133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405 133405

Yamaha RX-A1080 - Klipsch RP-8000F pakke

Hjemmekinopakke 5.1, 15" sub - Sort

Komplett hjemmekinopakke med rå lyd. Pakken består av Klipsch RP-8000F, RP-504C, RP-502S, SPL-150 og Yamaha RX-A1080.
Varenr: 113108
62 495,-Tilbudspris
Førpris: 67 450,-
-+
Bestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Yamaha RX-A1080 - Hjemmekinoreceiver

 

7.2-kanals AVENTAGE-modell med den nyeste, mest avanserte Surround:AI. Receiveren er fullstappet med krefter og funksjonalitet som gir deg fantastiske filmopplevelser og nydelig musikkgjengivelse fra dine favoritt strømmetjenester. RX-A1080 har støtte for Dolby Atmos® og DTS-X™ som sammen med smart lyprosessering gir deg en altoppslukende kinoeffekt hjemme i din egen stue.

 

 • 7-kanals kraftfull surround lyd
 • 110 W per kanal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06 % THD, 2 kanaler i drift)
 • 170 W per kanal (4 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 kanal i drift)
 • 165 W per kanal (8 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanal i drift)
 • Surround:AI optimaliserer automatisk surround-effekten i sanntid
 • Dolby Atmos® og DTS:X™ med CINEMA DSP HD3
 • YPAO™-R.S.C. med flerpunktsmåling og presisjons-EQ
 • Kan tilkobles trådløse surround-høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)
 • Amazon Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)
 • Svært stiv konstruksjon med Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge
 • Komponenter av høy kvalitet for optimal ytelse
 • Digital lydbehandling i profesjonell kvalitet med ESS DAC
 • MusicCast multirom teknologi for flere rom
 • Innebygde musikkstrømmetjenester
 • HDMI® (7 inn / 3 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma
 • Phono-inngang for platespiller (MM)

 

 

 

Grensesprengende lyd med Surround:AI

AI-teknologien analyserer scenen i filmen og skaper den optimale surround-effekten for å gjengi filmlyden så presist som mulig. Denne AI-teknologien analyserer og optimaliserer scenene i sanntid ved å fokusere på forskjellige lydelementer som dialog, bakgrunnsmusikk, omgivende lyder og lydeffekter – som om en Yamaha-lydtekniker sitter og justerer lyden spesielt for deg. Dette skaper en overbevisende tilstedeværelse som man sjeldent oppnår i en hjemmekino.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Virkelighetsnær surround

Denne AV-receiveren støtter Dolby Atmos og DTS-X-avspilling med CINEMA DSP HD3, og tar kinoopplevelsen til nye høyder. Den nye CINEMA DSP HD3 har nyutviklede signalbehandlingsalgoritmer og tre sett med high performance prosessorer. Dette maksimerer kinofølelsen og gir en presis og tilstedeværende gjengivelse av hele surroundsporet. CINEMA DSP HD3 skal sørge for å gi deg kinofølelsen hjemme i din egen stue.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Optimal ytelse for renere lyd

Receiveren er svært robust, og innvendig forsterket med metall tverrprofiler i en H-form. Den har også Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge, som er en femte fot i midten av enheten som demper vibrasjoner fra krafttransformatoren og andre steder. Takket være disse forbedres stabiliteten og chassisressonansen avledes, noe som så godt som eliminerer ekstern vibrasjon, og sikrer høyest mulig lydkvalitet. For AVENTAGE-modellene har Yamaha vært ekstremt nøye på å velge komponenter av aller høyeste kvalitet. Alt ifra en kraftig effektiv effektforsterker med dempede kjøleribber, en tilpasset stor strømtransformator og DSP kretser med høy ytelse.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Profesjonell lydkvalitet

Med SABRE 9007S Premier Audio DAC-er fra ESS Technology for å oppnå et eksepsjonelt bra signal-til-støyforhold og opptil 120 dB dynamisk område, produserer denne AV-receiveren digital lyd av profesjonell kvalitet.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Avansert romkorreksjon

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) R.S.C. analyserer romakustikken og kalibrerer etter forholdene i rommet. R.S.C. korrigerer tidlige refleksjoner for surroundlyd i studiokvalitet. I tillegg har den DSP Effect Normalisation, som justerer CINEMA DSP-parametrene etter den reflekterte lyden.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Trådløse surround-høyttalere

Kombiner denne receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakhøyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsrom hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

 

Lyd og bilde i flere rom med MultiCast og sone 2

MusicCast gjør det lekende lett å nyte lyd i alle rom. Det er bare å koble sammen alle MusicCast produktene i et felles nettverk, så kan du spille av lyd i hele huset.

