W12 (G5) subwoofer

 

ABR (Auxilary Bass Radiator)

ABR er i praksis en slavebass. Når man har et lukket kabinett med lite volum får man ofte en stram og presis bass, men man vil ofte mangle fylden man får fra større kabinetter med bassport. Ved å benytte slavebasser "lurer" man det aktive elementet og subwooferen oppfører seg som om kabinettet er mye større. Det aktive elementet beveger seg som et stempel i det lukkede kabinettet og lufttrykket setter slavebassene i bevegelse.

 

 

Monitor Audio Gold W12 (G5) subwoofer

 

C-CAM basselementer

C-CAM-materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

 

 

Monitor Audio Gold W12 (G5) subwoofer

 

APC (Automatic Position Correction)

Ved å benytte en integrert mikrofon korrigerer APC systemet for irregulariteter som kan oppstå som følge av en dårlig plassering av subwoferen og kompenserer for dette via en sofistikert Digital Signal Prosessor (DSP). Dette systemet aktiveres hver gang du setter strøm på subwooferen.

 

 

Monitor Audio Gold W12 (G5) subwoofer

 

DSP (Digital Signal Processing)

DSP tillater presis digital finjustering av flere lydparametere. Avanserte funksjoner inkluderer utvidelse av bassområdet, fasekontroll, svært presist delefilter, 3D lydprosessering og APC (automatic position correction).

 

 

Monitor Audio Gold W12 (G5) subwoofer

 

Teknisk info

Monitor Audio Gold 300 - fronthøyttaler

 

Systemformat 3-veis
Frekvensrespons (-6dB) 30 Hz – 50 kHz
Sensitivitet dB (1W@1M) 90 dB
Nominell impedanse 4 Ohm
Minimus impedanse 3.5 Ohm @ 1 kHz
Max. SPL (dBA) 117 dBA (par)
Effektpåtrykk (RMS) 250 Watt
Anbefalt forsterkereffekt 100 - 250 Watt
Bassport Bass Reflex. Dobbel HiVe II port system
Crossover Frequency L.F/ M.F: 650 Hz M.F/ H.F: 3 kHz
Elementer 2 x 8” RDT II longthrow bass driver, 1 x 21/2” C-CAM mellomtone, 1 x MPD high frequency transducer
Dimensjoner (inkl. grill og terminaler) (H x B x D) 1000 x 240 x 360.6 mm
Dimensjoner (inkl. outriggere og såikes) (H x B x D) 1047 x 327.8 x 417.8 mm
Vekt (pr. stk) 31 kg

 

Monitor Audio Gold C250 - senterhøyttaler

 

Systemformat 3-veis
Frekvensrespons (-6dB) 40 Hz – 50 kHz
Sensitivitet dB (1W@1M) 88 dB
Nominell impedanse 4 Ohm
Minimus impedanse 2.8 Ohms @ 3.7 kHz
Max. SPL (dBA) 111 dBA
Effektpåtrykk (RMS) 200 Watt
Anbefalt forsterkereffekt 80 - 200 Watt
Bassport Lukket kabinett
Crossover Frequency L.F/ M.F: 1.2 kHz M.F/ H.F: 4 kHz
Elementer

2 x 6 1/2” RDT II longthrow bass driver

1 x 21/2” C-CAM mellomtone

1 x MPD high frequency transducer

Dimensjoner (inkl. grill og terminaler) (H x B x D) 205 x 537 x 330.6 mm
Vekt (pr. stk) 15 kg

 

Monitor Audio Gold FX - bakhøyttaler

 

Systemformat 2-veis
Frekvensrespons (-6dB) 60 Hz – 50 kHz
Sensitivitet dB (1W@1M) 86 dB
Nominell impedanse 4 Ohm
Minimus impedanse 3.7 Ohms @ 3 kHz
Max. SPL (dBA) 109 dBA (par)
Effektpåtrykk (RMS) 100 Watt
Anbefalt forsterkereffekt 30 - 100 Watt
Bassport Lukket kabinett
Crossover Frequency 2.5 kHz
Elementer 2 x 4” C-CAM bass/ mid driver, 2 x MPD high frequency transducer
Dimensjoner (inkl. grill og terminaler) (H x B x D) 270 x 341.8 x 160 mm
Vekt (pr. stk) 6.2 kg

 

Monitor Audio Gold W12 - subwoofer

 

System Format

Long-throw 12" driver featuring ‘dished’ C-CAM cone

Dual 200 mm ABR (auxiliary bass radiator)

Front baffle 36 mm, cabinet 25 mm MDF construction with internal bracing and sealed amplifier compartment

Lower Frequency Limit

-3 dB @ 25 Hz / -10 dB @ 20 Hz (Free Field)