 

Du kan overføre video- eller lydinnhold (ikke bare fra HDMI-inngangene, men også andre lydkilder som for eksempel digital eller analog lyd, nettverksinnhold og FM/DAB-radio) til en TV eller et hjemmekinoanlegg i et annet rom (sone 2). Dette gir deg mulighet til å se og høre på samme innhold som i hovedrommet (der receiveren er står), eller til og med forskjellig innhold i de to sonene. Et grafisk brukergrensesnitt på skjermen gjør det enkelt å bla gjennom og velge innhold fra den andre sonen, uansett hva som spilles av i hovedrommet.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

En verden av musikk

Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til RX-A1080. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk. *Tilgjengeligheten av musikkstrømmetjenester varierer med region.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Virtuell 11-kanals surroundlyd

CINEMA DSP HD3-avspillingen kan gjengi opptil 11-kanals lyd – selv på et 7-kanals oppsett. Den totale gjengivelsen av rommets data, inkludert den vertikale aksen, bidrar til å skape et overveldende realistisk lydbilde. Krever at man har tilkobling til en fronthøydehøyttaler (se bilde). Dolby Atmos og DTS: X-lydsporet kan ikke brukes i denne modusen.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Tre HDMI-utganger

Siden RX-A1080 har tre HDMI-utganger, kan du koble til en TV, projektor og en tredje enhet – samtidig. Det betyr for eksempel at du kan bruke TV-en din som vanlig, men bruke projektoren for favorittfilmene dine, eller vise samme innhold som i hovedrommet ut i andre rom. Enkelt og uten å måtte bytte om kabler. Alle utgangene støtter HDR (Dolby Vision-kompatibel, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-gjennomgang, 4K-oppskalering osv.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

7.2-kanals forforsterker utganger

Du kan sette inn en ekstern effektforsterker (for-slutt forsterker) til denne AV-receiveren for å forbedre og øke nivået på lyden i dine høyttalere. Soundgarden anbefaler for eksempel å bruke en effektforsterker til å drive de to fronthøyttalerne. Slik sikrer du deg bedre lydkvalitet på de to kanalene som krever mest av forsterkeren.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

App-styring og DAB+ radio

Den brukervennlige appen gjør det enkelt å slå receiveren på eller av, regulere volum, velge inngang, kontrollere DSP-funksjonene – og mye, mye mer – fra en iOS- eller Android™-enhet. Du kan også velge mellom 23 forskjellige språk, tilpasse grensesnittet ved å skjule ubrukte ikoner og endre navn på funksjoner. En nettbrettversjon er også tilgjengelig. DAB og DAB+ er digitale lydkringkastingsformater som tilbyr et stort utvalg av radiostasjoner med høy lydkvalitet.

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

La oss ta en prat

«Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.» Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. RX-A1080 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det Smarte hjem. *Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer med region. 

 

 

Yamaha RX-A1080 hjemmekinoreceiver

 

Utvidet garanti

Yamaha tilbyr utvidet garanti på produktene i Aventage serien. Ved å registrere ditt produkt utvides garantiperioden fra 2 til 3 år. Produktet må registreres innen 6 måneder etter innkjøpsdato. Den forlengede garantien er kun gyldig om den opprinnelige innkjøpskvitteringen leveres inn sammen med garantibeviset. Du vil motta garantibeviset via e-post umiddelbart etter at produktet er registrert. Du kan registrere ditt produkt her.

 

Klipsch RP-8000F Premiere II - Fronthøyttaler

 

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

 • Gulvhøyttaler
 • 2 stk. 8" Cerametallic elementer
 • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 600 watt
 • Høy effektivitet med følsomhet på 98 dB ved 1 watt / 1 meter
 • Impedans på 8 ohm
 • Frekvensgang: 32 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

Cerametallic basselementer

RP-8000F er utstyrt med 2 stk 8" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

Tractrix bassport

Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

Doble terminaler

Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer!

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

Klipsch RP-504C Premiere II - Senterhøyttaler

 

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

 • Senterhøyttaler
 • 4 stk. 5,25" Cerametallic elementer
 • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 600 watt
 • Høy effektivitet med følsomhet på 97 dB ved 1 watt / 1 meter
 • Impedans på 8 ohm
 • Frekvensgang: 58 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

 

Klipsch RP-504C Premiere II Senterhøyttaler

 

Cerametallic basselement

RP-504C er utstyrt med 4 stk 5,25" Cerametallic bass/mellomtone elementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

 

Klipsch RP-504C Premiere II Senterhøyttaler

 

Tractrix bassport

Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse. Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill.

 

 

Klipsch RP-504C Premiere II Senterhøyttaler

 

 

 

Klipsch RP-502S Premiere II - Bakhøyttaler

 

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

 • Surroundhøyttaler
 • 2 stk. 5,25" Cerametallic elementer
 • 2 stk. LTS Tractrix ventilerte horndiskanter (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 100 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 400 watt
 • Høy effektivitet med følsomhet på 95 dB ved 1 watt / 1 meter
 • Impedans på 8 ohm
 • Frekvensgang: 58 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av to kvadratiske Tractrix LST (Linear Travel Suspension) horndiskanter. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

Cerametallic basselement

RP-502S er utstyrt med 2 stk 5,25" Cerametallic bass/mellomtone elementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

God spredning

Surroundhøyttaleren RP-502S er konstruert for å gi et godt lydbilde til alle lytterne selv om man ikke sitter ideelt plassert. Wide Dispersion Surround Technology (WDST) sørger for god spredning og god romfølelse i din hjemmekino.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

 

Klipsch SPL-150 - Subwoofer

 

SPL-150 er en aktiv subwoofer med en kraftig 400 watts forsterker som inngår i Reference Premiere II serien. Med et 15" Cerametallic-membran gir den presis bassgjengivelse med minimal forvrengning, og et maksimalt lydtrykk på hele 122 dB! Effektiv klasse-D effektforsterker med 800 watts spisseffekt resulterer i en unik kombinasjon av kraft og finesse. SPL-150 har en ny bassrefleksløsning med optimalisert geometri som sikrer en renere dypbassgjengivelse fra bassporten. Nivå, lavpassfilter og fase kan justeres for perfekt tilpasning til dine fronthøyttalere.

 

SPL-150 kan også brukes trådløst med senderenheten WA-2 (ekstrautstyr). Denne kan være tilkoblet samtidig med linje-inngangen, og tillater dermed bruk i to ulike system uten å måtte koble om mellom f.eks. hjemmekino og HiFi oppsett. 

 

 

 • Forsterkereffekt: 400 watt kontinuerlig/800 watt spiss
 • 1 stk. 15” Ceramettallic-element
 • Frekvensgang: 18 Hz – 125 Hz 
 • RCA LFE- og linjeinngang
 • Auto on/off
 • Justering av nivå, grensefrekvens for lavpassfilter og fase
 • Tilkobling for modul for trådløs signaloverføring 
 • Mål (H x B x D): 54,6 x 49,6 x 56,6 cm
 • Vekt: 34,2 kg

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 Pakker
Merke Klipsch


Yamaha RX-A1080

 

Forsterker

 
Kanaler 7.2
Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 170 W (4 ohms, 0.9% THD)
Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 110 W (8 ohms, 0.06% THD)
Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 165 W (8 ohms, 10% THD)
Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 135 / 165 / 210 / 280 W

Surround-prosessering

 
Surround:AI Ja
CINEMA DSP Ja (HD3)
DSP Programs 24
Dialog Level Adjustment Ja
Virtual Presence Speaker Ja
Virtual Surround Back Speaker Ja
Dialogue Løft Ja (no presence speakers required)
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Ja (Virtual CINEMA FRONT)
Dolby Atmos Ja
Dolby True HD Ja
Dolby Digital Plus Ja
Dolby Surround Ja
DTS:X Ja
DTS-HD Master Audio Ja

Lydfunksjoner

 
Filformater MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Pure Direct Ja (with video on mode)
Compressed Music Enhancer Ja
High-resolution Music Enhancer Ja
YPAO multi-point measurement

Ja, med R.S.C. (Reflected Sound Control) , 3D, 64-bit High Precision EQ

Calculation and Angle Measurement

YPAO Volume Ja
Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Ja
Initial Volume & Maximum Volume Setting Ja
A.R.T. Wedge Ja 
BTL connection Nei
Mulighet for Bi-amping Ja 
Lydforsinkelse Ja (0-500 ms)
DAC ESS 384 kHz / 32-bit SABRE Premier DAC ES9007S