Music preset (Default): -3 dB @ 19 Hz / -10 dB @ 16 Hz (In Room)

Assignable Low Frequency Limit Protection Filter: -3 dB @ 12 Hz

Upper Frequency Limit -3 dB @ 150 Hz
Drive Unit Complement 1 x 12" C-CAM subwoofer driver featuring triple suspension and 3" long throw voice coil
Linear Driver Excursion

19 mm Peak to Peak

Total displacement 1.6 Litres

Amplifier Output 600 W
Amplifier Classification Class D with high current Switch mode power supply (SMPSU)
DSP 50 MIPS DSP Core giving 512 instructions per sample, 138 dB of dynamic range and 56-bit double precision processing, dynamically updated by an up to 50 MHz MCU
Digital Conversion 24 bit/up to 48 kHz ADCs & DACs built into ADAU1701 DSP Core
LED UI Control Panel

Adjustable brightness 0% - 100%, configurable auto off feature.

Quick access to menu items: Trim & Mute, LPF, Phase, Preset Select

Global Settings (via SubConnect)

Display Brightness (0-100%)

Dim (to 10% or to Off)

Default Preset

Mute Link Outputs

12 V Trigger Assignment (Power On / Off or Preset select)

Input gain (Master -80 to +20 dB

Trim -11 to +11 dB, Mute)

Phase (0 – 360 in 15-degree steps)

Night Mode Threshold (0 dB to -36 dB)

Auto On / Off (Enable Signal Sense

Always On

Time to off 5 – 240 mins)

User Presets (via SubConnect)

4 fully configurable user Presets including

Preset Name

LPF Frequency (5 Hz Steps from 20 – 135 Hz)

LPF Slope Order (-12 or -24 dB/Oct)

Input (Stereo, LFE or Both)

Trim Offset (-6 to +6 dB)

EQ mode (Impact, Music, Movie or Default)

User EQ (6 adjustable filters applied on top of EQ mode)

Room EQ (On / Off)

Night Mode (On / Off)

User Equalisation (via SubConnect)

6 fully controllable EQ filters and 4 default filters with gain offset per preset

Presets: Flat / Music / Movie / Impact

Room Correction EQ 6 System controlled parametric EQ filters set using advanced detection algorithm
Measurement can be initiated from the control panel or the SubConnect with up to microphone 6 positions (default 2)
Night Mode

Night mode, assignable (On or Off) per Preset with global threshold (0 dB to -36 dB)

Introduces dynamic range reduction lowering the level of loud sections

Phase Control 0 – 360 degrees Increments of 15 degrees with a pure invert at 180 degrees
Low Pass Filter Alignment 2nd or 4th order (12 or 24 dB/Octave), Increments of 5 Hz from 35 Hz to 135 Hz
Auto Sensing Input Requirements

Line Level >1mV on unbalanced and balanced inputs

Auto Standby feature, adjustable between 5 – 240 minutes in increments of 5 minutes

Digital Volume Level

-11 to +11 dB in 1 dB increments, via the control panel

-80 to +20 in 1 dB increments, via SubConnect application

IR Remote Control Code

Supplied IR remote

Front facing IR receiver with red LED indication

SubConnect (PC Application)

Windows (7 onwards) (32/64 bit) compatible setup application available from the MonitorAudio website

Allows the user to control advanced subwoofer setup features

Settings can be saved while not connected to the subwoofer for off-site setup

Audio Input/Outputs

LFE balanced input (XLR)

LFE unbalanced input (RCA)

Stereo unbalanced inputs (RCA)

LFE balanced output (XLR)

LFE unbalanced output (RCA)

Stereo unbalanced outputs (link RCA)

Connection

12 V Trigger in (3.5 mm mono mini-jack, 6 V threshold) assignable to On/Off or Pre-set change

3.5 mm Microphone input jack (mic supplied)

RJ45 connector supporting RS232 (EIA/TIA - 561, Tx Pin 6, Rx Pin 5, Gnd Pin 4)

IR repeater – Output (3.5 mm mono mini-jack)

USB – Type B, for connecting to SubConnect PC application and Firmware update

Electrical Certifications CE / CB/ ETL / Fcc / CCC/ ErP (Energy saving compliant)
Mains Input Voltage 100 – 120 Vac ~60Hz / 220 – 240 Vac ~50/60 Hz (Manually selected)
Power Consumption

Maximum 600 W

Standby <0.5 W (ErP compliance)

Fuse Type 20 mm T8AL 250 VAC
Weight (unpacked) 26.98 kg
External Dimensions (Including Amp, Drivers and Terminals (H x W x D)) 413 x 410 x 433.5 mm
External Dimensions (Including Amp, Drivers, Terminals and Feet (H x W x D)) 445 x 410 x 433.5 mm 
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
149211