Videofunksjoner

 
4K Ultra HD Pass-through og oppskalering Ja (4K / 60p, 4:4:4)
HDMI 3D passthrough Ja
HDMI eARC Ja (via kommende firmware-oppdatering) 
HDMI Audio Return Channel Ja
HDMI oppskalering Ja (Analogue to HDMI® / HDMI to HDMI)
Videojusetering Nei
Deep Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate /Auto Lip-Sync Ja

Tilkobling

 
MusicCast Surround Ja
HDMI innganger / utganger 7 / 3 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
HDMI CEC Ja (SCENE, Device Control)
USB input USB Memory, Portable Audio Player
Nettverksport Ja
Wi-Fi Ja (2.4 / 5 GHz)
AirPlay Ja
Bluetooth Ja (SBC / AAC)
Front AV input USB / analog audio
Digital optisk innganger / utganger 3 / 0
Digital coax innganger / utganger 3 / 0
Analoge innganger / utganger 9 (front 1) / 0
Platespillerinngang Ja (MM)
XLR-terminal Nei
Component Video inngang 2
Composite Video inngang 4
Pre-out 7.2 kanals
Hodetelefon-utgang 1

Tuner

 
FM-tuner Ja
DAB+ Ja

Sone-kontroll

 
Sone 2 Audio Utgang Preout / HDMI
Powered zone Sone 2
Sone video output HDMI / Component / Composite
Sone HDMI Ja (HDMI Zone Switching)
Sone GUI Nei
RS-232C Interface Ja
Trigger utganger 2
Fjentontroll (IR) innganger 1 / 1
Party mode Ja

Generelt

 
App-styring Ja
Standby strømforbruk (IR onløy) =0.1W
Auto power standby Ja
ECO-mode Ja (opptil -20% strømbruk)
Mål (B x H x D) 435 x 182 x 439 mm (with antenna up: 435 x 269 x 474 mm)
Vekt 14,9 kg

 

Klipsch RP-8000F

 

Frekvensområde 32-25kHz +/- 3dB
Følsomhet 98dB @ 2.83V / 1m
Belastning 150/600
Impedans 8 Ohm
Crossover 1750Hz
Diskant 1” Titanium LTS Vented Tweeter with HybridCross-Section Tractrix® Horn
Bass Dual 8” Cerametallic Cone Woofers
Kabinett MDF
Kabinett type Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
Terminaler Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
Høyde 109.5 cm
Bredde 27.7 cm
Dybde 44.6 cm
Vekt 27.2 kg
Farger Sort, Valnøtt, Sort Høyglans
Nedlastinger

Spesifikasjoner

Manual

 

Klipsch RP-504C

 

FREQUENCY RESPONSE 58-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY 97dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 150W/600W
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
CROSSOVER FREQUENCY 500Hz/1500Hz
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid, Cross-Section Tractrix® Horn 
LOW FREQUENCY DRIVER Quad 5.25” Cerametallic Cone Woofers
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
INPUTS Single Binding Posts
HEIGHT 17.3 cm
WIDTH 79.1 cm
DEPTH 36.7 cm
WEIGHT 15.4 kg
FINISH  Ebony
ACCESSORIES Rubber Feet (4)
DOWNLOADS

Manual

Spec Sheet

 

Klipsch RP-502S

 

Frekvensområde 58-25kHz +/- 3dB
Følsomhet 95dB @ 2.83V / 1m
Belastning 100W/400W
Impedans 8 Ohms
Crossover 1400Hz
Diskant Cross-Section Tractrix® Horn Dual 5.25” Cerametallic Woofers
Bass Dual 5.25” Cerametallic Woofers
Kabinett MDF
Kabinett type  Lukket
Terminaler Single
Høyde 35.2 cm
Bredde 30.2 cm
Dybde 19 cm
Vekt 7.3 kg
Farger Sort, Valnøtt, Sort høyglans
Tilbehør Gummiføtter (8)
DOWNLOADS

Manual

Spec Sheet

 

Klipsch SPL-150

 

 • Forsterkereffekt: 400 watt kontinuerlig/800 watt spiss
 • 1 stk. 15” Ceramettallic-element
 • Frekvensgang: 18 Hz – 125 Hz
 • RCA LFE- og linjeinngang
 • Auto on/off
 • Justering av nivå, grensefrekvens for lavpassfilter og fase
 • Tilkobling for modul for trådløs signaloverføring

Mål (H x B x D): 54,6 x 49,6 x 56,6 cm

Vekt: 34,2 kg

SUPPORT
133405